Veljko Simić se dogovorio sa Kipranima

Vreme čitanja: 2min | čet. 20.08.20. | 16:15

Čeka se još samo Zvezdin pristanak

Crvena zvezda još čeka prvi, jak izlazni transfer. Pričalo se i pisalo o interesovanju za Željka Gavrića iz Italije, čekalo se da Mateo Garsija promeni sredinu za dva i po miliona evra i ode u argentinski Rasing. I dalje se čeka ponuda sa istoka za Miloša Degeneka teška blizu tri miliona evra, kao i potencijalni odlasci Boaćija, Tomanea i Pavkova, kako bi se krenulo u rekonstrukciju navalnog reda.

I pored toga srpski šampion smanjuje glomazan igrački kadar. Na putu za Rusiju je Branko Jovičić, pošto je Crvena zvezda prihvatila ponudu Urala vrednu 300.000 evra. Njegovim putem, samo u drugu zemlju, trebalo bi da ode Dušan Jovančić, dok će do kraja letnjeg prelaznog roka Marakanu da napusti i Veljko Simić.

Izabrane vesti


Nekadašnji član Bazela nije u ozbiljnim planovima Dejana Stankovića, još nije upisao minut takmičarskog fudbala u ovoj sezoni. Više nego dovoljan znak da se intenzivira priča o odlasku momka koji ima ugovor sa Crvenom zvezdom. Čitali ste već da je krilni fudbaler u pregovorima sa Apolonom iz Limasola, odnosno da je četvrtoplasirani tim kiparskog prvenstva zainteresovan za člana crveno-belih. Cela priča otišla je korak dalje.

Prema saznanjima MOZZART Sporta Veljko Simić je dogovorio lične uslove sa Apolonom, čeka se samo da klubovi pronađu zajednički jezik. Crveno-beli su bili spremni da Simića pošalju na jednogodišnju pozajmicu uz klauzulu od 500.000 evra... I dalje je ta kombinacija moguća, ali isto tako Apolon razmišlja da od crveno-belih već ovog leta otkupi ugovor rođenog Lazrevčanina. Suma nije velika. Crvena zvezda za slobodu Veljka Simića traži oko 400.000 evra. Za toliko novca Simić je kupljen od Zemuna leta 2018. godine.

Imao je odličan početak u dresu matičnog kluba, ali nije u potpunosti iskoristio šansu na velikim utakmica. Posebno u Napulju kada je imao zicer pri rezultatu 1:0 za domaćina.

U slučaju da crveno-beli i Apolon sklope dogovor, Veljko Simić bi bio treći fudbaler sa srpskim pasošem u timu sa Rajskog ostrva. Jedan od najboljih igrača Apolona već godinama je bivši vezista OFK Beograda i Partizana Saša Marković. Takođe, u tom klubu igra i Đorđe Denić, kao pozajmljeni fudbaler Rozenborga. 


tagovi

veljko simić

Obaveštavaj me

FK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara