Veljković propustio trening Verdera zbog povrede, Fric uverava: Od sutra na terenu

Vreme čitanja: 1min | uto. 16.03.21. | 12:40

Srpski reprezentativac van stroja zbog peha sa nožnim prstom

Miloš Veljković izostao je sa današnjeg treninga Verdera zbog povrede nožnog prsta, međutim iz kluba uveravaju da se radi o lakšoj povredi i da će defanzivac biti spreman za susret sa Volfzburgom zakazan za subotu.

"Veljković ima male probleme sa nožnim prstom i neće trenirati do sutra. Van stroja je i Ilja Gruev koji je povredio zglob na treningu, kad je on u pitanju čekamo nalaze lekara kako bismo znali težinu povrede", rekao je Klemens Fric, strateg bundesligaša.

Izabrane vesti

Reprezentativnom štoperu ovo je druga povreda u mesec dana pošto je sredinom februara bio van stroja nakon peha koji mu se dogodio protiv Frajburga. Defanzivac je tada zbog bola u listu preventivno zamenjen, ali je bio spreman već za naredni izazov protiv Hofenhajma.

Fudbaler Verdera ove sezone je već bio van stroja mesec dana prilikom povrede prepone tokom novembra usled koje nije bio u konkurenciji za utakmice protiv Kelna, Bajerna, Volfsburga i Štutgarta, a izostanak srpskog fudbalera sa treninga posebnu pažnju je privukao zbog činjenice da se našao na spisku selektora Dragana Stojkovića Piksija za prve izazove u okviru kvalifikacija za Svetsko prvenstvo.

Srbija će novi ciklus otvoriti duelom protiv Republike Irske u Beogradu 24. marta, a tri dana kasnije očekuje je i susret sa Portugalom na domaćem terenu. Niz izazova Orlovi će završiti 30. marta na gostovanju Azerbejdžanu.


tagovi

Miloš Veljkovićpovreda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara