Vendel (©Reuters)
Vendel (©Reuters)

Vendel ponuđen Sevilji, ne nazire se kraj Monćijeve potrage za levim bekom

Vreme čitanja: 2min | sub. 29.08.20. | 17:47

Regilon, Alonso, Akunja, a od danas i Vendel...

Kada bi novac bio relativna stavka Sevilja bi bez razmišljanja za levog beka uzela Serhija Regilona, ali pošto znamo da nije, kao alternative za mladog Španca nameću se dva Markosa - Čelsijev Alonso i Sportingov Akunja. Ipak jedno novo ime se pojavilo u priči – reč je Leverkuzenovom Brazilcu Vendelu koji je ponuđen Andalužanima.

Monćijeva mašta je samo zagolicana, sportski direktor kluba sa Ramon Sančez Pishuana će se za sada fokusirati na gorepomenute fudbalere koji iziskuju za standarde kluba značajna novčana sredstva. Real traži između 20.000.000 i 25.000.000 za momka koji je prethodnu sezonu proveo u Sevilji, dok bi Akunja mogao da ide sa stadiona Žoze Alvelade za manje od 15.000.000. Iz tog razloga 51-godišnji sportski direktor neće zatvoriti vrata Vendelu koji bi mogao da bude solucija od 6.000.000 evra, što je značajno manje od odnoga koliko su ga Aspirindžije cenile prošlog leta (preko 10.000.000 evra). Treba uzeti u obzir i činjenicu da će Sevilji biti neophodna dva igrača koja pokrivaju levu stranu ukoliko Serhio Eskudero napusti klub, što je vrlo realan scenario.

Izabrane vesti

Momak koji je svojevremeno bio na meti klubova poput Barselone i Pari Sen Žermena, posle šest godina u Bundesligi, rado bi promenio sredinu i zaigrao u jedom od najrenomiranijih španskih timova. Minulu sezonu okončao je sa 34 nastupa i tri asistencije, a sada mu preostaje da se nada da će Eskudero otići i da će se Sevilja mučiti sa igračima koji čija se imena nalaze u vrhu liste želja za levu stranu terena. Ne nazire se kraj Monćijeve potrage za levim bekom...


 


tagovi

VendelLetnji prelazni rok 2020

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara