""
""

Vermezović tipuje u humanitarne svrhe: Prošlo je vreme iznenađenja, Francuzi, Nemci i Belgijanci pobeđuju bez problema

Vreme čitanja: 2min | ned. 26.06.16. | 11:51

Nekadašnji kapiten i trener Partizana je eventualni dobitak namenio Fondaciji Podrži život

Predrag Rajković se juče nije proslavio u našem tipovanju u humanitarne svrhe, pa smo ostali i dalje na dva pogođena tiketa – voditeljke Marije Sekulović i plivača Čabe Silađija. Kažu da je novo kolo, nova sreća, a naš današnji gost je legendarni fudbaler i trener Partizana Vladimir Vermezović.

Kao i svaki čovek fudbala i Vermezović ove vrele letnje dane provodi uz televizor prateći prenose utakmica sa šampionata u Francuskoj. Zato smo ga, pre nego što smo se bacili na tipovanje, upitali za komentar dosadašnjeg toka prvenstva Evrope.
“Moram da kažem da je prvenstvo do sada bilo uglavnom predvidljivo. Vidi se da je akcenat na taktici, nema lepote u igri. Fale nam majstori poput Lea Mesija, a trenutno je od majstora u formi samo Inijesta, a on je usamljen. Sve ekipe igraju po šemama, odbrane su tvrde. Što se tiče prognoze, najviše očekujem od Engleza i Italijana, mada sam privržen Azurima i nadam se da će doći do finala”, ističe Vermezović.

Izabrane vesti

Kada je reč o prvom meču današnjeg programa legenda crno-belih nema dilemu - Francuska dobija Republiku Irsku. Njegov tip je 1&3+. A evo i zašto:
“Francuska je domaćin, publika i tradicija su sigurno na njenoj strani, a tu su i sudije koje su stalno pod pritiskom, pogotovo kada sude domaćinu. Dragi su mi Irci, borbeni, imaju srca, ali mislim da nemaju šanse u ovom duelu. Očekujem raspucanu Francusku koja će overiti plasman u četvrtfinale”, napominje Vermezović.

Drugi par čine Nemačka i Slovačka. Pre nekoliko nedelja Slovaci su slavili u prijateljskom meču sa 3:1, ali sada Vermezović očekuje totalno drugačiji ishod. Prognozira pobedu Nemaca uz takođe tri i više datih golova:
“Nemačka je izraziti favorit u ovom meču. Svaka čast Slovacima, ali oni nisu u rangu s Nemcima. Uveren sam da je vreme iznenađenja prošlo, i da u ovim utakmicama nokaut faze pobedjuju isključivo favoriti. Zato sam uveren u pobedu Pancera uz vatromet golova.”

Treći par na tiketu je okršaj između Mađarske i Belgije. Legenda Partizana očekuje tvrd meč i trijumf selekcije Marka Vilmotsa uz dva ili tri data gola:
”Mislim da je Belgija u prednosti. Činjenica je da su Mađari dosta napravili na ovom prvenstvu Evrope, ali je selekcija sa zapada Evrope generalno favorit na celom takmičenju. Uz to, forma joj je u uzlaznoj putanji pa očekujem da zabeleži trijumf i overi prolaz u četvrtfinale”, zaključio je Vladimir Vermezović.

Ukupna kvota na ova tri tipa koja je Vermezović sastavio iznosi 23,34 što sa uplatom od 3.000 dinara donosi potencijalni dobitak od 70.024 dinara. Eventualna zarada biće usmerana na račun Fondacije Podrži život.

 


tagovi

Vladimir Vermezovićtiket u podnesportsko klađenjeeuro 2016bet analiza

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara