Komentari na vest

Verner napao Tuhela: Nije bio fer, stavljao je Lukakua pre mene, to je najveći problem

G

Gost29

pre oko 1 godinu

Koliko su navijači Čelsija nesrećni, prvo su se radovali Werneru, Lukakuu, onom levom beku iz Lestera, Havertzu i za svakog od njih govorili da su najbolji, pa onda najskupljem levom beku na svetu Kukureli 😂, Enzu, Madueki ili kako se već zove, Feliksu, centarforu Fofani 😂, Mudryku... i opet će biti isto ili još gore sve dok je bahati Amerikanac vlasnik kluba. Veliki klub funkcioniše tako što trener kaže koji mu igrači trebaju a uprava kluba pokuša da ih dovede. Ovaj Amerikanac ne pita nikog ništa, kupuje igrače na angro, đuture kao krompir, a pojma nema o fudbalu.
4

46

pre oko 1 godinu

To je tačno samo što Čelsi nema trenera, pa gde će Poter da bira igrače? Ne zna gde je levo...
4

46

pre oko 1 godinu

Umesto da si "istrpeo" i izborio se za svoje mesto u timu ako već misliš da si bolji od Lukakua , pobegao si kući kod mame da plačeš ... koliko se sećam tog istog Lukakua je Tuhel preselio na klupu kasnije i poslao u Inter, ko kaže da ga je favorizovao? Tipičan "fudbalerčić" koga u*ere jedan gol u bitnoj utakmici pa misli da je zacementirao mesto u startnih 11 za sva vremena... ej bre kao špic da promašiš tolike šanse i jedva daš 20ak golova u svim takmičenjima na skoro 90 utakmica, mislim da jadniji ne možeš da budeš...
N

Niš PFK

pre oko 1 godinu

Kaze dao mnogo golova... Kojih golova? Kome? Kada? On treba da bude srecan sto posle Celzija nije zavrsio u Partizanu...
K

Kleo

pre oko 1 godinu

Ne gotivim Lukakua, i nikad necu prezaliti sto su ga uopste i vracali u Celsi za nenormalne pare, ali da se Verner pokazao nije, a nije da nije imao bezbroj prilika. Spominje polufinale LS sa Realom i osvojenu Ligu Sampiona, pa on je u prvoj utakmici polufinala u Madridu promasio 2 stopostotne sanse. Slicno se desilo i u finalu, gde je samo u prvom poluvremenu mogao da da 2 gola i Celsi bi rutinski pobedio, ovako je morao da strepi do zadnjeg minuta. Drag mi je Verner, i zaista deluje da je normalan lik i dobar covek, ali imao je bezbroj prilika da se dokaze, i nije uspeo, usput je promasio Bog zna koliko stopostotnih sansi. Sportski pozdrav.
k

kojotski

pre oko 1 godinu

Batica je za dve sezone u ELP dao ukupno 10 (4+6) golova, i posle prica kako zivot nije fer.
P

Partymaker

pre oko 1 godinu

Mnogo golova si dao hahaha
Б

Блок

pre oko 1 godinu

Челзи је тај период одиграо баш добро,посед а директан фудбал.Мислио сам кад су довели Лукакуа да ће да доминирају.Мислим са је његова прва утакмица била Арсенал у гостима и рутинска али рутинска победа Челзија и колико се сећам и гол Лукакуа и то би било то.Ту су стали. Ово што Вернер прича је смешно,да је добро играо и био добар на терену не би ни довели Лукакуа.
B

Blef

pre oko 1 godinu

Nije mi bilo teško i provjerio sam i njegovu Lukakuovu statistiku u Čelsiju u svim takmičenjima. Werner: 89 utakmica / 23 gola, Lukaku: 44 utakmice / 15 golova. Sami izvucite zaključak.
i

izvukao

pre oko 1 godinu

sam zakljucak a to je da je jedan vernerov gol u polufinalu ls protiv reala veci od cele lukakuove karijere...statistika je ko bikini
G

Gost1002

pre oko 1 godinu

sjecate li se kad je lik trazio da ga zamijene, jer ne moze da trpi buku na terenu? Cini mi se protiv Besiktasa u Turskoj da su igrali.
C

CM Punk2

pre oko 1 godinu

Mislim da je to bio onaj Vagner iz Bajerna, a e Verner.
P

Premudri

pre oko 1 godinu

Ti si,dečko,polufabrikat...odavno nisam video tehnički neobučenijeg špica na ovom nivou fudbala...Povrata Lukakua je bio promašaj ali i ti si promašaj!