""
""

Verona predstavila Boška Jankovića

Vreme čitanja: 1min | sub. 20.07.13. | 21:45

"Dugo sam u Italiji, zbog porodice i sebe sam doneo odluku da ostanem, iako su mi drugi klubovi nudili mnogo više para", poručio 29-godišnji srpski internacionalac

Srpski fudbaler Boško Janković rekao je na promociji da je prihvatio ponudu Verone jer se radi o klubu velikog renomea u Italiji.

"Odlučio sam da ostanem u Italiji, iako sam imao ponude i iz Grčke, Turske i Kine. Dugo sam u Italiji, zbog porodice i sebe sam doneo ovakvu odluku, iako su mi drugi klubovi nudili mnogo više para. Ipak, Verona je bila najbrža i najkonkretnija i prezadovoljan sam uslovima", kazao je Janković.

Izabrane vesti

On je prethodnih pet sezona igrao za ekipu Ðenove.

"Prihvatio sam ponudu Verone zato što je klub velikog renomea, iako je prethodnih godina imao krizu rezultata. Imam 29 godina i mislim da ću u Veroni imati dovoljno prostora da prikažem sav svoj potencijal. Moja je želja da još dugo igram u jakim ligama", poručio je Janković.

U dosadašnoj karijeri on je još igrao za Crvenu zvezdu, Majorku i Palermo. U dresu selekcije Srbije Janković je zabeležio 31 nastup i pet golova.


tagovi

Boško JankovićEvropaItalijaSerija A

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara