Najnovije vesti

Najviše komentara

Kladionica vesti

/ Izvor: mozzartsport.com

Verona trlja ruke: Napoli joj daje 10.000.000 evra za Amrabata

Vreme čitanja teksta: 1 minuta

A, još ga nije ni otkupila od Briža

Verona trlja ruke: Napoli joj daje 10.000.000 evra za Amrabata

Odličan posao u najavi za Veronu. Za igrača koji još zvanično nije njen, ima ponudu od 10.000.000 evra! Kao takav tapkaroš, Verona može da u jednom prelaznom roku kupu i preproda fudbalera i debelo zaradi.

U fokusu je Sofijan Amrabat, Marokanac iz Holandije, koji je ovog leta došao u Veronu na pozajmicu iz Klub Briža. Italijanski klub je u ugovor o pozajmici ubacio i stavku da može da ga otkupi do kraja sezone za sumu od 3.500.000 evra.

Međutim, već sada, dosta pre kraja šampionata, Napoli se već javio sa željom da kupi Amrabata. S obzirom na to da je Klub Briž sad nemoćan ako Verona želi da otkupi igrača, a nema nijedan razlog zašto to ne bi sad učinila, Napolitanci su se okrenuli zemljacima i poslali im ponudu od 10.000.000 evra za vezistu, javljaju italijanski mediji.

U suštini, Verona ne mora da žuri sa odgovorom, jer Amrabat svakako ne bi mogao da zaigra za Napoli pre sledeće sezone, a u najavi stoji da su i Inter i Fjorentina takođe zainteresovani za Marokanca, tako da cena može još da mu poraste.

Amrabat je odigrao 13 mečeva za Veronu ove sezone.

Foto: Reuters

Komentari 2

Veličina slova

Ostale vesti

Uživo
Najava mečeva