Verona trlja ruke: Napoli joj daje 10.000.000 evra za Amrabata

Vreme čitanja: 1min | uto. 26.11.19. | 20:33

A, još ga nije ni otkupila od Briža

Odličan posao u najavi za Veronu. Za igrača koji još zvanično nije njen, ima ponudu od 10.000.000 evra! Kao takav tapkaroš, Verona može da u jednom prelaznom roku kupu i preproda fudbalera i debelo zaradi.

U fokusu je Sofijan Amrabat, Marokanac iz Holandije, koji je ovog leta došao u Veronu na pozajmicu iz Klub Briža. Italijanski klub je u ugovor o pozajmici ubacio i stavku da može da ga otkupi do kraja sezone za sumu od 3.500.000 evra.

Izabrane vesti

Međutim, već sada, dosta pre kraja šampionata, Napoli se već javio sa željom da kupi Amrabata. S obzirom na to da je Klub Briž sad nemoćan ako Verona želi da otkupi igrača, a nema nijedan razlog zašto to ne bi sad učinila, Napolitanci su se okrenuli zemljacima i poslali im ponudu od 10.000.000 evra za vezistu, javljaju italijanski mediji.

U suštini, Verona ne mora da žuri sa odgovorom, jer Amrabat svakako ne bi mogao da zaigra za Napoli pre sledeće sezone, a u najavi stoji da su i Inter i Fjorentina takođe zainteresovani za Marokanca, tako da cena može još da mu poraste.

Amrabat je odigrao 13 mečeva za Veronu ove sezone.

Foto: Reuters


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara