Komentari na vest

Verujte Vlahoviću, gladan je, proradiće

K

Kdkd

pre 6 meseci

On gladan vec 2-3 godine
S

Sale Marjano

pre 6 meseci

Nije problem u Vlahoviću nego u treneru i postavci igre, a fali i koji pismen igrač. Da je otišao u Arsenal sad bi bio 2.strelac lige, stil igre i atmosfera u Arsenalu stvoreni za njega
d

druze

pre 6 meseci

koje su to price svega ti ako bi on bio drugi strelac ekipe onda bi milik bio prvi strelac engleske lige posto je placen 100 puta manje a bolje igra od vlahovica...pa jadni rabio imao isto golova koliko i vlahovic prosle godine a igra veznog i to u istom tom mrtvom juventusu tako da ne pije vodu ta prica losi saigraci pa ako moze vezni rabio onda moze i mala prevara zemunska
l

lqq

pre 6 meseci

da dovedu Olisea iz Kristal Palasa kidao bi Vlah.
k

klasa..

pre 6 meseci

je Vlahovic,a vi sto lecite frustracije ne ostvarenosti u zivotu...vas problem.
k

koji...

pre 6 meseci

prazan i bedan zivot vode tstaturasi...pa momak je sa svojih dvadeset godina postigao vise nego vi svi za celi zivot...neverovatno sta pisu...koji idiotizam.
R

Ron J.

pre 6 meseci

I vi vise sa tim njegovim postom. Odakle vam to? Covek pogadja u svlacionici. Pitajte Rajkovica i moguce jos neke saigrace/clanove strucnog staba. Cak i da ne odigra minut u Torinu, moze brat Roko Sifredi da mu sredi novi angazman.
p

prc

pre 6 meseci

Taj je samo para i sexa gladan
F

Fakundo

pre 6 meseci

Jos par godina , pa gde zurite . Kad se vrati u Partizan tad proradice protiv Dubocice
U

Ue1111

pre 6 meseci

Baš teško, prepotenko
V

Veljko9

pre 6 meseci

Decko ima ogroman ego i nije to onaj momak iz Firence.
a

ana rajkovic

pre 6 meseci

prepone su zeznute
L

Logos

pre 6 meseci

Ovaj dečko je čist produkt ovog vremena gde zbog toga što nema dobrih napadača svako ko da više od 10 golova biva proglašen za novog Ibrahimovića, Ševčenka itd. Iskreno on je prosečan napadač, muči se sa osvnovnim stvarima kao što su prijem lopte, udarac glavom, deluje nekako nezgrapno na terenu kao da ima dve leve. U neko ranije vreme od pre samo 10,15 godina on ne bi prišao Juventusu. Pa ljudi su se smejali jednom Iguainu koji je važio za prosečnog igrača a on je naspram Vlahovića bio ubica. Takođe igrači poput Džeka, Mandžukića itd koji isto nisu bili svetska klasa su dosta bolji od njega pogotovo Džeko. Ali danas sem Halanda i Kejna zapravo više i nema ni dobrog a kamoli vrhunskog špica.
M

Mandzo nije

pre 6 meseci

svetska klasa .ha ha
S

Sunking

pre 6 meseci

Meni više deluje da je prejeden Da je gladan trčao bi. Ovako prejeden ne može,muka mu
Н

Немања123

pre 6 meseci

Мени више делује искварцован него гладан голова
A

Asad

pre 6 meseci

Vlahović = Jović, po zanimanju fudbaleri (napadači), produktivnost 0 al tu su naši novinari da ih porede sa Ronaldom i Holandom
B

Babaroga

pre 6 meseci

Dušane beži iz Juventusa. Ostaneš li još jednu sezonu, čeka te sudbina Jovića
D

Dajbrepare!

pre 6 meseci

Smesno je komentarisati njegove kvalitete, lik je ubica! Greska mu je sto je izabrao Juve a ne Arsenal! Ovaj Juve je ocaj ekipa, iscedjeni su i misle imamo Kiezu i Dusana i to je to prosetacemo se. Glavom bez obzira bi im pobegao!
P

Pires,Bergkamp, Anri

pre 6 meseci

U Arsenalu bi digrao par utaikmica,i to u liga kupu.
c

cao cao

pre 6 meseci

radi on uveliko, al na fashion tv-u. Tad ga ne bole ledja
D

DaDaDa

pre 6 meseci

Maneken koji je dosao u Juve jer je u Fiorentini odigrao dobro godinu dana,jeste da je dosta golova dao iz penala ali dobro,posle je u Juveo poeo odlicno i kako je vreme odmicalo samo se videlo da nije taj nivo,a ako ovako nastavi moze igrati samo u nekom prosecom italijanskom klubu koji se bori za sredinu tabele eventualno za LK.