Pol Pogba i Kilijan Mbape (Reuters)
Pol Pogba i Kilijan Mbape (Reuters)

Veštičarenje Pola Pogbe: Kako mu je Orije sredio vrača, koliko mu je plaćao, zašto je bacao zle čini na Mbapea…

Vreme čitanja: 4min | pet. 23.09.22. | 11:52

Rođeni brat Matijas izneo šokantne detalje

Iako ove sezone nije odigrao ni minut fudbala, Pol Pogba je uspeo da baci u senku rerezentaciju Francuske i ceo francuski fudbal skandalom o kojem danas bruji Evropa.

Sve je krenulo pre mesec dana kada je Pogba prijavio brata Matijasa da je bio član kriminalne grupe koja je pokušala da mu iznudi 13.000.000 dolara.

Izabrane vesti

Pola Pogbu su u Parizu navodno zarobila dvojica maskiranih razbojnika i tražili mu novac. Isti ljudi sa kapuljačama su dolazili i pred trening kamp Juventusa da ga uplaše, a među njima je prepoznao i rođenog brata Matijasa. Ceo slučaj je prijavio policiji, a onda je Matijas počeo da iznosi šokantna otkrića kako bi naneo štetu bratu.

Matijas Pogba se danas oglasio na društvenim mrežama i ispričao neke neverovatne stvari.

“Maske će da padnu kao u slučajevima Ar Kelija, Vajnstina ili Mendija. Videćete neke stavri koje nisu lepe za videti. Moj brat je veliki licemer, manipulator i kriminalac. Uvek je bio okružen delikventima i kriminalcima. I danas je. Problem je što ih je koristio da stekne status na ulici, da radi poslove sa njima i što su oni u njegovo ime prosipali nečiju krv. Ostavio je porodicu na milost i nemilost bandita. Neki od naših rođaka su već napadani i bili upucani zbog njega i njegovih prijatelja. On je za to vreme živeo u svojoj tvrđavi sa gomilom telohranitelja. Što je koštalo”, ispričao je Matijas.

Napao je i menadžerku Rafaelu Pimentu koji je bila desna ruka pokojnom Minu Rajoli i nasledila ga na čelu agencije.

“I ona je umnogome zaslužna za ono što je moj brat postao. Radila je sve da ga izoluje od porodice i da lakše manipuliše sa njim. Infiltrirala se u našu porodicu i pokušala da mu postane druga majka”.

Ipak, najšokantnije trvdnje su vezane za unajmljivanje vrača i veštičarenje…

“Vrač Ibrahim sa nadimkom Grande je rođak bivšeg francuskog reprezentativca Alua Dijare u čiji posao je ulagao novac zarađen veštičarenjem. Pol Pogba ga je upoznao preko Serža Orijea koji mu je garantovao da ovaj baca uspešne čini”.

Matijas trvdi da je sve otkrio Polov dugogodišnji prijatelj iz detinjstva, vozač i desna ruka Mamadu Gamasa poznat po nadimku Mams. On se na kraju uplašio i sve ispričao…

“Šest godina je Mams bio desna Polova ruka, a poslednje četiri godine ga je koristio kao glavnog posrednika između njega i vrača kojeg je predstavljao kao ujaka. Pol se samo pretvarao da mu je Mams prijatelj, a zapravo ga je iskorišćavao da na čudna mesta nosi nepoznatim ljudima torbe sa novcem. Mams se na kraju uplašio svega, pobegao od Pola i sve ispričao”.

Potom je Matijas ispričao šta je sve Pogba tražio od vrača.

“Pol ga je često unajmljivao da mu raznim ritualima pomogne u karijeri. Vrač je radio za mnoge poznate ličnosti i fudbalere, a zadaci su mu bili da predvidi budućnost, pomogne Polu da zablista, pojača mu kvalitete, sabotira mečeve i baca zle člini na igrače i protivnike. Saradnja vrača i Pola je počela 2016. posle čega je on prešao u Mančester Junajted tvrdeći da voli klub. Čak mu je Pol sredio vizu da uđe u Englesku kako bi bio sa njim. Verovao je da mu je vrač pomogao da osvoji Ligu Evrope u finalu protiv Ajaksa, a tražio je od njega da mu pomogne da osvoji i Evropsko prvenstvo u Francuskoj tog leta. Čudne stvari su se dešavale tada. Kao na primer oblak leptirova koji se pojavio pre utakmice na prvenstvu”.

Matijas tvrdi da je Pogba platio vraču ukupno oko 4.000.000 evra.

“Pol mu je plaćao od 75.000 do 100.000 evra po usluzi. Čak mu je dao punomoć u jednoj londonskoj banci za njegov račun. Poklanjao mu je razne stvari poput automobila i srebrnog nakita. Jednog dana je vrač uhapšen u Francuskoj sa velikom količinom keša. Pol je zvao u Francusku da potvrdi kako mu je on dao novac. Postao je pasionirani ljubitelj veštičarenja. Ta osoba je izolovala mog brata od porodice”.

Tvrdi da je ljubomorini Pol Pogba tražio od vrača da sabotira saigrače iz reprezentacije.

“Bacao je čini na nekoliko saigrača. Što zbog ljubomore, što zbog rezultata utakmice. najviše na Mbapea. Pol je činio sve da se približi Kilijanu kao što smo mogli da vidimo u javnosti. Tvrdio je da ga ceni, stalno ga zvao, nije se odvajao od njega u reprezentaciji… Želeo je da Kilijan kao uslov svog ostanka u Parizu postavi dolazak Pola u PSŽ. Što se umalo nije i desilo… A iza leđa je mu je bacao čini kako bi što lošije igrao”.


tagovi

Kilijan EmbapePol Pogba

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara