Vezista Flore posle Partizana: Teže je bilo na Kipru i protiv Legije u Varšavi

Vreme čitanja: 1min | sub. 02.10.21. | 10:38

"Očekivao sam mnogo više ljudi. Očito je loše vreme uticalo na posetu"...

Svesni su bili u redovima Flore da bi pored kvaliteta Partizana problem u Beogradu mogao da im predstavlja i ambijent na tribinama. Naslušali su se Estonci priča o Grobarima i sjajnoj atmosferi koju umeju da naprave na stadionu u Humskoj, međutim loše vreme i neatraktivan rival učinili su da crno-beli nemaju uobičajeni vetar u leđa.

Primetio je to jedan od prvotimaca gostujućeg tima Marten Kusk, istakavši da ovoga puta ni ta činjenica nije mogla da pomogne njemu i njegovim saigračima...

Izabrane vesti

"Partizan imao mnogo više iskustva, puno je igrao utakmica u Evropi, na ovom nivou. Mi smo u tom pogledu mnogo skromniji i moramo brže da se navikavamo. Važno je da preuzimamo odgovornost na terenu... Moramo da znamo šta radimo kada je 0:1, šta radimo na 0:2. Bili smo traljavi, ostali bez ideja u jednom momentu i postali bezopasni. Morali smo više da pretimo".

Nekom će detalj iz izjave o navijačima delovati kao provokacija, ali zaprasvo bi trebalo da bude samo motiv Grobarima da se onako loša poseta ne ponovi...

"Očekivao sam mnogo više ljudi. Očito je loše vreme uticalo na posetu... Lepo smo mogli da komuniciramo na terenu, čuli smo se. Igrati na Kipru sa Omonijom ili protiv Legije u Varšavi bilo je teže. Navijači su bili mnogo bučniji", zaključio je Kusk.

Pa, Grobari, znate šta vam je činiti...


tagovi

Liga EvropeFlora

Obaveštavaj me

FK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara