Vidić odbio poziv Marka Nikolića

Vreme čitanja: 1min | čet. 14.05.20. | 09:34

Ruski mediji pišu i da se Danko Lazović zahvalio na pozivu novom treneru Lokomnotive

Ruski mediji su dugo demantovali vest o dolasku Marka Nikolića u moskovsku Lokomotivu, ali više gotovo da nema dileme da će nekadašnji strateg crno-belih uskoro sesti na klupu ovogodišnjeg učesnika Lige šampiona. Mladi srpski stručnjak imao je paklen plan da u stručni štab Lokomotive kooptira dva asa novije srpske istorije, Nemanju Vidića i Danka Lazovića.

Ovu informaciju preneli su pojedini ruski mediji, uz dodatak da su Vidić i Lazović odbili ponudu da budu deo Nikolićevog tima. Jedan od najboljih igrača u istoriji srpskog fudbala Nemanja Vidić trenutno radi kao promoter Mančester junajteda. Ima ambiciju da se bavi trenerskim poslom, ali i pored toga što je završio kurs za PRO licencu do sada nije imao angažman. On je tiho pominjan kao potencijalni trener Crvene zvezde ove zime kada je postalo jasno da će Vladan Milojević napustiti Marakanu.

Izabrane vesti

Ipak, kockice su se složile Dejanu Stankoviću. Svojevremeno najbolji štoper Evrope dugo je igrao za moskovski Spartak, pa je možda i to uticalo da se zahvali na pozivu Marku Nikoliću, i odsustane od angažmana u velikom Spartakovom rivalu.

Takođe, ruski mediji pišu da je Danko Lazović odbio poziv Marka Nikolića. Reč je o fudbaleru koji je dugo i uspešno sarađivao sa sjajnim stručnjakom. Bili su zajedno u Partizanu, a potom su imali uspešnu odiseju u mađarskom Videotonu gde su osvojili titulu šampiona Mađarske. 


tagovi

Marko NikolićNemanja Vidić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara