""
""

Vijeira i Babunski - kako protiv Osake?

Vreme čitanja: 1min | ned. 31.12.17. | 14:20

Rano ujutru igra se finale japanskog kupa

Popularna Džej liga nedavno je završena, Kavasaki je u foto-finišu stigao do prve titule u istoriji, ali fudbal u Japanu ne miruje...

Izabrane vesti

Poslednji duel pred pauzu igraju Serezo Osaka i Jokohama u okviru finala Emperor kupa. Biće to četvrti okršaj pomenutih rivala u 2017. godini, a svi dosadašnji pripali su nominalnom domaćinu - ubedljivo (2:0, 2:0, 4:1).

Vreme RB Liga Meč Tip Kvota
Pon 06:30 4801 JAPEK Cerezo Osaka - Yokohama F.Marinos ki 1 2,25

Osaka je poput nekolicine minulih susreta favorit. Pored toga što ima jedan od najskupljih timova u zemlji, Jong Van Jun može da se pohvali i činjenicom da u svojim redovima ima drugog najboljeg strelca u Džej ligi Kenjua Sugimota. Povremeni reprezentativac postigao je ove sezone 23 gola - 22 u ligi i jedan u kupu - a imao je i četiri asistencije.

Status prosečnog prvoligaša Jokohama je zamenila za mesto u samom vrhu, ali joj Osaka nikako ne leži i veliko je pitanje da li će moći ozbiljnije da se suprotstavi. Boje Jokohame, inače, brane nekadašnji prvotimci Crvene zvezde David Babunski i Ugo Vijeira koji je i prvi strelac ekipe sa deset golova.

MOZZART KVOTE
(2,25) Osaka (3,10) Jokohama (3,20)
Početak: 06.00

(FOTO: MN Press)


tagovi

David BabunskiJapanSerezo OsakaUgo Vijeira

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara