Komentari na vest

Viktor Osimen igra u životnoj formi, Napoli pregazio i Sampdoriju za maksimalnih pet od pet! (VIDEO)

A

Ac Milan sempre

pre preko 2 godine

Kao i svaki put na kraju sezone cemo da vidimo ko je najbolji.netreba ni juve jos da se otpisuje iz utrke za skudeto
M

MikiVeliki12

pre preko 2 godine

Наполи баш снажан ове сезоне. Спалети их је баш лепо посложио,мотивисао и уиграо. Имају и широк ростер, још када се врате Лоботка и Мертенс тек че да пршти. Рано је за било какве прогнозе али ми се чини да је ово њиховеа сезона и да ће у ЛП сигурно а за титулу ће бити потребно да покажу добру форму на дужи период
M

Miskotaa

pre preko 2 godine

Sta znaci kad igracu nisu menadzeri ni Rajola, ni Mendes, pa se o njemu gotovo ni ne govori. Top potencijal.
x

xxy

pre preko 2 godine

Napoli neka bude Šampion
P

Pjanic sa tri zuta

pre preko 2 godine

Pored ovakvog ubistvenog Napolija, vi nas opterecujete tekstovima o Milanu i njihovom pohodu na skudeto. A Milan treci na tabeli.
V

Vrana

pre preko 2 godine

Pa i inter je drugi sa istim brojem bodova i kakve to ima veze posle 5 kola???? Ti koliko mrzis milan da bi voleo da i napoli osvoji ligu samo milan da ne osvoji.
P

Pjanic sa tri zuta

pre preko 2 godine

@Vrana Ovo do sad nisam hteo da ti kazem ali izgleda da nisi bas najbistriji. Pa bas zato sto je cetiri kola proslo, redakcija najavljuje mec Milana kao mec za skudeto. A ako je vec tako, vise je pokazao Napoli. Za njih nema takvih tekstova. Razmisli malo pre nego reagujes.
G

Gaginjo

pre preko 2 godine

Pršti italijanska liga ove sezone !
G

Gost 8

pre preko 2 godine

Duh Djega se nadvio nad Italijom , Maradonina " božija ruka " donosi titulu u Napulj na njegovom stadionu.
M

Maresca

pre preko 2 godine

Nema sta ova ekipa napolija je stvarana godinama za titulu..mislim da je ovo ta sezona ..zasluzili su..odlican prelazni rok..odbrana najbolja u ligi..vezni red puca od raznovrsnosti i napad nikad ubojitiji sa osimenom ...+ jako.iskusan trener spaleti..mislim da je ovo ta sezona..igraju najlepsi fudbal.u italiji..
s

sola

pre preko 2 godine

Imobile, pa on je vise golova iz penala dao nego Ronaldo I Mesi zajedno.. Ne prodje utakmica a da on ne sutne penal...
S

StoneCold_

pre preko 2 godine

Juventus je pre Sarija bio podmazana masinerija, posle njega kao muve bez glave. Msm da ce Lacio proci jos gore. Torino ove sezone moze da bude najprijatnije iznenadjenje. Juric je cudo napravio od onako mrtve ekipe. Ne bih se iznenadio da se bore za LE.
n

nije bas

pre preko 2 godine

tako covek je umalo uzeo titulu sa napolijem u trenutku kad juve niko nije mogao skinuti juve godinama,sa celsijem koji je bio uzas uzeo ligu evrope,sa juveo titulu,pravo da ti kazem pad juvea je krenuo sa dolaskom ronalda tu su odustali od svoe ideologije koja je glasila jednakost u timu ili ti 11 ratnika
8

8589874987

pre preko 2 godine

NIje istina. Juve je bio osjetno drugačija momčad još u zadnjoj Allegrijevoj sezoni, to jest u Ronaldovoj prvoj.
9

951357

pre preko 2 godine

@stone vold @nije bas - tako izgleda kad nekog ne volis. Pad Juventusa je poceo kad je otisao Marota a ovi iz uprave krenuli da igraju menadzera uzivo i napravili katastrofa i tim bez kreacije, karaktera i ofanzivnog potencijala. Sari je i sa takvim timom uzeo titulu, a Ronaldo ih prosle sezone vukao do LS. A ove ako do LK doguraju dobro su prosli. Tako da je zapravo krivac za pad Juventusa samo i jedino uprava.
B

Blajvčo

pre preko 2 godine

Osimen igra u tamo nekom Napoliju, a Morata u jednom Juventusu.
1

123asd

pre preko 2 godine

Lorenco insinje doneo bod laciju?😂😂