Frenk Lampard i Vilijan (©Reuters)
Frenk Lampard i Vilijan (©Reuters)

Vilijan ipak ostaje u Čelsiju

Vreme čitanja: 2min | pon. 27.07.20. | 12:56

Sve smo bliži ovakvom raspletu

Izgledalo je da je rastanak samo na dve utakmice daleko, ali u međuvremenu se dogodio preokret i Vilijan je jako blizu ostanku u Čelsiju!

Hoće-neće, hoće-neće, hoće-neće... Mesecima unazad na Stamford Bridžu traje neizvesnost oko dalje saradnje sa Vilijanom, koji nikako nije uspevao da sa direktorkom Marinom Granovskajom i njenim saradnicima pronađe zajednički jezik po pitanju dužine novog ugovora. Dok je Brazilac tražio da dobije garanciju za naredne tri godine, Čelsi jednostavno nije hteo (opet) da krši klupski pravilnik i ponudi igraču starijem od 30 leta saradnju na više od jedne sezone, što je praktično bio jedan, ali ogroman kamen spoticanja na putu konačnog dogovora.

Izabrane vesti

Frenk Lampard je preko svog nekadašnjeg klupskog kolege, danas savetnik u upravi Petra Čeha pokušao na sve moguće načine da ukloni pravilo nametnuto od strane vlasnika Romana Abramoviča, ali nije mu polazilo za rukom. Sve do sada jer je dogovor jako blizu.

Štaviše, Skaj Sport prenosi da bi Vilijanov ostanak mogao da bude ozvaničen do kraja sedmice! Frenk Lampard se jako zalagao za to da Vilijan ostane i njegovo iskustvo dobro će doći ekipi u novoj sezoni, kada će se opet paralelno igrati Liga šampiona i Premijer liga, a od Čelsija očekuje da ozbiljnije pripreti Liverpulu i Mančester Sitiju.

I dalje nije jasno koliko će novi ugovor trajati. Iako se Vilijan nada trogodišnjem sporazumu, izgleda da će se dve strane naći na pola puta i potpisati ugovor na dve sezone.

Brazilski krilni ofanzivac bio je meta Arsenala, Barselone, Mančester junajteda, pa i Inter Majamija, kluba pod rukovodstvom Dejvida Bekama. Izgleda da je razum ipak presudio.



tagovi

VilijanFrenk LampardLetnji prelazni rok 2020

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara