Fudbaleri Vilstermana (©Reuters)
Fudbaleri Vilstermana (©Reuters)

Vilsterman se neće potresti ni ako izgubi noćas

Vreme čitanja: 2min | pon. 06.12.21. | 23:19

Prvoligaš iz Kočabambe je već obezbedio plasman u Kopa Sudamerikanu, tako da meč sa Real Tomajapom (ponedeljak, 23.55) u pretposlednjem kolu šampionata neće imati takmičarski značaj

Antiklimaks u bolivijskom šampionatu. U nedelju smo gledali ogromnu borbu za titulu, koja se nije razrešila, pošto tri tima kolo pre kraja mogu do trona. Samo dan kasnije, uzbuđenje zbog fudbala je potpuno splaslo, pošto u noći između nedelje i ponedeljka (23.55 časova po srednjeevropskom vremenu) na teren izlaze Vilsterman i Real Tomajapo, kojima bodovi uopšte nisu potrebni.

23.55: (1,40) Vilsterman (4,40) Real Tomajapo (7,00)

Izabrane vesti

Domaćin je već obezbedio plasman u Kopa Sudamerikanu sledeće sezone. Svakako ne može da padne ispod osme pozicije, pošto Palmaflor ima četiri boda manje, a eventualno može da prestigne Guabiru, što ništa ne bi promenilo.

Biće mu to šesto učešće u Kopa Sudamerikani. Tamo je igrao i ove godine, ali nije prošao grupnu fazu.

S druge strane, ni Tomajapu ne znači pobeda ništa posebno. Svakako slabiju od 13. pozicije ne može da zauzme, dakle opstanak je osiguran. Matematički, može da se domogne i 10. mesta na tabeli u preostala dva meča, ali nema nagrade za tako nešto.

---------------------------------------------------

Odigraj tiket kao i svakog dana i osvoji Porše Makan

SVAKI TIKET JE ULAZNICA U ARENU

Mozzart Gladijator je takmičenje sa pravilima takvim da u njemu svi učestvuju. Visina uplate ne igra presudnu ulogu, kao ni to da li je tiket dobitan ili ne. Tvoje je samo da svakog dana odigraš tiket, jer je svaki ulaznica u arenu.

---------------------------------------------------

U prvom krugu, 8. avgusta, Vilsterman je savladao Tomajapo sa 2:1. Do tog poduhvata je stigao kao gost, posle preokreta, iako je pri rezultatu 1:0 za Tomajapo ostao sa igračem, manje zbog isključenja Aneza. Rodrigez u 75. i Seržinjo u 82. minutu iz penala su doneli Vilstermanu tri boda.

Poslednje kolo bolivijske Primere će da bude veoma uzbudljivo i neizvesno. Na to ipak noćašnji meč neće ni najmanje da utiče.

BOLIVIJA 1 – 29. (PRETPOSLEDNJE) KOLO

Subota

Palmaflor – Aurora 3:2 (2:1)

Nedelja

Orijente Petrolero – Santa Kruz 2:0 (0:0)

Strongest – San Hoze 2:0 (1:0)

Rojal Pari – Bluming 4:3 (1:2)

Real Potosi – Guabira 1:3 (0:3)

Independijente Petroleros – Nasional Potosi 2:0 (1:0)

Olvejz Redi – Bolivar 1:1 (1:1)

Ponedeljak

23.55: (1,40) Vilsterman (4,40) Real Tomajapo (7,00)

***Kvote su podložne promenama



tagovi

Bolivija 1VilstermanKopa Sudamerikana

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara