(Star sport)
(Star sport)

Vladan Milojević na predstavljanju: Za mene ne postoje limiti

Vreme čitanja: 3min | pet. 22.12.23. | 13:50

„Na mene klub uvek može da računa“, rekao povratnik na Marakanu

Pre šest godina Crvena zvezda je bila nasukani brod, sada se pukotine tek osećaju posle neuspešne epizode Baraka Bahara, ali spasilac je isti – Vladan Milojević. Samo što je situacije drugačija. Tadašnji dolazak iskusnog stručnjaka izazvao je ravnu liniju u razočaranoj zvezdaškoj javnosti, nisu se očekivala trenerska umetnička dela sa aranđelovačkim pečatom. Sada se od očekuje baš to, jer je serijskim uspesima u Evropi Milojević podigao letvicu naslednicima, sada i sebi.

Niko od odgovornih sa Marakane ne sumnja da će sa Vladanom Milojevićem u Ljutice Bogdana vratiti i miris velikih pobeda. To je u prvom mandatu u biti bio novi trener Crvene zvezde, sa kojim je potpisan ugovor na dve i po godine.

Izabrane vesti

Onog trenutka kad sam odlazio, znao sam da ovo može da se desi. Ja sam sa 16 godina došao iz jednog malog mesta, Crvena zvezda mi je mnogo dala. Uvek sam se pitao šta i koliko mogu da vratim. Otišao sam u trenutku kada smo napravili dobre rezultate, tada sam vam rekao da Zvezda uvek može na mene da računa. Kada sam dobio poziv, nije bilo mnogo razmišljanja. Verujem u rad, nezahvalno je davati obećanja. Učinićemo sve da nastavimo put kojim je Crvena zvezda krenula“, bile su prvi reči Milojevića.

O planovima tek pomalo. Tokom izlaganja, pred očima kompletne uprave i klupskih legendi, Vladan Milojević je flertovao sa diplomatijom. Nije govorio o igračkom kadru, personalnim rešenjima i greškama prethodnika.

Sve se ovo izdešavalo vrlo brzo. Od ponedeljka ćemo malo detaljnije kada budemo počeli intenzivnije da radimo. Mi iz stručnog štaba, pre svega. Zvezdaška javnost je navikla na najviši nivo, jer je impozantno šta je sve klub uradio poslednjih godina. Trebalo bi držati kontinuitet u svemu, što je u sportu veoma teško. Ima mnogo stvari koje mogu da se poprave, ali ne bih rekao da je gospodin Barak Bahar radio loše. To je sve proces. Došao je i taj poraz u derbiju, ali to nije smak sveta. Život ide dalje“.

(Star sport)(Star sport)

Stigao je Vladan Milojević da pohvali prethodniga, apostrofirajući dobre stvari.

Možemo da pričamo šta hoćemo, rezultat je u fudbalu merilo. Bilo je i dobrih stvari u poslednji šest meseci. Za mene u fudbalu ne postoji juče... Nisam ispratio sve utakmice, jer sam imao obaveza u prethodnom klubu, niti sam pratio komentare na društvenim mrežama. Ja to nemam. Rekao sam Zvezda je i u derbiju imala šanse, mi smo tu da ispravimo neke stvari“.

Partizan ima bod prednosti, titula je u malgli, ali nije samo pehar ono što može da izgubi Vladan Milojević na Marakani u novom mandatu. Prvi mu je doneo epitet čudtvorca, spremnog da vodu pretvori u vino, a Zvezdu u ekipu koja pobeđuje Liverpul.

Možda će mi sada biti teže. Kada krenete od nule, svaki pomak se vidi. Menadžment kompletnog kluba je radio odlično u prethodnom periodu. Sve se ta zaboravlja, jer, primera radi, bio sam trener u omladinskoj školi kad je ovaj klub imao mnogo problema... Tad niko nije mogao ni u ludim snovima da pretpostavi da će Zvezda da napravi ovakve rezultate. Nema limita. Sve je u životu moguće. Potrebna je samo mnogo rada u tišini, mnogo discipline. To je ono što hoću da prenesem na ovaj... Sve može da dođe u fudbalu i loši rezultati. Mi to malo tragično shvatimo, naljutimo se, ali odljutićemo se“, kao da je Vladan Milojević poslao poruku navijačima.

 



tagovi

Vladan MilojevićFK Crvena zvezda

Obaveštavaj me

FK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara