Vladan Milojević
Vladan Milojević

Vladan Milojević na pregovorima u Istanbulu

Vreme čitanja: 2min | uto. 28.01.20. | 16:37

Da li je to bivši trener Crvene zvezde pronašao klub?

Crvenu zvezdu je napustio uzdignutog čela, Dejanu Stankoviću u nasledstvo ostavio 11 bodova prednosti na superligaškoj tabeli i ekipu koja je dve sezone uzastopce igrala grupnu fazu Lige šampiona, a sad je red da Vladan Milojević sebi pronađe novi izazov. I prema saznanjima MOZZART Sporta možda će ga je i naći i to u – Turskoj.

A da li je baš klub iz Turske, to već nismo sigurni, ali jesmo da će najuspešniji Zvezdin trener u postbarijevskoj eri u četvrtak otputovati u Istanbul na pregovore sa potencijalnim poslodavcima. Da li će do saradnje i doći to je već druga priča.

Izabrane vesti

Sigurni smo takođe i da u Turskoj, od ovih većih klubova koji bi mogle da zadovolje Milojevićeve ambicije, trenutno šefa nema niko drugi do slavni Bešiktaš, koji po dobrom pamti trenera sa prostora ex-YU s obzirom da je Slaven Bilić tani ostavio dubok trag.

Ovde ipak moramo da se debelo ogradimo, jer lokalni mediji uvereni su da je Sergen Jalčin, igračka legenda Bešiktaša, trenutno za kormilom Malatije, na putu da preuzme Crne orlove. Štaviše, čak je i on sam rekao da je sve dogovoreno, ali zvanično se to još nije desilo. A znate već za staro fudbalsko pravilo, dok se ne slika sa dresom - ništa nije gotovo.

Ako bi Jalčin i otišao u Bešiktaš ispraznila bi se klupa u Malatiji, trenera traži i Ankaraguču koji se bori za opstanak, ali jasno je da ti klubovi nisu na nivou Milojevićevih kvalteta. Posle tri uzastopna učešća u grupnim fazama evrokupova ipak je on za neke izazovnije sredine.

Nije naravno nemoguće ni da je izaslanike u Istanbul poslao neko od superbogatih arapskih klubova, imaju oni običaj da to rade, ali je za sada sve na nivou spekulacija. Osim zakazanog leta za Istanbul. U četvrtak.

(FOTO: Star Sport)


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara