Komentari na vest

Vladan Milojević o... Šljiviću, Krasou, Glazeru, Olajinki...

I

Istinsky

pre 28 dana

Iskreno mi je drago da IMT ima dobru ekipu koja može da napravi problem u igri bilo kome. Ja im želim svu moguću sreću u budućnosti, i Reala da pobede! Ipak, kad se protiv Zvezde igra, unapred je jasno ko traktor vozi, a ko kapiju otvara! Nema ljutnje😉
З

Звезда падалица

pre 29 dana

Игра нам је спора али зато је и безидејна.
@

@zvezda padalica

pre 29 dana

vesti o partizanu su na drugom kraju portala
S

Sima Arauho

pre 29 dana

Sta se prica za hibridni rat?!Jel neki prekid vatre ili primirje?!
K

Komentar gosta

pre 29 dana

Jel uspela akcija "Buđenje severa" i zašto nije?
@

@komentar gosta

pre 29 dana

vise je ljudi bilo na severu protiv imt nego partizanu na stadionu za celu sezonu
B

Baxter88

pre 29 dana

Krasou treba samo da igra konstantno i pokazace svu magiju, veliki majstor ali verovatno i lenjivac ko i Katai i zato ga Miloje ne voli...
р

размажени звездаши

pre 29 dana

не ваља им кад наместимо,не ваљају ни ове пуштене...па шта хоћете,да играмо поштено па да не освојимо титулу???
S

SAMO MIMOVIĆ

pre 29 dana

Samo da ne gledam mijailovica više
B

Baxter88

pre 29 dana

Mimovic je zeleeeeen kao Kosutnjak! Brdo pogresnih pasova i losih postavljanja a igrali smo samo protiv jednog skromnog IMTa....
R

Raspad sistema

pre 29 dana

“Kad god budemo mogli, dobijajuće minutažu (Šljivić). Kao što dobijaju i ostali igrači jer kod mene to ide po zaslugama na treninzima”, reče “velemajstor kvalifikacija” i ostade živ! Znači kod njega ne važe talenat i fudbalski vic u nogama, nego subjektivno mišljenje o odnosu na treninzima! Onda se neko čudi što je dobio pet otkaza u inostranstvima!
P

Partymaker

pre 29 dana

Nemaš pojma
G

Gost1234

pre 29 dana

Majstor kfalifikacija je prosao 12 kola kfalifikacija za redom sa Zvezdom!!!!!!!!!!!!!! Utakmice u kojima nemas praco na gresku, ali vi grobari ipak znate bolje mada fudbal ne pratite!?!?!?!!
Ј

Јосиф

pre 29 dana

Како је овај човек приземан, нормалан и рационалан? Свака част! Играју по заслузи, због рада на тренинзима"! Тако и треба да буде, па ко воли нек изволи! А не да делимо играче на старе и младе.
V

Vece

pre 29 dana

Glupostio od toga ne postoji.... Neki igraci prosto ne vole da treniraju ali razbijaju kad igraju .... Jedan od primera je Katai (kad je bio malo mladji) A dobro poznata prica je i za Hazarda.... Tako da to ne pije vodum.. naravno da odnos prema treningu treba da se postuje ali malo je glupo....
N

Nenad1246

pre 29 dana

Pa da treba na dobre i loše na utakmicama, a ne na treninzima. I "ћ" Josipe.
B

Bon.Jovi_985

pre 29 dana

Tom logikom je Ćiro oterao Robija, Budućnost jednog Savićevića terala po pozajmicama, o radnim navikama jednog Maradone ili recimo Bejla ne treba ni pričati. Svi svi što ga kuji u nebesa prvi će da pljunu po njemu kad u Evropi parkira bunker i primi po 5 komada u gostima bez da predje centar.

Proficap

pre 29 dana

Zato ekipa i igra ovako. Utegnuto i sigurno. Covek je genije.
M

Ma da bre to

pre 29 dana

Kako nas je Bahar unazadio, izgubili smo polusezonu sa covekom koji je svaku utakmicu nešto tumbao. Svaka mu čast što je na početku odmah klince stavio u prvi plan, ali sa Milojevicem bi mi sigurno dobili YB u Beogradu i 99% bi otišli u LE...no šta bi bilo kad bi bilo. Miloje je doktorirao našu ligu i siguran sam da će sledeće sezone opet u oktobru da napravi toliku razliku da partizan neće ni razmišljati o tituli, nego o borbi za drugo mesto. A u derbiju sledi naplata dugova za sve promašaje u prva dva derbija i sasvim sigurno se smeši laka pobeda zvezdi...samo da ne povuče ručnu na 2:0....
N

Nenad1246

pre 29 dana

Što bi dobili Jang Bojs sigurno?
F

Familija

pre 29 dana

NAPRED ŠAMPIONI
c

cv

pre 29 dana

poseta na utakmici dovoljno govori koliko se Zvezdašima gleda naša liga
V

Vujan

pre 29 dana

Ne prodavati Sljivica ispod 25M! Sremcevicu vise minuta !
R

Robert Lewandowski

pre 29 dana

Bez 30 miliona ne treba ni ulaziti u pregovore.
и

или да нам

pre 29 dana

отпишу споњни дуг Србије према ММФ....Шљивић и Рио Тинто су шанса Србије да постанемо нова Норвешка и Финска....
s

spiritus movens

pre 29 dana

Ponovo je pravo uzivanje gledati utakmice Crvene zvezde, koja je objektivno govoreci najkvalitetniji tim u Srbiji. Pa nije dobri i posteni Natko tek tako govorio da imaju manje od 1% sanse za titulu, jer je i njemu jasno da je njegov Partizan igracki limitiran tim. Evo danas su protiv Vozdovca pukom srecom izbegli poraz, isto kao i u derbiju od pre nekoliko nedelja. Sportski pozdrav.
E

E bre

pre 29 dana

Kad ne napises pedantni strucnjak ko da nisi ni pis'o tekst o njemu
D

DjoleX

pre 29 dana

Ctrl+F pedantni - ništa Ctrl+F Aranđelovac - ništa Gasim tab!
B

Borko MK Dragan

pre 29 dana

Miloj je penicilin za ovu nasu ligu. Dominira. I nema mu ravnog. Jes’ kad ode preko nije bas tako uspesan ali nema veze.
B

Bogdan58

pre 29 dana

Bravo za Miloja, našeg Šumadinca !!!
K

Kaze covek

pre 29 dana

Deficitarna pozicija otkako smo izgubili LUCICA HAHAHAHAHAHAHAHAHHA

Kalčopolista®

pre 29 dana

Moze li malo i o Al Ahliju i zasto je ispao u drugu ligu sa timom koji je bio projektovan da bude sampion? Moze li da objasni pride kako je moguce ispasti sa prebogatim grckim AEKom od bosanskog Veleza?
4

421

pre 29 dana

Moze. Niti je ispao niti je projektovan bio da bude sampion. Al-Hilal je bio glavni favorit otpocetka. Najzvucnije ime u Al Ahliju je bio Marko Marin. Nastavi dalje sa obmanjivanjem.
s

serMudro

pre 29 dana

Može Željko, sve za tebe, Gospodin je sa tim timom igrao 1/4 finala azijske LŠ ...krajem sezone klub je finansijski pukao i igrači su bežali iz kluba i tužili za svoje plate, nakon toga klub ispada u drugu ligu... Za ceo svet postoji Gugl i lako proverljive informacije, samo za vaše lobanje postoji vaš paralelni svet i vaša istina... Željko Pantiću koji se potpisuješ ovde raznim nadimcima između ostalog Kalčopolista bolje idi lekaru za tu glavu jer pored toga što je zla ona je pokvarena, ne radi dobro !!!
A

Aca LJotic 89

pre 29 dana

Pobeda je pobeda jedino vazo je sto se nova 3 boda pisu
h

hmm

pre 29 dana

lose je ovo bilo ...