Komentari na vest

Vladan Milojević: Olajinka sve karakteristike podređuje timu, probaćemo Stamenića na više mesta

M

Mladost L

pre 15 dana

Imt 2!!!
J

Javor

pre 15 dana

Lucani pustaju Imt
P

Preža

pre 15 dana

Gde su nam navijači?
B

BokiUSA

pre 15 dana

Doci ce kada treba.. sad za vikend pun stadion...
g

gemathegreat@Preža

pre 14 dana

@Preža – pitaš se: “Gde su nam navijači”? Budi realan, niko ko zrelo razmišlja svojom glavom neće doći da gleda lakirane bubašvabe iz Afrike, maskirane u dresove Zvezde, koji nemaju dodirnih tačaka sa ozbiljnim fudbalom! Ono kako igraju Nedaje, Olanjika, Điga i Brukari je ispod svakog kriterijuma! Nisu daleko ni Stamenić ni Hvang! A, vajni trener Milojević ih hvali na sva usta! Da stavim do znanja Milojeviću da niko, ama baš niko, neće hteti da otkupi ovaj fudbalski otpad od Zvezde, na leto! A, Milojević ih zajedno sa Terzićem, forsira jer su to sve menadžerski igrači, iz njihovog kruga!
о

окнарб

pre 15 dana

Иако имамо 7 бодова предности нећемо имати оправдања ,ако не побијдимо Партизан.Надам се опет дуплој круни
З

ЗИКИ

pre 15 dana

Владане врати Илића и Немању Радоњића за бржу игру Звезде.Покушај у одбрани са скандинавцима и види с управом јаке пријатељске утакмице које ријетко имамо.Бојим се да ће управа опет све покварити у прелазног року по ко зна који пут.Волио би да Стаменић и Глазер остану
B

BokiUSA

pre 15 dana

Mislim da Glazer odlazi. Vec se pise po portalima da je CZ postavila cenu od 2.5mil. Dobar je golman I voleo bih da ostane iskreno ali ako ode necemo biti losiji na toj poziciji. Mislim da imamo vecih problema u timu..
c

cccccv

pre 15 dana

za evropu nam treba totalna tekonstrukcija tima da bi naptavili iskorak u evropi sa ovim sto imamo tesko cemo sta moci u evropi
p

pančevac992*

pre 15 dana

Ovo što Milojević radi u dosluhu sa Terzićem i forsira menadžerske igrače tipa Nedaje, Olanjike, Brukarija i Đige će im se obiti o glavu! Afrikanci nemaju blage veze s fudbalom. Ovo je neki drugi sport koji oni igraju!
T

Tebi

pre 15 dana

Tebi je neki Afrikanac maznuo ribu, nema druge. I ja ih ne volim nesto, ali ti si otrovno dosadan vise.
O

Olajnika trckaralo

pre 15 dana

Videces Miloje koliko ce da ti vredi farbani kad pocnu utakmice u Evropi.Pa taj u ovoj ligi nije dao 2 gola a moze da probije baba kuranu.Jest bre vi normalni sta je danas igrao ,tuga bre.Civek se saplete u pet metara ko invalid nedaj boze na centarsut.
B

Brat Gnjatic

pre 15 dana

Kako Vuka gleda tu pedantnu glavu. Koji rispekt, koje divljenje. Kao Brus Li kad se pokloni starom masjtoru. Daleko ce Vuka da dogura kad uci od najboljih.
I

Igoke asince 2007

pre 15 dana

Треба продужити уговор са Олајинком што пре. Одличан играч за Милојеву тактику, такве радилице нам требају у првом тиму, бар за ротацију.
d

daleko je sunce

pre 15 dana

E moj Miloje, tvojih zvezdica Hvanga, Ivanića, Bukarija nigde na terenu. Pogledaj malo igru pasova Čukaričkog večeras pp. Svaki igrač lopta unapred i svaki igrač napada preciznost na prvu ili drugu loptu. Daleko smo mi od bilo kakve igre.
B

BokiUSA

pre 15 dana

Na zalost moram da se slozim sa tobom. Ivanic je opet bez krvi I u formi sa pocetka u CZ. Hvang mnogo trci medjutim iskreno apsolutno nista nisam video od igraca placing 5mil eura. Covek danas promasi dve mrtve sanse iz 5 metara a to se ponavlja iz meca u mec. Bukari se opustio totalno. Sebican I totalno ne doprinosi timu. I dalje za nasu ligu odlicno medjutim za Evropu to mora bolje.
S

Sve je isto samo Kolubare nema

pre 15 dana

LUCANI TRGUJU OPETT, DAJU BODOVE SUTRA
K

Kraljuuuu

pre 15 dana

Imt 2!!!!
M

Maxim

pre 15 dana

Olajinka je totalni promašaj! Ništa nije uradio, svaku loptu je pogrešno dodao. Nema osećaj za igru, tehnika 0! Nadam se da neće početi derbi. I gol je dao slučajno.
B

Bravo Maksime

pre 15 dana

Odlican i realan komentar.Prosecan igrac i nista vise .Dobices i sto minusa ali farbani nikad nista nece napraviti u Zvezdi osim da trci ,vraca se i da Miloje kaze borben je .
B

BokiUSA

pre 15 dana

Mozda si u pravu medjutim I kao takav (na nasu zalost) je bolji za tim od Ivanica (u strasno losoj formi podseca na one pocetke) Hvang (osim trcanja apsolutno nista cak Masi mrtve sanse iz 5 metara) I Bukari koji je totalno u nekom paralelnom svetu..
I

Igor Matić u izjavi za Betoven sport

pre 15 dana

U petoj ligi Crvenu zvezdu preuzima 1 Igor Matić, čisto da se zna.
0

0404040

pre 15 dana

Ti ces do tada biti uveliko hladan