Komentari na vest

Vladimir Matijašević: Ovo je skandal

Bojan Urosevic

pre 12 meseci

@prc To jeste namesten mec samo ko nije realan moze da kaze da to nije namesten mec zato sto koliko znam Gat pre i posle Partizan nije nikog pobedio.
S

Sve je dogovoreno

pre 12 meseci

Vojvodina i Čukarički tj njihova rukovodstva da se igra nova utakmica. Takođe sa FSS dogovoreno je da se od sledeće sezone izmeni ovo banalno pravilo tako da će ubuduće utakmica koja bude bila prekinuta važiti pravilo kao i za prvenstvo tj nastavlja se od onog vremena gde je prekinuta i rezultatom koji je na snazi. Ovu odluku prihvataju svi klubovi. Na nekim portalima čak se pominje da će Vojvodina ferpleja radi pustiti brđanima dva gola mada u ovu odluku uopšte ne verujem.
7

778gost

pre 12 meseci

Covek je u pravu 100% jer LEPO PITA kako da su oni MORALI da nastave od 20 i nekog minuta a sad moraju ispocetka
A

A ne može

pre 12 meseci

Jel' prekid izazvan upadom navijača na teren elementarna nepogoda? Ako jeste, onda su trebali da krenu od nule. Ako nije, opet - sve je jasno. Inače zanimljivo da se dotični tada nije bunio da njegova ekipa slavi sa službenih 3:0. Nije smeo. A sada glumi poštenjačinu na Vojvodini, e pa neće da može.
M

MArkoSuR

pre 12 meseci

Zbog ovakvih veštačkih klubova, izmišljenih za obrtanje love danas nemamo: Radnički Sombor, Radnički NIš, Bačku, Radnički NBG, Tekstilac Odžaci, Borac Čačak.... ekipe koje bi igrale pred punim tribinama svaki put. Ekipe koje bude neke emocije, neku ljubav prema fudbalu, umesto toga imamo ovo čudovište od kluba, ekipa koja na svakoj utakmici ima po penal, ekipa koja sve pobeđuje osim Zvezde, a u Evropi je čeka kantanje - ali zaradila se lova, gospodin što kuka je sigurno srećan u nekoj najnovijoj mečki. Čukarički DOO.
v

v1ad

pre 12 meseci

Kakav Radnicki Sombor, Tekstilac Odzaci i Radnicki NBg? Kad su ti klubovi bili znacajni? Dobro nisi pomenuo Milicionar, Bezaniju ili Sevojno. A Radnicki Nis je sam kriv sto je tu gde jeste (to jest, uprava mu je kriva). Za mene su klubovi poput Cukarickog, TSCa, pa i Vozdovca dasak svezeg vazduha u nasem ustajalom fudbalu. Samo da se otarase tog mentaliteta malog lokalnog kluba.
Z

ZoranR

pre 12 meseci

Klub ima vlasnika, prodaje bolje fudbalere od Zvezde i Partizana. Uzimaju dosta dece, koju Zvezda i Partizan odbace, naprave od njih igrače. Plate nisu velike, ali su redovne. Ne plaćaju sudije grešiš, po kvalitetu su odma iza većitih. Nemaju gledaoce činjenica, mada veliki deo beograda zove se Čukarica, mogli bi tu klinci da se uče da popune tribine sa 1000...2000 gledalaca. Znači nema laži nema prevare. Ko smeta gore pomenutim klubovima da dobiju vlasnika ?
N

NAJVEĆI ZVEZDAŠ IKAD,.,.

pre 12 meseci

@Rasputin Ne ! Pravo je pitanje : ZAŠTO TI I TEBI SLIČNI SLINITE I KMEČITE NA OVOJ STRANICI, zašto se kao čovek ne pomiriš sa činjenicom da je Partizan APSOLUTNA FUDBALSKA TRUBA, da ste fudbalske neznalice,da igrate fudbal na nivou Timoka i Dubočice. ,,,, I ZAPAMTI : ZVEZDA NIJE ŠESTOSTRUKI , NEGO 34-STRUKI DRŽAVNI ŠAMPION U FUDBALU, ŠAMPION EVROPE I ŠAMPION SVETA U FUDBALU. Ajd' sad sikter odavde.
S

Samo za

pre 12 meseci

Rasputin a,mi smo odavno ispisali istoriju za razliku od nekog malog komisije
D

Dzi

pre 12 meseci

I ovi su kod nas treci na tabeli...
R

Rasputin

pre 12 meseci

Ne nego je pravo pitanje ko je sestostruki prvak koji ne gubi ni bod a onda ga zakucaju Ferencvaros i nikad jaci Trabzon za dno tabele. Eto to je nama prvak, sacuvaj me Boze..
G

Gost333

pre 12 meseci

I meni je nelogično, ali "kako kažu iz FSS različita su pravila za Ligu i Kup, zašto, opet nelogičnost, ali Matijašević se pravi da to ne zna. Tako da svake nedelje imamo u našem fudbalu po neku farsu, izuzetak, nerealnost itd, ali to nam je sve poznato, na žalost.
D

Dzi

pre 12 meseci

Niko ne tera da igras ako ti se ne igra, klube bez navijaca i bez reprezentativca slobodno ugasi taj tvoj svima nepotrebni klub...
R

Rasputin

pre 12 meseci

Ma tako je severnokorejasu, svi da se pogase i Zvezda da igra sama sa sobom. To vam je san, sektasi nenormalni.
N

Nenad1246

pre 12 meseci

Što su pravila drugačija? Pa zato što su i takmičenja drugačija. Šta ovaj čovek radi na ovom mestu kad postavlja ovakva pitanja i zašto nije odstranjen zauvek iz fudbala sa svim akterima i službenim licima koja su pristala da igrajj i dozvolila da se odigra taj meč od pre mesec dana mimo svih propisa i faksifikovanih izveštaja sa te utakmice.
v

v1ad

pre 12 meseci

Gresis. Nisu pravila drugacija zato sto je takmicenje drugacije. Pravila su svuda ista bez obzira jel se igra prvenstvo, Kup Srbije ili memorijalni turnir Branko Gogic na Avali. Okolnosti su drugacije. U ovom slucaju prekid je nastao zbog necega sto nije bilo moguce spreciti, odnosno nevremena. U slucaju utakmice protiv Partizana, prekid je nastao zbog divljanja Partizanovih navijaca.
N

Nenad1246

pre 12 meseci

Sa obzirom da ste u prvenstvu odigrali neregularan meč namerno pristajući da kršite propise trebali bi biti odstranjeni iz fudbala sa svim učesnicima te farse sad vam smeta poštovanje propisa. Dali su dobri ili nisu na to ste trebali da mislite pre nego što ste ih prihvatili.
G

Gost26

pre 12 meseci

Sta se desava sa nama koji smo igrali live juce?
M

Ma

pre 12 meseci

sta hoces bre ovaj sto je za kratko vreme dva puta pobedio Partizan? On ce ovde o pravilima i odlukama...
G

Gistgost

pre 12 meseci

Cuka bas nema srece s prekidima ove sezone
H

Host

pre 12 meseci

Dobar dan mali Terza, uskoro ces nestati sa fudbalske mape kao i tvoj idol, nikom nije gorela do zore
С

Сима

pre 12 meseci

Данас добија Војводина, а овај Мишковићев кум нека се ноћас жали лично Вучићу.
m

micas

pre 12 meseci

Namesta se nekom drugo mesto..
d

deki maky

pre 12 meseci

Petar K objasnio-ovaj direktor ne zna da cita pravilnik,koji je njegov klub potpisao.! Pisam se na takve direktore bez skole i mozga-a yposljeni preko partija i gazda na lepe oci.
B

Bane1989Ns

pre 12 meseci

po meni kladionicaru ispostovati Cukaricki i igrati da daju 2 gola
Z

Zvlat BG

pre 12 meseci

Zar se igrači nisu prehladili?
P

Pozz iz Loznice

pre 12 meseci

Sme li ovako da komentariše Zvezdu ili Partizan, i zašto ne, zašto tada čuti kao zaliven? A da, gazde mu ne daju da ih blati javno.
m

man'te se ćorava posla

pre 12 meseci

Kako se javljaju "navijači klubova" koji nisu ni učestvovali na današnjoj utakmici, niti ih interesuje rezultat, niti ko će proći. i svi objektivni i realni, jel te? A kad njihovi klubovi igraju ne zna se koji više krade i otima. manite se vi poštenja kod drugih, počnite da tražite kod sebe. da se poštuju pravila kako treba, ne bi nam bilo ovako.
M

Makarijee

pre 12 meseci

Ovaj korpulentni macan je protiv Partizana cutao... FK Trgovacki, ambicija, zdrava sredina, postenje i gospodstvo ne ide uz njih...
V

Volis

pre 12 meseci

Korpulentne?
X

Xyz

pre 12 meseci

Na to FK Trgovacki cu ti samo odgovortiti da se Cuki ne isplati da ulaze puno jer koliko god da ulozi, iz budzeta republike Srbije ce se prebaciti bar 5x vise novca u bg Blizance i vojvodinu.
C

Cipiripi LE2

pre 12 meseci

Protiv Partizana si potpisao saopstenje sa Nedimovicem a sad se bunis, e sad igraj druze iz pocetka
D

DS1989

pre 12 meseci

Protiv stoke je Cuka po pravilima trebalo da dobije 3:0 sčuzbenim rezultatom...
M

Milos 1970

pre 12 meseci

Gurbet cuvaj snagu za 26 maj,tad vam vas guru arnaut spasava glavu ,ako vam om ode sta cete vi jadni bez njega,ode i Djuka bizon,DjV ,to su vam najveći smekeri sa severne tribine!!
S

Sima Arauho

pre 12 meseci

Pa trazi registraciju od 0:3.Nemoj da te prave budalom!
S

Slani 89

pre 12 meseci

Nema potrebe da ga prave...
B

Bilo

pre 12 meseci

je 2x1:0 za Cuku i zato cuti i pokri se. Rej dva puta po jedan nula i to za tri dana.
P

PetarK88

pre 12 meseci

Jedino sto je ovde skandalozno Matijasevicu jeste da ti kao predsednik, ili vlasnik (nisam upućen u odnose u Čukaričkom) koji je imenovao predsednika, ne poznaješ (a ni on, u slučaju da je predsednik drugo lice) pravila takmičenja u kojem se tvoj klub takmiči. Pravila su pravila i moraju se poštovati. Da li je to pravilo korektno ili ne, to je druga priča, o kojoj se zna kada i kako se raspravlja. Postoji sednica pre početka takmičenja kada se klubovima dostavi pravilnik koji su oni DUŽNI da pročitaju i posle ga usvoje ili ne usvoje. I isti se ne može menjati naknadno u toku jednog ciklusa. A inače zašto je pravilo uvedeno. Pa evo situacija. Prvo kolo Kupa, Partizan i Zvezda igraju protiv nekih niželigaša. Znamo svi dobro kakvi su tereni klubova Prve ili zonske lige. Na sve to može se desiti i neka reprezentativna pauza, takmičenje u Evropi, ne izvedu prvu postavu na teren. Teren, pun rupa, uslovi nemogući za igru. U tim uslovima, desi se, da taj autsajder da gol i povede sa 1:0 nakon čega počne kiša, sneg... koji dodatno otežaju uslove. Izazove se prekid i sutradan se kreće od nule, umesto da se u teškim uslovima juri rezultat. I to je cela priča. Tako da se pobuni kod svojih gazda iz Beograda zašto su uveli to pravilo. Nije pošteno verovatno zato što nije decidno naznačeno na ovo imaju pravo samo Zvezda i Partizan, zar ne? A i tih lažnih moralista mi je malo pun nos. Sve se plašim da isto ne bi potegli da je Vojvodina ta koja je vodila sa 2:0. Svako se bori za sebe. A sve što piše u pravilima, znači da je dozvoljeno... Ponavljam ako ti se ne svidja kukaj kod gazda da to izmene...
a

abc

pre 12 meseci

"Zašto su pravila drugačija, ovo je presedan...". Pravila koja se znaju pre utakmice, pre početka takmičenja, ne mogu biti presedan.
N

Neka_neko

pre 12 meseci

...obavesti gospodina da ne izigrava dvorsku ludu i da su drugacija pravila za Kup i Prvenstvo... plus da ne glumi poštenjačinu jer nije Čukarički nimalo naivan van terena.
1

1346

pre 12 meseci

Nije normalno da su pravila različita u kupu i prvenstvu. Te stvari trebaju da usaglase, da budu ista u oba takmičenja.
M

Mirko 87

pre 12 meseci

Naravno da su drugacija pravila za kup i Prvenstvo! Da su ista, u Prvenstvo bi se posle neresene utakmice izvodili penali!
M

Mauro Tasoti

pre 12 meseci

Partizan smeta i kad je četvrti.U čemu je problem da li se igralo od prvog ili dvadeset prvog minuta.Kad se nastavilo važio je rezultat iz trenutka prekida.Igralo se pošteno,Partizan je izgubio i ostao bez LŠ.Ovde treba videti šta kažu pravila pa tako postupiti.Desila se viša sila i niko nije kriv.Oni što kažu da se Partizanu namešta drugo mesto nemaju veze sa životom.Kakve veze ima ovo mnogo beznačajnije kup takmičenje sa prvenstvom Srbije koje odlučuje o Evropi.
@

@mauro

pre 12 meseci

Problem je u tome sto nije ni trebalo da se igra, vec da bude sluzbenim rezultatom 3:0 za Cuku
f

ff

pre 12 meseci

Sram te bilo, pravila su jasna ali vi iz BG verovatno ste umislili da mozete kako hocete!
з

значи

pre 12 meseci

Треба још једном да вас олупају ко стару канту?
e

esprit fort

pre 12 meseci

Slaninari se nicega ne stide. Gde sad to "cuveno" gospodstvo Vojvodine na delu da istupe u javnost i kazu necemo na nesportski nacin da pobedjujemo i prolazimo dalje, neka se igra od momenta kada je utakmica prekinuta? Ovako cutanjem samo pokazuju dijametralno suprotan sitnosardjijski i varosanski (malogradjanski) mentalitet.
o

obraz

pre 12 meseci

Zaboravili su izgelda da su i oni nekad morali da napustaju utakmicu finala kupa zbog nepravde

Chiske

pre 12 meseci

Znaci po tebi treba da se ne postuju pravila?
e

esprit fort

pre 12 meseci

Pravila treba da su jednaka za sve, a ne da sudije "ad hok" donose (proizvoljne) odluke i prekidaju utakmice u skladu sa interesima odredjenih grupacija i klubova. Da je Vojvodina vodila 2-0 da li bi utakmica bila prekinuta, i da li bi se vi "Slaninari" tako zustro zalagali da se igra potpuno novi susret od 1. minuta? Sa jedne strane glumite gospodu, a sa druge iskazujete najgori skorojevicki mentalitet. Da sam navijac Vojvodine, bila bi me sramota proci na ovakav nacin.
@

@chiske

pre 12 meseci

Ne, vec da igraju, i onda krajem prvog poluvremena da puste Cuku da postigne 2 gola.
M

Mirni Lala

pre 12 meseci

Fer prema klubu Trgovacki koji je "uzeo" Tedica i Micina u onom momentu??? Tad ste se drzali proposa i oravila, a sad se pozivate na tudje postenje i gospodstvo? Sutra 3-0 za Vosu i samo borbeno!!!
o

obraz ko djon

pre 12 meseci

Kazu ljudi kojima se u 90. minutu svira penal za kontakt na 17 metara?
@

@mirni lala

pre 12 meseci

a bilo je pošteno da dečacima ne isplaćujete stipendijsku siću? Jeste li pitali tada roditelje da li su vratili neki dug za individualni trening, spremili mladom talentu junetinu za ručak, platili struju, ...?
L

LalaNS

pre 12 meseci

Naravno opet se sada pravda isteruje preko ledja Vojvodine... Pa cekajte da li je FK Vojvodina pisala pravilnik takmicenja Kupa Srbije i Superlige Srbije, ili su oni sastavljeni na nekoj skupstini klubova ucensika? Ako pravilnik kaze da se utakmica ponistava i igra se nova, onda ne vidim problem u tome?! Ili Pravilnik ne vredi nicemu? U tom slucaju zasto se igra uopste takmicenje? Posto pravilnik ne vazi, evo ja pozivam gospodina Zbiljica i upravu FK Vojvodina da sutra se proglase osvajacem Kupa za sezonu 22/23. Zasto? Pa zato sto u pravilniku stoji da je osvajac Kupa ona ekipa koja pobedi u finalu istoga, a posto pravilnik jelte ne vazi, ne vazi ni to pravilo. Interesantno je i da gospodin Matijasevic nije ovako pricao pre mesec dana kada su mu Grobari demolirali stadion. Tada je cutao i nije trazio pobedu svoje ekipe, koja bi bila moralna gledajuci sve sto se desavalo na i oko terena, jer gde da krene na favorizovanog blizanca. Ali posto je u pitanju Vojvodina e onda udri. I to vam je ukratko slika i prilika fudbala u Srbiji. Znaci kada su blizanci u pitanju onda treba svi da cutimo, a kada bilo ko drugi trazi da se postuje samo ono sto je napisano u zvanicnom dokumentu, e onda to ne moze. Sad hitna sednica FSS da se zakaze da se menja pravilnik u toku takmicenja. Vidite ako je kako moguce da se nakon plasmana Cukarickog za zelenim stolom u finale nekako promeni to, da Cuka ustupi svoje mesto u finalu ovima sto su se brukali po Mitrovici jer naravno samo dva kluba smeju da postoje u Srbiji. Toliko.
M

Miksea

pre 12 meseci

Igrajte od 0:0 ako vas nije sramota i držite Pravilnik u ruci. Sve regularno.
T

Trpadzija

pre 12 meseci

Nista od sad svaka ekipa Koja gubi,neka pravi prekid I mora se igrati nova utakmica iz pocetka. Ne navijam ni za koga
K

Kodak

pre 12 meseci

Kako to zamisljas, da igra dodole i priziva kisu??? E moj Matiprevrtljivicu...
g

gost 758

pre 12 meseci

Da li iko iz srpskih klubova čita ta silna pravila, protokole, uredbe? Svi su šokirani, skandalizovani kad se pravila krenu primenjivati...šta ste radili do sad? Nije ovo smišljeno juče, važi verovatno već godinama.

Bojan Urosevic

pre 12 meseci

@maestro da li stvarno mislis da Pazar Koji u plej of nije dao gol I nije osvojio bod da ce da pobedi TSC NEMA sanse da Partizan Bude bolje plasiran od 4 Mesto zato sto u ova dva kola TSC I Cukaricki nebi smeli da osvoje vise od 1 bod.
m

maestro

pre 12 meseci

Na kraju prvenstva videces da ce partizan biti drugi...
d

dekrime

pre 12 meseci

O cemu ti pricas? Ovo je kup
p

prc

pre 12 meseci

Bojane, da li ti stvarno mislis da uprava partizanu nije namestila onaj poraz od Mladosti???? Sah- mat!
p

prc

pre 12 meseci

Pravila moraju biti ista i za kup i za prvenstvo...propade srpski fudbal zbog interesa kluba iz humske...

Bojan Urosevic

pre 12 meseci

I Kakve veze ima sa Partizan kad on u ligu ostaje na 4 Mesto Kup Nista ne znaci na Partizan ko god da osvoji.
p

prc

pre 12 meseci

Ako partizan ne bude drugi sto se nece desiti a Zvezda ne osvoji kup onda partizan igra kvalifikacije za LK....
V

Voša NS

pre 12 meseci

Protiv partizana je odbio 3-0.Moj Matijaševiću..
G

Gost23

pre 12 meseci

Kao prvo, drugi gol Čuka ne bi dala, da nije bila onolika voda na terenu. Greška napravljena zbog ogromne vode na terenu. Kao drugo, utakmica je trebalo biti prekinuta pre toga, gotovo nakon 10-ak minuta. Tako da ovaj ne kaki puno, već neka pročita pravila koja važe u Kupu Srbije. Sagledajte sve činjenice, pa onda donosite zaključke. Konačno, ko je pravio ovakav raspored da sve zgura u maj mesec, alal mu kačamak!
p

prc

pre 12 meseci

Ne moze jedno pravilo u kupu a drugo u prvenstvu...
P

Pedja108

pre 12 meseci

Vazno da se ti razumes u pravila. Cukaricki je vodio sa 2:0 i kako to moze da se ponisti. Da li je voda uticala na drugi gol, nema nikakve veze, a cak i da ima, opet bi Cuka vodila sa bar 1:0.
G

GariNs

pre 12 meseci

A penal za Vosu pri 0:1
M

Miksea

pre 12 meseci

Voda je i jednima i drugima, zašto Vojvodina onda nije dala 2 gola?
F

Funjare

pre 12 meseci

Koliko se secam, ako neka ekipa nece da zapocne utakmicu, jer joj se tako hoce, utakmicu koja je zakazana za odredjeni termin, i nakon pola sata nakon zakazanog termina opet ne izadje, druga ekipa treba da dobije 3-0, kao sto je bio slucaj na finalu kupa kada su, gle cuda, samoproklamovana novosadska gospoda odbila da izadju protiv Partizana! Smilovali su se tek sat vremena nakon zakazanog termina! Onda pravila nisu vazila za njih a sada, kada su istamburani, odjednom se pozivaju na pravila! U svom samoproklamovanom gospodskom stilu, nema sta! Svaka cast gospodo!
g

gost1978

pre 12 meseci

uvek i svima partizan kriv. Izvinjavamo se i za kisu danas
G

Grobari Beograd

pre 12 meseci

Nemoj samo ti o poštenju.
S

Slanina

pre 12 meseci

Ostavio sam komentar i na drugu vest o mecu, ali moram i na ovu. Skandal je i da ljudi iz naseg fudbala pojma nemaju o pravilima, ne citaju ih uopste. Da su ih procitali na vreme, mozda bi ih i promenili.A ovo pravilo treba menjati i nema smisla da Cuka posle 0:2 sada mora novu utakmicu od pocetka.
H

Holse

pre 12 meseci

Ljudi pravilo jeste bezveze skroz ali je postavljeno odavno i naravnoo nije ga odredio niko od današnjim aktera meča,ovo stvarno nije skoro vidjeno ali pravila moraju da se postuju,inače bi bio jos veci cirkus od ovog sto jeste.
m

maestro

pre 12 meseci

Lepo ja vama kazem da Cukaricki biti sapleten jer partizan mora da bude drugi...Vosi finale kupa da bi pustila partizan u prvenstvu..
z

zemunski kej

pre 12 meseci

Setite se magle na Zvezda Milan ,Zvezda vodila prekinut mec ,igran novi od pocetka. Visa sila,vremenska nepogoda,nema krivice do klubova,navjiaca,organizatora.
s

skandallll

pre 12 meseci

je sto ne znate pravila izmedju super lige i kupa,kad se prekida utakmica,pa treba da se nastavi....uostalom bolje vosa da ode u finale,nego vi,a ako udje u finale onda je lepo pustimo vi budete 3 u prvenstvu pa da ispusite za grupnu fazu i milina,imate 2 ipo navijaca i krs stadion,u srpsku ligu beograd pa tamo igrajte
B

Baxter88

pre 12 meseci

A kazi mi jel se igra isti sport u kupu i Mozzart superligi? Jel se radi isto o 11vs11 i jednoj lopti i ko vise puta ubaci u mrezu taj je pobednik?
@

@skandal

pre 12 meseci

Postoje pravila fudbalske igre, a to nema veze sa tim da li je prvenstvena ili kup utakmica...ne galami i ne tripuj da se razumes puno jer pises gomilu gluposti...
b

brdo

pre 12 meseci

Ako je novi meč, nek izađu rezervisti, bitan je Voždovac u subotu a Vojvodina neka grize ako je nije sramota
M

Miror

pre 12 meseci

Sutra ce Vojvodina da povede 2-0 i bice prekid utakmice zbog pljuska, i nastavlja se u petak 19 maja.
D

Dexaman

pre 12 meseci

Problem je što pravila nisu ista u prvenstvu i kupu?! Pa, mi smo cirkus! A cirkus je i Matijaševic koji ne zna pravila, a direktor je jednog fudbalskog kluba... Okreni-obrni kod nas smehoteka konstantno! Inače, mislim da je stvarno bez veze da se igra nova utakmica, trebalo bi nastaviti ovu od večeras, jer je to jedino pošteno...
J

Junker

pre 12 meseci

Bezveze jeste ali su pravila napisana i usvojena. E to sto pravila nikog ne zanimaju po principu "nece se to nama desiti", pa kad se desi onda se hvataju za glavu svi. Kako nam u zivotu, dobro je i fudbal ovakav kakav jeste.
D

Dexaman

pre 12 meseci

@Junker Slažem se. Koliko god da su nelogična i glupa, pravila se moraju poštovati! A vreme za promenu glupih pravila nije u toku sezone ili kad se desi nešto, već zna se kada...
p

prti

pre 12 meseci

Skandal je da covek na ovoj poziciji u klubu ne zna pravila takmicenja.
D

Dzi

pre 12 meseci

Nisu bitna pravila ako moze da se iskukaju druga...
C

Cccc

pre 12 meseci

Valjda su pravila poznata pre početka takmičenja. E sad je drugo što će uvek neko da se ljuti.
Б

Блок

pre 12 meseci

Срамота.Дај правила како коме одговара. Чуј нови меч,срамно.
a

admjgjm

pre 12 meseci

Ne skandal,nego kriminal
m

matoriekspert

pre 12 meseci

Naravno da je skandal ali sami ste krivi.Kada ste rekli da nećete da igrate novu utakmicu protiv Partizana svako normalan vas je podržavao ali ste poklekli i pristali da igrate kako vam se naredi.E pa sada vam se naređuje drugačije.Videli su da sa vama može kako hoćeš. Nema kičme!
s

samo vosa

pre 12 meseci

Sta Matijasevic izmislja pravila koja vec postoje, nova utakmica i tacka. Ko je bio na tekmi danas video je da je teren licio na bazen... On bi na foru da prodje u finale
@

@samo

pre 12 meseci

Zasto na foru? Vi hocete na foru! Oni su vam spakovali dva komada...
O

Opa Miki

pre 12 meseci

Ko je vama kriv što ste nesposobni da date gol ni u ovakvim uslovima, a kamoli u normalnim.
t

tutankamon

pre 12 meseci

Ljudi su dali dva gola dok je mec regularno trajao, to treba da im se prizna u nastavku a ne da se igra kompletna nova utakmica
o

objektivni, po mom misljenju

pre 12 meseci

jeste, tebe ce da pitaju
G

Gaxter

pre 12 meseci

Pre mesec dana ste sami odlučili da nastavite i niko se ne bi bunio da niste,jer bilo je po tim pravilima.Sad bi opet kontru ali ne ide ipak to,bez obzira što ste imali rezultat koji vam odgovara.
F

Fußballspieler

pre 12 meseci

Nije to presedan, to su pravila neznalice. Nije problem što si neznalica nego što kao takav obavljaš funkciju i to u klubu koji je u vrhu. Pre mesec dana niste trebali da nastavite uopšte utakmicu nego da je dobijete sa 3:0 za zelenim stolom i ovo vam je neka vrsta kazne!
s

sve je jasno

pre 12 meseci

Da li je Čukarički oštećen u moralnom smislu? Možda. Da li je pravilnik jasan? Jeste. Pravilnik se mora poštovati. Bez istog, nema ni takmičenja. O pravilniku se raspravlja kada je za to vreme, između sezona.

markomarkovicmarkoni1983@gmail.com

pre 12 meseci

S tim sto do primene moze da dodje tek nakon godinu dana dok se kod nas radi navrat-nanos i nesto sto je promenjeno maltene odmah stupa na snagu, a toga nema nigde u svetu.
N

Nishlija

pre 12 meseci

Ovo su stvarno gluposti...Ko li smislja ova pravila...

vladarizsenke71@gmail.com

pre 12 meseci

"Ako je utakmica stalnog takmičenja morala biti prekinuta iz opravdanih razloga koji su se nisu mogli otkolniti (nevreme, magla, mrak, nestanak električne energije, požar, zemljotres i dr), o čemu odlučuje sudija, ili je prekinuta zbog nastupa dana žalosti, odigraće se nova utakmica, ukoliko je do prekida došlo pre isteka 80 odsto regularnog vremena određenog za igru. Ako je utakmica prekinuta po isteku 80 odsto regularnog vremena određenog za igru, registrovaće se postignutim rezultatom, osim ako propozicijama takmičenja nije drugačije utvrđeno“, navodi se u Pravilniku o fudbalskim takmičenjima Fudbalskog saveza Srbije. Pre mesec dana nije bilo rec o razlozima koji nisu mogli biti otklonjeni, nije bilo razloga da se krene od pocetka.
Z

Zoran 91

pre 12 meseci

Pre mesec dana je trebalo biti registrovana onim rezultatom koji je bio pre prekida ili 3:0 za Cuku pošto partizan nije hteo da igra zbog divljanja grobara.
d

dejanera

pre 12 meseci

Nije imalo razloga da se uopste krece. Kada je sudija , uz dogovor sa delegatom, odlucio da su se ponovo stekli uslovi za igru, posle praznjenja dela tribina, trebao je da obavesti kapitene da se utakmica nastavlja i da ih povede na teren. Posto igraci Partizana nisu hteli dalje da igraju jednostavno je trebao da dune u pistaljku, odsvira kraj i podnese izvestaj sta se i kako desilo. Savez bi upario izvestaj sudije, delegata, primedbe klubova i morao bi da donese odluku da se klub, koji nije zeleo da nastavi utakmicu, kaznjava sa suspenziom neki igraca (kapitena Urosevica i Stevanovica), oduzimanjem bodova, novcano a sama utakmica bi se registrovala sa 3:0 za Cukaricki! Ali to bi bilo tako da je to bila utakmica izmedju Cukarickog i npr. Radnickog. Posto je u pitanju bila utakmica sa Partizanom moralo se igrati jer za Partizan ne vaze pravila kao za ostale! Isto kao u kosarci! Partizan je odbio da igra KLS. Pravila kazu da se klub koji odbije da igra izbacuje 2 ranga nize. Takodje pravila za ucesnike ABA lige iz Srbje su klubovi koji su od prvog do petog mesta u KLS. Posto je Partizan odbio da igra trebao je biti izbacen u treci rang i samim tim ne bi igrao ABA ligu. Da li se to desilo? Nije! A morao je KSS po sluzbenoj duznosti da ih izbaci! Sta smo dobili sada? Nisu prijavili ekipu ni za ovu sezonu KLS! Da li ce ih sada izbaciti? Pa nece naravno!

povratak1983@gmail.com

pre 12 meseci

Zorane, nije tacno da je trebalo da bude registrovano postignutim rezultatom, lepo sam izvukao sta kazu pravila. Dejanera, tebe vec znam sa jednog drugog portala, uopste se nisi promenio Hahaha Partizan nije istupio iz regularnog dela KLS i zbog toga ne treba da snosi nikakve sankcije.
r

realno85

pre 12 meseci

moras procitati propozicije takmicenja. propozicije su iste za svakoga