Komentari na vest

Vlahović je najveće pojačanje Fjorentine ovog leta! Komiso pobedio, Atletiko se okrenuo Mateusu Kunji

V

Vito i ja

pre preko 2 godine

Samo da ne ode kod Simeonea! A sad ako vrediš sinko 70mil...izvolte pa pokaži. Iskreno bih voleo da zatvori usta kritičarima..srećno! A, još kolko dana je prelazni rok?!?! Dva gola Romi i ode na 100mil...a?
U

Ujkiv

pre preko 2 godine

Greska i za klub i za igraca
D

Dzi

pre preko 2 godine

Kao sto rekoh...kojih crnih 70 miliona za nebitnog napadaca, koje gluposti... Ccc Sergej od 400 miliona, Milenkovic od 160 i ovaj prosek od za 100 000 Smejurija i cirkus... Pa milenkovic ne ode ni u west hem... Sergej nidje a ovaj takodje nidje... Fiorentina je donji dom italijanske lige... Cemu ove prevare ..pa u ove gluposti ne veruje niko ziv... Tako terza madjija navodno prrodaje igrace za po 4 5 miliona, projektuje 10 a na kraju taj krs ode za dz u drugu ligu iz koje je i dosao...
9

951357

pre preko 2 godine

Kao sto rekoh, oni silni milioni su samo igranka njegovog agenta i kluba, jer treba da potpise ugovor i agent hoce da izboksuje sto vise para. Ostace ove sezone u Firenci, a onda sledece godine ide negde, videcemo gde i za koliko.
9

951357

pre preko 2 godine

A da, Kunja mi totalno nije za Atletiko, niti za te jake klubove, mozda za neki klub bolji od Herte, ali ne vrhunski. Nisam ga skoro gledao pa mozda gresim, ali to je manje-vise to.
h

humska1

pre preko 2 godine

Kada se kaze da je za neki klub najvece pojacanje ostanak nekog igraca to znaci da su na pogresnom putu i podseca na repertoar iz kuhinje uprava ovdasnjih klubova. Mada, kako su izgledali poslednjih godina, ove imaju razloga za uslovni optimizam, doveli su trenera koji je prosle godine dobro vodio Speciju, dosao je Gonzalez iz Stutgarta, svi su ostali. Sto se tice Vlahovica, akontaciono se od njega pravi as, on jos to nije, on je igrao dobro u Fioretini koja je u poluraspalom stanju, ne moze se neko ko tu iskace smatrati jednim od najtalentovanijih napadaca na svetu. To je prenaglaseno. On je po mom misljenju trenutno na nivou da moze biti prvi napadac Verone ili Bilbaa vec u Atalanti ili Sevilji ne bi mogao a cena koju on ima sada na racun potencijala koji najavljuje tesko da ce platiti naprimer Milan da bude rezerva a i Verona da im bude prvi napadac jer jednostavno nemaju. I tu je opasnost za njega ako se Fiorentina ne podigne a on ostane jos dve godine, za dve godine on ce biti jeftiniji jer nece moci u Fiorentini da pokaze nista sto do sada nije pokazao i onda ce se verovatno tada otici u Leverkuzen ili tako neki klub i profilisace se kao solidan igrac za klubove gornjeg srednjeg nivoa.
S

Sikili

pre preko 2 godine

Ovo kao sa Milinkovic-Savicem! Svake godine ide za 100 miliona a u stvari niti ga ko trazi niti ko salje ponude! I onda kad ostane-ostao velika pobeda kluba sto ga zadrzali…sta rade nasi novinari smesno
G

Gost 8

pre preko 2 godine

I Beloti posle jedne sezone vredeo 100 miliona, ali posle ništa. Napraviše od njega Ronalda fenomena , a on prošle sezone na 40 utakmica dao 20 (od tog broja br. penala ) golova. Neka ponovi toliko pa posle o novcu , nisu veliki klubovi baš tolike ovce za šišanje.
L

LudiDejo

pre preko 2 godine

Neka dovedu još neko krilo i imaju tim koji može izboriti evropu. Nekoga kao Portu, Bamba, Diatta, Jeremy Doku…
Z

Zeljeznik

pre preko 2 godine

Dobar potez, još je on mlad, tek mu je 21. godina. Ove sezone da dodatno sazri i eksplodira i ako Bog da, od sledeće sezone, da ode u neki veći klub, ja bih voleo u Bajern da zameni Levu.
S

Schade

pre preko 2 godine

Dušan je doveden u lose-lose situaciju. Atletiko je za napadača najgora opcija među top klubovima, to svi znaju, i jasno je kome jednio odgovara takva akcija sa masnom provizijom (uostalom Atletiko se time naveliko bavi već petnaestak godina). Ostanak u Violi je višestruka katastrofa. Opcija 1 je da ostane na ovom ugovoru i sledećeg leta košta 20-30 miliona, ali to je bacanje još bar 3 miliona po sezoni, jer je po plati sad ispao iz 20 u klubu. Opcija 2 je da potpiše novi ugovor, koji bi mu doneo pristojnu platu (ni izbliza koliko realno vredi, ali normalnu sumu), ali taj ugao bi trajao bar dve godine duže od aktuelnog, a videli ste kako Komiso posluje (čitaj: vezuje igrače za radijator tokom prelaznog roka). U obe opcije ostaje u ozbiljno limitiranom klubu, u kojem je nemoguće napredovati. Stalna nestabilnost na klupi (jedna od onih ekipa koje otpusti pa vrati istog lika u manje od godinu dana), nikad trener dobar za sticanje taktičkog i tehničkog znanja. Baš šteta.
D

Daj faul

pre preko 2 godine

Italijanska liga nije nista posebno, ali nije bas jadna kao nasa pa da igrac posle godinu dana ne moze vise da napreduje…
G

GostIZfirence

pre preko 2 godine

Mnogo bitna vest, tresla se gora... so classic...Izgleda da niko posle Luke Jovica ne zeli da plati nase igrace previse...pa nek je i top igrac kao Dusan...
9

951357

pre preko 2 godine

Ma naravno, oni prvo pogledaju nacionalnost i ko je iz te zemlje bio dobar ili los. Kakve gluposti cu ovde da procitam. Jedina situacija u kojoj se gleda nacionalnost je kad imaju ona pravila o ne-EU igracima, pa preferiraju EU u odnosu na ne-EU. Inace, Luka jeste vrhunski igrac, a ti nastavi da ga mrzis jer je iz Zvezde. Da je iz tvog Partizana, bio bi najbolji na svetu.
I

Ivan FCRS

pre preko 2 godine

Platili Felixa iz Benfike 150 miliona, a nisu kao hteli da dodaju jos desetak za igraca koga navodno zele ceo prelazni rok. Smesna prica.
Š

Škrabotina

pre preko 2 godine

Feliks je bio dve godine mladji nego što je Dušan kad je bio ubedljivo najbolji igrač Lige Evrope. Pametnom dosta.
G

GrobarNS

pre preko 2 godine

Drago mi je zbog njega i Blekija, zao mi zbog Partizana i procenata. Mada ova uprava i nije zasluzila neocekivan priliv novca, valjda cemo u novu godinu uci sa novom upravom...
m

moj ti

pre preko 2 godine

Pusti ti procente,mani se Vlahovica,nego prosetaj malo po NS sa majicom grobari NS.Lako je piskarati po mocartu.
O

Ombucman

pre preko 2 godine

A što da se ne prošeta, da neće možda upasti u neki problem??
p

plavac

pre preko 2 godine

i to novim sadom,pa ahahahaha
I

Izdaja

pre preko 2 godine

Hahahaha a vi pišete o Vlahovicu 3 meseca. Kao i o Sms-u. Kad ono jedno veliko nista. Uzas. Bas su nasi igraci trazena roba. Smesno!
D

Dambi

pre preko 2 godine

Stvarno šteta, na naše klubove. I za Vojvodinu ( za Sergeja npr) i Partizan. Nijesu male pare koje bi se dobile za ove transfere.
l

lisabon

pre preko 2 godine

samo da ne bude kao sa sergejem, a sve prilike da ce i biti, jer slican scenario
L

Luka124

pre preko 2 godine

Koji scenario? Sergej je nosilac igre u top timu Italije, standardan je, daje golove i asistira...To sto su mediji glupi pumpali cenu i ostalo nije ni bitno, imace blistavu karijeru
P

PFC

pre preko 2 godine

I meni na to liči realno
L

Lacijala

pre preko 2 godine

Top timu? Stvarno?
g

goran_gogi

pre preko 2 godine

Steta, trebao je napraviti korak dalje u karijeri.
S

SRPSKA

pre preko 2 godine

Fiorentina!