Komentari na vest

Vlahović među nominovanima za Zlatnu loptu, nema Mesija i Nejmara, tu su Ronaldo i prvi favorit Benzema

L

LePoqew

pre preko 1 godinu

Svi zaboravljaju Kurtou koji je čak i branio više zicera nego što je Benzema davao golova. Da ne spominjem što je čovek sam dobio finale protiv Liverpoola, a u istom tom finalu se Benzema nije video. Iskreno, ako neki put zlatnu loptu treba da dobije golman, onda je to ove godine Kurtoa i sve sem toga bi bila pljačka.
J

Jhhhhh

pre preko 1 godinu

Pazite sad ovo... Iniestina statisticki najbolja sezona u karijeri je bila 2012/13 sa 3 gola i 16 asistencija, Cavijeva druga najbolja sezona u karijeri je bila 2009/10 sa isto 3 gola i 16 asistencija. Mesi prosle sezone u ligi imao 6 golova i 13 asistencija. Njegova najgora sezona je gotov bolja od njihovih najboljih. Njega sada nema ni u TOP 30 dok su Cavi i Iniesta sa ovim statistikama uvek bili barem u TOP 10.
B

Brale

pre preko 1 godinu

Porediš centralne veznjake sa napadačem(krilom) po broju golova i asistencija, jel si realan?
G

Gost0

pre preko 1 godinu

To što si sada uporedio, ne znam kako da ga nazovem? Veze sa vezom nema. Drugi igrači tada i sada, razmak 10 godina.
A

Allianz

pre preko 1 godinu

Šta napisa kralju? Zaboravio si i golmana da uporediš sa ovima
K

Kolk

pre preko 1 godinu

Brale, pa i po driblinzima je Mesi bolji, kreiranim sansama takodjer. Sta god da pogledas Mesi je bolji od njih dvojice.
S

Superhik

pre preko 1 godinu

Mislim da je ovdje situacija prilično jasna i da Benzema samo nekim čudom može ostati bez laskave titule. Međutim, za mene je ipak najjači utisak nominacija Dušana Vlahovića i to što Srbija, nakon Dušana Tadića 2019.godine, ponovo ima predstavnika u najužem izboru za Zlatnu loptu. Nadam se da će individualni kvalitet ove generacije naših igrača konačno dobiti svoju potvrdu i kroz neki dobar rezultat reprezentacije...
M

Mesi prop'o

pre preko 1 godinu

Naravno, sad kad nema bodovanja za stare zasluge, nema ni Mesija.
P

Proficap

pre preko 1 godinu

Benzema...

1902

pre preko 1 godinu

KARIM BENZEMA i niko drugi !!!
J

Ja bih

pre preko 1 godinu

Ipak dao mesiu.nema smisla
G

Gost99

pre preko 1 godinu

Smorili ste vise s ovim komentarima
K

Kksjsj

pre preko 1 godinu

Ja bi ipak opet dao Ronaldu jer je doveo United sa drugog na sesto mesto 😂
Y

YNWA

pre preko 1 godinu

Kao dugogodisnji navijac Liverpula, moje misljenje je da je Benzema apsolutni favorit, i sve sem njegove pobede ovde ce biti ponovo kriminal nad fudbalom. Covek je izneo celu sezonu na svojim ledjima, majstorski, kapitenski, resio sve velike utakmice individualno. Mozda nije ( da ne trazim sad u sitna crevca) dao najvise golova u svim takmicenjima, ali je bez premca bio najbolji fudbaler kad se lomilo sve. Sportski pozdrav.