Vlahović posle partije karijere: Hvala Drongovskom za asistenciju, imam ga u fantaziju

Vreme čitanja: 2min | sub. 13.03.21. | 21:16

"Takođe imam i sebe, pa ću osvojiti puno bodova", kaže odični srpski napadač

Od igrača kojem je savetovano da ide na pozajmicu, do jednog od najboljih napadača Serije A kroz samo nekoliko meseci. Dušan Vlahović proživljava najlepše trenutke dosadašnje karijere, na gostovanju u Beneventu postigao je prvi het-trik u seniorskom fudbalu i nagovestio najviše domete u budućnosti.

Ipak, sjajni srpski napadač sa obe noge čvrsto stoji na zemlji, svestan da ima još mnogo prostora za napredak.

Izabrane vesti

"Osećaj koji doživljavam je neverovatan, ali najvažnije je pobediti i osvojiti tri boda. Veoma sam srećan zbog het-trika, posvećujem ga svojoj porodici i jedva čekam da ga proslavim sa njima. Morali smo da pobedimo, bili smo svesni šta moramo da uradimo i u svlačionici smo rekli jedni drugima da izlazimo kao da nam je poslednja utakmica u sezoni", otkriva Vlahović.

Neverovatna podrška kompletnoj ekipi je legendarni Francuz Frak Riberi.

"Neverovatan igrač, istinski šampion, koji je sve osvojio u karijeri. Ali najvažnija stvar je njegova ličnost, pomaže nam svima da se nikad ne predajemo, uvek nas gura napred. Svi ga pratimo i velika nam je čast zbog toga".

Treći gol je oduševio Apenine i pokazao kakav je zapravo potencijal Dušan Vlahović. On je asistenciju dobio od poljskog golmana Bartolomeja Drongovskog, kojeg kako kaže ima na Fantazi fudbalu.

"Moj prvi dodir je bio savršen. Sve je bilo brzo i spontano. Drongovski mi je poslao loptu, a onda kada sam ugledao prostor šutirao sam u ugao i pogodio. Hvala Dragu na asistenciji, jer ga imam u "fantaziju". Takođe imam i sebe, tako da ću osvojiti puno bodova", uz osmeh je završio dobro raspoloženi golgeter Fiorentine.


tagovi

Dušan Vlahović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara