Lazar Samardžić (©Starsport)
Lazar Samardžić (©Starsport)

Vlahović Samardžićev “menadžer”, Juventus hoće Lazara, ali da li ima dovoljno para?

Vreme čitanja: 2min | uto. 17.10.23. | 11:42

Srpski reprezentativac na ceni u Italiji

(Od dopisnika Mozzart Sporta iz Rima)

Dragan Stojković ga još testira i šansu mu pruža na kašičicu, ali u Italiji je Lazar Samardžić već neko vreme na oku najvećih klubova Serije A. Posle letnje sage sa Interom i svađe menadžera sa porodicom, sada je za 21-godišnjeg srpskog reprezentatica zagrizao i Juventus.

Izabrane vesti

Pošto je izgubio Pola Pogbu i Nikoloa Fađolija, Juventus mora da pronađe adekvatne zamene u zimskom prelaznom roku. Totenhem nema nameru da izađe u susret Staroj dami oko Pjer Emila Hejbjerga i drži cenu od 30.000.000 evra.

Koliko su Spursi teški pregovarači u Torinu su videli na primeru Dejana Kuluševskog, tako da su se već orijentisali na plan B, a to je Lazar Samardžić, koga je sportski direktor Kristijano Đuntoli želeo još dok je radio u Napoliju.

Međutim, ni ta pista nije sigurna, budući da Udineze traži da eventualna pozajmica u januaru bude garnirana obaveznim otkupom dok Juve, u besparici i dugovima, pokušava da prođe sa pravom otkupa koji bi postao obavezan ako bi se klub kvalifikovao za Ligu šampiona.

Druga prepreka je pozicija Udinezea na tabeli u januaru. Ako tim iz Friulija bude rizikovao da ispadne iz Serije A teško je zamisliti da će se familija Poco odreći najboljeg igrača.

Tutosport piše da se u celu priču ubacio i Dušan Vlahović koji je sondirao mladog reprezentativca Srbije i da je od Lazara dobio pozitivan odgovor. U Kontinasi se nadaju da će formirati par na sredini terena za sledećih deset godina Samardžić Kenan Jildiz budući da su dvojica igrača veliki prijatelji.

Ako ne prođe plan Samardžić, u Juveu će pokušati da dovedu Hefrena Tirama iz Nice, sina Lilijana Tirama i mlađeg brata Markusa Tirama.

Loša vest za Juve je i potvrda da će Danilu biti potrebno tri nedelje da se oporavi od povrede zarađene u dresu Brazila.


tagovi

Dušan VlahovićLazar SamardžićJuventusUdineze

Obaveštavaj me

Juventus

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara