Komentari na vest

Vlahović širi optimizam: Imamo šanse i protiv Portugalije

V

Volimga

pre oko 3 godine

Ovaj Decko ume s levom desnom i glavom, ima brzinu zavrsnicu i jak je.... To je jedan pravi spic moderan. Ja vam kazem ako ide sve kako treba ima da reseta.
S

Sherlocked

pre oko 3 godine

Odlican je i bice bolji i bolji. Stepenik po stepenik , ne mora odmah u Bajern.. Ili Barsu. :)
S

Sedorf10

pre oko 3 godine

Bolesnike koji utakmice reprezentacije koriste za klupska prepucavanja najljubaznije molim da posete najblizu ustanovu za mentalno zdravlje. Hvala. To se bre vise nemoze citati. Koliko glup moras biti da tako nesto potenciras kad igra reprezentacija? Inace Vlahovic odlican juce.
G

Gaginjo

pre oko 3 godine

Da ih pitaš koja je poenta toga, ne bi ni znali da odgovore.
k

kokile

pre oko 3 godine

imamo sansu i da osvojimo svetsko. hahaha bezi
Z

Zeljko Pantic

pre oko 3 godine

Rekao sam juce da Vlahovic daje het trik, ali su ga dali Mitrovic i on zajedno to mi je jos draze. Partizanova deca da se zna u inat ovima sto govore da smo hrvati a Mitrovic Mitrowood , sad ga velicaju vidim... Jedan je Aleksandar Mitrovic uskoro nenadmasivo najbolji strelac u istoriji srpske reprezentacije.
I

Ivan FCRS

pre oko 3 godine

I dalje mora mnogo vode da potece dunavom, da Mitrovic popravi utisak svoje katastrofalne igre u proslom ciklusu, sto je i razlog zbog kojeg nismo na EP, Bio je starter godinu dana iako je bio potpuno van forme. Bio je pre toga starter na SP, koje je odigrao ispod svakog nivoa, i onda daje dva gola protiv ovih rezervi lutona, i odmah legenda.
S

Sherlocked

pre oko 3 godine

@ Pantic.. idi brate leci se , potrebno ti je. Ovde mlatis sa separatisanjima ...
Z

Zvezdas1989

pre oko 3 godine

Piksi treba da da sansu Despotovicu trenutno u boljoj formi od Mitrovica i Jovica
V

Vart

pre oko 3 godine

Svaka čast za pogodak i pobedu. Iskren da budem protiv Portugala nemamo šansu za pobedu. Mislim da bi nerešeno bila puna kapa. Sa Ircina moramo da budemo jako oprezni jer su veoma uporni i borbeni. Takođe za razliku od nas imaju više učešćea na velikim takmičenjima nego mi u zadnjih deset godina. Uvek su ili na prvenstvu ili u pleyofu.
D

Dil

pre oko 3 godine

Pa nije ni taj Portugal bauk, protiv Azerbejdzana pobedili jedva 1:0. Sraman rezultat za njih, ako se vec prica da nemamo sanse za pobedu.
d

deki_kg

pre oko 3 godine

Sto ne bismo imali? Desavala su se i veca iznenadjenja, plus nama fali karakter, da verujemo da se ovakve utakmice mogu dobiti. Na tome treba raditi i to Piksi pokusava. Kvalitet je takav da na dobar dan mozemo bilo koga dobiti, nismo u rangu top reprezentacija ali nismo ni toliko daleko da ne mozemo da udjemo u borbu. Pa krstajicu je malo falilo tamo da ih dobije.