Foto: Reuters
Foto: Reuters

Vlahovićevom teroru nema kraja: Sampdorija nova žrtva srpskog golgetera (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | uto. 30.11.21. | 19:37

Centarfor Viole ponovo zatresao mrežu

Dušan Vlahović je golom protiv Sampdorije nastavio teror nad protivničkim odbranama i režirao preokret Fjorentine u susretu 15. kola Serije A.

Srpski golgeter novi prvenstveni izazov dočekao je kao trenutno najbolji strelac šampionata Italije sa 11 pogodaka, a golom na jubilarnom 100 susretu nastavio je impresivnu jesen.

Izabrane vesti

Vlahović je u 32. minutu susreta u Firenci sjajno reagovao i glavom centaršut Bonaventure prosledio u mrežu gostiju za 2:1 i 43. pogodak u ljubičastom dresu.

Trinaestim golom biser ponikao u školi Partizana napravio je novi korak u trci za najboljeg strelca na Apeninskom poluostrvu u kojoj mu je prvi pratilac Ćiro Imobile centarfor Lacija sa 10 pogodaka.

Reprezentativac Srbije sjajnu sezonu u Seriji a nagovestio je golom protiv Torina u avgustu, a potom je tresao mreže Atalante (dva puta), Udinezea i Kaljarija. Usledio je het-trik protiv Specije, a po povratku sa obaveza u dresu Orlova i nova serija u vidu dva gola protiv Milana i jednog prethodne nedelje u porazu od Empolija (1:2).

Impresivna jesen, bez dileme.



tagovi

Dušan Vlahović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara