Komentari na vest

Vojvodina bolja od Partizana, za trofej protiv Dinama iz Zagreba

F

FCV is art

pre gotovo 2 godine

Krasic,Tadic,Sergej,Vanja,Brkic,Stepanov,Radoja,Kacar,Katai,Ivanic,Gacinovic,Aleksic,Medojevic,Meleg,Poletanovic,Pankov,Pavkov,Nastic...dugo nismo dali kvalitetnog igraca u poslednje vreme jer su pokusali da uniste Vosinu skolu za svoje interese.

Ds

pre gotovo 2 godine

Kao grobar pamtim vreme kad je Tadic igrao a Vojvodina ponizila Sampdoriju u sred Italije i Zvezdu su cesto umeli da razbiju, ali nikako da je prestignu bilo je regularno da se Zvezda tih godina tuce sa Partizanom za titulu a da Vojvodina bude treca bez sanse iako je bila klasa za nju.
G

GISKA 88

pre gotovo 2 godine

Neka omladinci istupe iz lige! 😂
P

Promene?

pre gotovo 2 godine

Šta se već godinama dešava s Partizanom u mlađim kategorijama i u fudbalu i u košarci? Kad su u fudbalu poslednji put omladinci osvojili titulu? Kad su osvojili ovaj Kup prijateljstva? Kad su u košarci poslednji put juniori bili prvaci? Kad su osvojili juniorsku Evroligu (ANGT) ili U19 ABA ligu? Ko je odgovoran?
S

Sad bi trebao

pre gotovo 2 godine

Partizan da kaze kao pojedini - ovo nisu nasi omladinci,nego neki drugi hahahahahaahhaahahha
d

druga

pre gotovo 2 godine

skola u evropi ispade od vojvodine ajde zvezda oni ispadose od dinama sto nije sramota al partizan ispade treci u srbiji a ne drugi u evropi
C

Chiske

pre gotovo 2 godine

Na nekoj od vesti hvalospevi o skoli Partizana a pljuvacina po Vosinoj, Ustvari ne pljuvacina ali nipodistavanje. Danas Vosa kao da je igrala sa 3 godine mladjim protivnikom. I onda se setim kako mi je neko vec rekao da se i u mladjim kategorijama namestaju tekme. I naravno pitanja kako vosa nema svoje klince? Eeee pa nema ih jer je pre koju godinu pokradena na najperfidniji nacin od beogradskih klubova da ne pricam kakav je dar mar napravio Kezman... Zvezda i CUkaricki su bili glavni akteri unistavanja omladinskog pogona vose. Neko onda napise vosa zvezdina filijala, nismo mi filijala mi smo robovi!!!
S

SAMO VOSA

pre gotovo 2 godine

Upravo je Vosa uvek imala najbolju skolu.Pokusali su da je uniste razni menadzeri i lazni strucnjaci...otimali igrace,vodili u Cukaricki,Zvezdu.Pogledaj ko je bio najbolji na U-19 sampionatu,pa iz Vojvodine Jovan Milosevic i Majstrovic.
T

Ttt

pre gotovo 2 godine

Napred Voša,bravo momci!
Н

Новосађани

pre gotovo 2 godine

Браво децо,сутра још испрашите динамо