Komentari na vest

Vojvodina danas u Sloveniji: Đorđević poveo i Vukadinovića

F

Fanta

pre gotovo 3 godine

Ispadaju oni iz evrope vec u kvalifikacijama ,bez investicije nema ni profita.
P

Predrag 86

pre gotovo 3 godine

Bajatgas treba da dovede Andreja Ilica, koliko god da kosta. Mali ce biti prvi strelac Superlige i sledeceg leta ce vredeti 3-4 puta vise.
N

Novi sad21

pre gotovo 3 godine

Vojvodini su potrebna 4 iskusna kvalitetna stranca a ne neki klinci za evropu.
P

Pannonija

pre gotovo 3 godine

Ti si druze zaostao u vremenu. Pa bas ta Evropa trazi samo klince iz nase lige i njih jedino hoce da plati. Da nece mozda Mrkaica, Bojica, Drinu...A ti ako imas para idi u klub pa im daj neki milion evra da bi mogli da funkcionisu, a ako nemas, nemoj da lupas ovde.
M

Mocna CZ

pre gotovo 3 godine

Zvezda ima svog igraca na EP.
M

Maxx

pre gotovo 3 godine

Ovde nema ko da da gol. Videce se vrlo brzo, nakon par utakmica.
S

Steff

pre gotovo 3 godine

Jako skroman tim....ne mogu da verujem da ne mogu da zapnu malo da pojure ulazak u LK i tu uzmu pare ...msm ne ide mi u glavu.
b

bvbv

pre gotovo 3 godine

Vojvodina slabija od prosle godine i to dosta, otisla oba centralana beka i nigde zemene. Da oni makar ne dovedu ovog iz Proletera Brazilca isped nosa im je i jedan od boljih stopera u ligi a istekao mu ugovror. na kraju svake godine se prica da ce dovesti neke strance koji prave razliku i nista od toga igraju bez stranaca. Vojvodina da ne moze da pojaca se sa strncima vec par godina i pored ovog nakaznog pravila 4 stranca limit. Dokle ce nas fudbal ukopavati se i sve ove sto vode fudbal u Srbiji jednog dana ako svane, mozda neko i doceka to vreme ali ovi ljudi treba da budu sudjeni za genocid, teror oraganizovan da se ne samo ubije Srpski fudbal nego raskomada onako mrtav. Ovo je nezapamceno u istoriji............
L

Lanmimilan

pre gotovo 3 godine

Gde idu Drincic, Bojic, Andric, Stojkovic?
M

MZZART KUGLICE

pre gotovo 3 godine

Koji maliciozan podnaslov... Gle čuda, autor teksta je iznenađen time, što je trener Voše poveo Vukadinovića koji je pod ugovorom, je l'. E, Slavoljube Đorđeviću, baš si drzak i nevaspitan, što ga nisi prosledio džabe, u jednog od dva režimska nedonoščeta.
D

Draškooo

pre gotovo 3 godine

Petar Bojić ???
9

951357

pre gotovo 3 godine

Ističe mu ugovor, verovatno neće da (mu) ga produži/e...
C

Crvenbeli

pre gotovo 3 godine

Vojvodina je za Čovića i Vukadinovića odredila obeštećenje od 700 i milion evra pošto ih hoće iz Turske i Katara i to posle Evrope. Ako se saga oko prodaje Sergeja iz Lacia završi onda niko ne ide već će se još pojačati igrački kadar ozbiljnim pojačanja pošto će Vojvodini leći 3 m evra. A biće prodati ako ne produže ugovor koji im ističe u junu 2022 Zukić i Topić
F

Fan

pre gotovo 3 godine

Pošto je velika konkurencija za Vukić, onda slijede neka druga rješenja, u napadu!? A biće izazovnom naći i d. D bek beka?!
Б

БАЈАТА ОБЕЋАЊА

pre gotovo 3 godine

Нажалост, нема од тога ништа: Колико пара, толико и музике...