Vojvodina ne može da igra kvalifikacije u Novom Sadu, domaćin na TSC Areni

Vreme čitanja: 1min | čet. 01.06.23. | 18:06

Stigla potvrda i od Janoša Žemberija

Čukarički će evropske mečeve igrati u Loznici, dok će privremeni dom fudbalera Vojvodine biti nešto severnije, u Bačkoj Topoli.

Ovu informaciju preneo je Sport Klub, uz potvrdu prvog čoveka TSC-a Janoša Žemberija. Naime, Vojvodina, koja startuje od trećeg kola kvalifikacija za Ligu Konferencija, ne može evropske rivale da dočeka na svom bunjištu.

Izabrane vesti

Stadionu Karađorđe predstoji delimično renoviranje, istovremeno i postavljanje nove travnate podloge. Sporan je i broj parking mesta, kao i nedostatak češljeva na ulazima.

„Raširenih ruku dočekaćemo prijatelje iz Novog Sada. Stadion Vojvodine dobiće novo ruho, u Bačkoj Topoli imaće sjajne uslove. I ništa to nije neobično, Voždovac je za evropske utakmice prijavio, takođe, TSC arenu, ranije smo i mi imali slične planove sa stadionom Partizana“, potvrdio je za Sport klub Janoš Žemberi, prvi čovek superligaša iz Bačke Topole.

Vojvodina će igrati od drugog kola kvalifikacija za Ligu konferencije. TSC očekuje nadmetanje za Ligu šampiona, startovaće od treće runde.


tagovi

FK Vojvodina

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara