Komentari na vest

Vojvodina ne može da igra kvalifikacije u Novom Sadu, domaćin na TSC Areni

d

dejanera

pre 12 meseci

A da li iko cita samu vest ili po naslovu komentarise? I da li iko ode i na neki drugi portal i proveri tamo zasto Vojvodina ide u Topolu? Verovatno niko ili malo ko! Kao prvo: uprava Vojvodine je najavila da ce do isteka prve godine svog mandata izvrsiti delimicno renoviranje. A kad se rade takvi radovi? Pa valjda u letnjoj pauzi! Za one koji jos nisu upoznati to je upravo sada. Dakle lepo pise da se menja trava, sistem za zalivanje, wc-i, ulazi....pominjala se i neka tribina ali sad ne pominju. Drugo... kad je moglo da se radi bilo sta na Karadjordju? Pa godinama tamo igraju svoje utakmice najmanje 2 kluba. Trece.. renovira se stadion RFK Novi Sad. Vise-manje tamo se pravi novi stadion. Bila je neka prica da se prvo renovira postojeca zapadna tribina i to je trebalo da bude zavrseno do jeseni. Sada kazu da nece pre zime. Cena radova 2 miliona evra! Dalje je trebalo da se prave juzna i istocna tribina. Po zavrsetku trenutnih radova stadion ce imati 2008 mesta a ako se naprave i ove sledece dve bice oko 5000.
D

Demencija

pre 12 meseci

A pre par godina pompezno najavljena gradnja novog stadiona u NS (na istom lokalitetu kao i sada). Prazna obećanja i mazanje očiju, a posle nikom ništa...
M

MijoCg

pre 12 meseci

Ne kažem da ne treba graditi ona 3 stadiona, ali sad tek vidimo da smo sami sebe doveli do pravog cirkusa. Od 5 klubova koji nas predstavljaju u Evropi samo 2 kluba imaju stadion koji ispunjava UEFA uslove. Da nije tužno bilo bi smešno.
i

igor978

pre 12 meseci

Toliko o našem fudbalu i 5 timova “u Evropi”. Da nije direktnog prolaza u Grupe za dva tima, jedva da bi jedna ekioa dočekala grupnu fazu, i to je pitanje da li bi Zvezda prošla kvalifikacije za LŠ već verovatnije bi igrala LE.
G

Gost1312

pre 12 meseci

Sto ne igraju u zrenjaninu na karadjordjevom parku?
G

GostSteva

pre 12 meseci

Tek je to ruina ! Nisam, doduše, bio na stadionu par godina, ali poslednji put, izgledao je baš loše. Sportski pozdrav
1

1994

pre 12 meseci

Beograd, Novi Sad i Niš moraju imati najmodernije evropske stadione.
M

MMXXIII

pre 12 meseci

Iznenadio sam se ovoj vesti o stadionu Karađoređe, ali šta da se radi. TSC ima kapacitet od 4800 mesta i to će biti sasvim dobra prolika da tribine budu dupke pune. Mislim da će se to svideti i navijačima Voše, pogotovo fudbalerima koji retko igraju na krcatom stadionu. Hajde, stadion Voše će biti obnovljen, umiven, ali brine me što se ne odradi stadion Spartaka. Subotica je preko 100.000 stanovnika, peti grad po veličini u Srbiji i zaslužuje jedan respektabilan objekat. Eto, u B. Topoli je stadion izgradio Orban radi većinskog mađarskog stanovništva, U Subotici je svakako mnogo građana Mađara, dvojezičan grad, uz samu Mađarsku granicu i tu je Srbija mogla odgovoriti Orbanu i Izgraditi potpuno novi stadion Spartaku, šta znam, do 15.000 mesta i sve pet. Ovako, ona ruševina će se iznova "osvežavati" sve dok se ne sruši sama od sebe. Nisam dugo bio tamo, ali pre par godine to je bilo ruglo.
D

Djape45

pre 12 meseci

Kad su nama stadioni maltene isti kao što su bili krajem 90ih.
P

Pobeda je resenje

pre 12 meseci

Vojvodina ce igrati na modernom stadionu nije to toliko lose.Bitno je da se Vojvodina dobro pojaca sa 5,6 igraca za Evropu.
D

Daragan 1985

pre 12 meseci

Zato ja postujem Viktora Orbana. Covek izgradio 30 stadiona u prvoj i drugoj ligi Madjarske, zatim izgradio nacionalni stadion, zatim je izgradio 4 stadiona u okolnim zemljama gde zive Madjari DAC Dunajska Streda, Osjek Pampas, TSC Arena, i jedan u Rumuniji. Covek za sve to odvojio 2 milijarde evra i resio problem. I mi bi smo trebali da prekopiramo dosta stvari od Madjara, samo bez ulaganja u susedne zemlje.
p

prti

pre 12 meseci

Samo Kokeza pobegao sa 600 miliona a gde su ostala sitna boranija do 100miliona :D
D

DDF

pre 12 meseci

Sve je ti lepo sta Orban radi za madjarske zajednice,samo se niko nije zapitao sta je cela prica iza toga sem finansija
K

Kumovi Vrbas

pre 12 meseci

Novi Sad 300 000 stanovnika sa selima koja mu pripadaju 350 000, i mora ici u Backu Topolu od 15 000 stanovnika da bi igrao kvlafikacije za LK. Zatim Cukaricki iz Beograda ide u Loznicu, onda TSC ce igrati grupnu fazu LE na Partizanovom stadionu najverovatnije, Radnicki K. nije imao da plati Metalcu 130 000 evra da bi igrao SLS u GM, pa ce igrati u Donjoj Trnavi, u selu od 2000 stanovnika. IMT ce igrati SLS na stadionu Vozdovca, Zeleznicar iz Panceva ide mozda u Smederevo. Ja ne znam zasto su se gradili stadioni u Zajecaru, Loznici i Leskovcu kada im klubovi igraju u trecoj i cetvrtoj ligi...mislim da smo mi jedna glupa nacija. Umesto da su se izgradili stadioni u Beogradu, Novom Sadu, Subotici, Nisu, Kragujevcu, Krusevcu, Novom Pazaru. Izgradis jedno 15 novih stadiona standardnim Superligasima negde 8000, negde 15000, negde 20000, u Beogradu 2 stadiona nova Zvezdi i Partizanu od 50 000 i 30 000, platis sve to milijardu evra i miran si narednih 50 godina...a ne kao do sad mucenje.
S

Slabo

pre 12 meseci

Ti, poznaješ NS. Za par godina biće i 600,hiljada,živim na Detelinara, pa vidim kako se širi. A o drugim naseljima, da ne pričamo.
K

Kumovi Vrbas

pre 12 meseci

Slabo@ ja sam rodjen u Novom Sadu, drug mi trenutno tamo zivi 5 godina na Podbari, radi na gradjevini i placa stan 200 evra koji je izgradnen pre 7,8 godina. Na zadnjem popisu SFRJ 1991 godine, Novi Sad je bio 9 grad po velicini u SFRJ. Od njega su bili veci Beograd, Zagreb, Skoplje, Sarajevo, Ljubljana, Split, Nis i Pristina. Danas Novi Sad je na 4 mestu po velicini u bivsoj SFRJ. Postao je veci od Pristine, Nisa, Splita, Ljubljane i Sarajeva. A kako je krenuo da se gradi za 30 godina bice veci od Skoplja i Zagreba. A sustina u svemu nema stadion po Uefa 4 standardu pa mora ici u opstinu da igra Evrpski fudbal.
j

janko 57

pre 12 meseci

NS zvanično ima blizu 400k, što znači da u stvarnosti ima još više plus okolna sela koja su sad skoro spojila sa gradom...dodje to do 450k. Uzimajući u obzir koliko je interesovanje gradjana Srbije za njihove lokalne klubove, koji nisu dva omiljena režimska, Srbije ne treba da ima ni jedam stadion niti sportski objekat. Možda jedino da ta dva režimska kluba idu na turneje po gradovima i selima.
a

aaaa

pre 12 meseci

Nismo mi za jedno mesto u Evropi, a ne 4 ili 5 koliko vec ove godine potencijalno imamo... Jad i beda...
G

Gosttt021

pre 12 meseci

Samo Futog i Veternika imaju 70 000 hiljada stanovnika

Kalčopolista®

pre 12 meseci

Samo da ne nalete opet na prejaki FC Vaduz iz fudbalskog Lihtenstajna
C

Cipiripi LE2

pre 12 meseci

Nekoliko puta sam pisao o ovoj sramoti, imaju budzeta koliko nema ni jedan tim u Srbiji, budzet Srbije, budzet potkrajine, budzet grada, budzet FSS, budzet FSV a stadion pokriven po UEFA standardima nemaju, prestonica evropske kulture igrace u Topoli Evropu, bruka za fss, za drzavu, za grad, za sve komplet
E

E

pre 12 meseci

Sramota za Novi Sad,drugi grad u drzavi.Vojvodina nekada igrala 1/4 finale Kupa Sampiona a danas u 2023.godini ne moze ni kvalifikacije za Ligu Konferencija.Al to je Srbija.
d

d. g.

pre 12 meseci

Infrastruktura kao u Zimbabveu...
s

srbenda 777

pre 12 meseci

Kakva bruka za Stbiju,FSS,Vojvodinu,drugi grad u državi nema stadion za Evropu,zemljo otvori se
С

Саббатх

pre 12 meseci

Па кад се улаже само јужно од Београда. Војводина се заобилази у опасном луку. Шта ће стадион у Лесковцу, Лозници или Неготину, боље да су их саградили у Нишу, Крагујевцу и Новом Саду. Све је погрешно у држави Србији.
n

nbg007

pre 12 meseci

Bukvalno nam se smeje cela Evropa, gradimo nove stadione za treceligase a klubovi iz superlige igraju na nekim starim stadionima ili igralistima, da jedna Vojvodina nema stadion za Evropu.
D

Druže

pre 12 meseci

Prvo, Vojvodina mora da ode iz centra grada, a to ovde nekom spomeneš, odmah halabuka, šta ti pričaš, mi smo Novosađani, itd, itd, ko je bio na stadionu, zna gde se nalazi. Ni jedan stadion u evropi, nije u centru grada.

Dj_97

pre 12 meseci

@Druže Stadion u Varšavi koji je duplo veći od Karadjordja, jedan od najmodernijih stadiona u Evropi je u samom centru grada.
c

cjepka123

pre 12 meseci

I umesto da se srede postojeći stadioni, milioni se bacaju na izgradnju stadiona po nekim selima .... neverovatno.
R

Realnost

pre 12 meseci

Loznica,Leskovac,Zaječar sela ? Mora da si prespavao Geografiju.
@

@Realnost

pre 12 meseci

Ti gradovi koje si nabrajao uz duzno postovanje za jedan Novi Sad nisu sela nego selendre a za Beograd tek da ne pricam.. Nije mi namera nikoga da uvredim e to je realnost
S

Samo Vosa

pre 12 meseci

@Realnost Naravno da nisu sela ali sramota da Novi Sad,Kragujevac,Subotica,Nis nemaju stadione kako dolikuje.
r

realan 82

pre 12 meseci

svaka cast drzavi sto je krenula sa renoviranjem stadiona, vidimo koliko je to bitna stavka u današnjem fudbalu, a svi oni koji govore da je te pare trebalo usmeriti negde drugde, neka batale sportske portale
l

lelola

pre 12 meseci

Čuj problem sa parking mestima??? Pa na stadionima Zvezde i Partizana nema parking mesta za sve ukupno 5% gledalaca! Pored stadiona Vojvodine je promenada koja može da primi preko 1500 vozila, tako da je prigovor ja parking u najmanju ruku presmesan.
T

Tako je

pre 12 meseci

Moramo da se držimo Bačvani u Vojvodini ravnoj. Tako je naša Vojvodina bila domaćin Bečeju 95 u Kupu Uefe i Spartaku 2010 i 2018 u Ligi Evrope. Inače stadion Vojvodine se renovira od sutra postavljanje grejača posle hibridne trave ko na TSC stadionu. Sređivanjem prostorija i kabin na zapadu parking mesta na platou SPENSA toaleta na svim tribinama kao i brojačima karata na svim ulazima što je uslov uefe da se može igrati grupna faza Lige Evrope i konferencije. Igra se na TSC zato što će radovi biti gotovi početkom avgusta a Vojvodina počinje kvalifikacije 20 jula. Ako se plasira u grupnu fazu igraće Vojvodina u NS a ako ne da uefa zbog malog kapaciteta što je glupost TSC da igra na svom stadionu i oni će grupu Lige Evrope gde su sigurni igrati u NS jer stadion Vojvodine prima 15 hiljada ljudi što je dovoljno kamo sreće i za Ligu Šampiona gde je minimum 12 hiljada uz savršenu infrastrukturu. Takve stadione već 20 g imaju Maribor i Šerif koji nisu ni postojali kad je Vojvodina od 50tih do 80tih 20 veka bila Veliki klub u YU a i u Evropi kad su u NS gostovali Roma Rapid Milan Bolonja Admira Atletiko M Seltik Rendžers Fiorentina Borusija M Ajntraht AEK Slovan Honved u Evro Kupovima sve slavni klubovi Evrope koje je Vojvodina pobeđivala nekad a bio bi red i u bliskoj budućnosti Vojvodine Jedne Jedine. Zauvek
P

Polo

pre 12 meseci

Mora da sredite toalete na stadionu Vojvodine,ne radi vam ni jedna česma u toaletu..tužno
Z

Zeleznik

pre 12 meseci

Zar Vojvodina, tj. 5 iz naše lige, ne kreće od drugog kola kvalifikacija za LK?
S

Sale2323

pre 12 meseci

Е Вошо, Вошо... Везе ти немаш! Стадион један ниси могла направити, па град Нови Сад онолики и богат приде, ма иди бре бегај... Није све до другога, нешто је и до нас, до наше неспособности свеукупне.
N

Navijac 88

pre 12 meseci

Vosa je stadion napravila 1924 al ga uzese ovi sto dadose vama ono sto niste napravili. Kad vrate oteto sredice ga Vosa.
V

Voša NSad

pre 12 meseci

Kako je pre četiri meseca pompezno najavio renoviranje stadiona tako sada pompezno ćuti, naravno posto je Žemberi najavio tako ce i predsednik Voše to uciniti koliko sutra!! Bratija se pita on kao član samo sluša i da se ne zameri, na žalost tako je u svemu, čekamo milostinju a kada će i da li će videcemo.
А

АлександарНС

pre 12 meseci

Срамота, али СРАМОТА да други град по величини у Србији нема стадион ни за јбне квалификације ЛК. Хеј, ЛК - савремени Интертото куп !!! Слажем се да треба правити нове стадионе и ван Београда, али треба улагати у инфраструктуру клубова који су на Евро сцени. Знам да је најбоља приватизација, али то је за сада мисаона именица.
8

8383838383

pre 12 meseci

Није мисаона именица, само што смо корумпирана земља којој нема спаса. Од целе репрезентације поштовање само Матићу и Лазовићу. Да су се сви репрезентативци сложили па да бојкотују национални дрес и да на функције дођу људи који заиста желе нешто да промене, било би и приватизације, и побољшање инфраструктуре и млади таленти би се развијали како треба и имали би конкурентну репрезентацију у фудбалу. А бизнисмена који би уложили у клуб има увек. Међутим то није никоме у интересу. Међутим да се не лажемо, ми нисмо фудбалска нација, наводе се Раднички Ниш, Војводина, Р. Крагујевац као представници великих градова, а стадиони су испуњени духовима. А навијачи Звезде и Партизана су навијачи резултата, уз дужно поштовање неколицини навијача. И генерално важи оно правило да ми Срби не волимо спорт,него волимо да побеђујемо. Немамо ми смелости за промене.
b

bruka

pre 12 meseci

I sramota je da drugi grad po velicini nema stadion koji zadovoljava potrebe treceg po snazi evropskog takmicenja....sramota za drzavu,pokrajinu,grad,upravu...
H

Holse

pre 12 meseci

E moja Vošo,sta si docekala..da nemaš stadion ni za 2. kolo kvalifikacija za konferenciju..sramota.
R

Rubikova kocka

pre 12 meseci

Bar ce stadion biti popunjen do poslednjeg mjesta 🤷‍♂️
N

NBGD

pre 12 meseci

Čekajte, jel Voša kreće od trećeg ili drugog kola kvalifikacija? Na početku teksta piše jedno a na kraju drugo.
S

Sherlocked

pre 12 meseci

Pa to je lepo. Nagledace se evropskih ekipa tamo.
p

pola

pre 12 meseci

Tsc,pola Slavonski brod....
t

tviter.glavonjero

pre 12 meseci

Pola jugosloven polu ateista