Vojvodina ne staje, stigao i levi bek iz Metalca

Vreme čitanja: 1min | pet. 02.09.22. | 20:15

Filip Antonijević potpisao ugovor na tri godine

Dovela je u ovoj sedmici Vojvodina Nikolu Čumića iz Olimpijakosa kao bombu letnjeg prelaznog roka, pre toga je u Srpsku Atinu stigao napadač Nemanja Nikolić, zatim Iv Baraj nekadašnje krilo Parme. Međutim, novo rukovodstvo Novosađana ne staje. Prema saznanjima Mozzart Sporta trogodišnji ugovor sa Vojvodinom parafirao je mladi levi bek Filip Antonijević, saznaje Mozzart Sport.

Reč je o dobrom poznatom imenu, posebno pasioniranim ljubiteljima domaćeg fudbala. Poslednjih godinu dana, momak rođen 2000. godine, branio je boje Metalca iz Gornjeg Milanovca. Sa timom iz Šumadije nije uspeo da zadrži status u Mozzart Bet Superligi, ali je ostao u Gornjem Milanovcu i počeo ovu takmičarsku godinu, kao standardni levi bek.

Izabrane vesti

Očigledno je to bio dobar potez. Posle pet utakmica Prvoj Mozzart Bet ligi Srbije, Filip Antonijević dobio poziv sportskog direktora Vojvodine Marka Jovanovića o oberučke ga prihvatio.

Na početku mandata Filip Antonijević bi trebalo da bude ispomoć i konkurencija iskusnom Đorđeviću. Odnosno da ima ulogu Mladena Devetaka koji je ovog leta prodat u Italiju.

Pored Metalca, Filip Antonijević je branio boje mađarskog MTK-a. Fudbalski se iškolovao u omladinskoj školi Partizana, da bi kasnije posle staža u Teleoptiku igrao za Kolubaru.


tagovi

Filip Antonijević

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara