(©Starsport)
(©Starsport)

Vojvodina odbila ponudu Krila Sovjetov za Veljka Simića

Vreme čitanja: 1min | pon. 08.08.22. | 11:55

Najbolji igrač Lala u dosadašnjem delu sezone nije na prodaju

Ofanzivni vezista Vojvodine Veljko Simić fantastičnim partijama na startu sezone privukao je inostrane ponude. U trku za najboljeg igrača Mozzart Bet Superlige za mesec jul uključili su se timovi iz ruske Premijer lige.

Kako saznaje Mozzart Sport, Simić je bio u ozbiljnim pregovorima sa Krilom Sovjetom, ali je Vojvodina odbila ponudu tog kluba jer nije bila zadvoljavajuća. Novosađani nemaju nameru da prodaju svog najboljeg igrača osim u slučaju da na „Karađorđe“ stigne neka ponuda „koja se ne odbija“.

Izabrane vesti

Čak Krila Sovjetov nisu jedini ruski klub koji je pitao za Simića. Vojvodina je imala poziv i moskovskog Torpeda, povratnika u Premijer ligu posle nekoliko godina, međutim, sve je ostalo na „opipavanju pulsa“, zvanična ponuda nije stigla u Novi Sad.

Veljko Simić igra zaista izvanredno od početka sezone Mozzart Bet Superlige. Najbolje je ocenjeni igrač prvenstva posle četiri kola, izabran je za najboljeg fudbalera u julu, dva puta je bio igrač utakmice, a postigao je tri gola za Lale.

Ako je i bilo razmišljanja pre početka prvenstva da bi Simić mogao da ode u slučaju dobre ponude, stav Vojvodine se dijametralno promenio, jer se niko ne odriče tako lako svog najboljeg igrača. A, ambicije novosadske Stare dame su da ostane u vrhu tabele, gde se smestila nakon uvodne četiri runde šampionata.



tagovi

veljko simićFK VojvodinaMozzart Bet SuperligaKrila Sovjetov

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara