Slavoljub Đorđević (©MN Press)
Slavoljub Đorđević (©MN Press)

Vojvodina zove Slavoljuba Đorđevića umesto Nenada Lalatovića, za dve nedelje biće slobodan

Vreme čitanja: 2min | pet. 07.05.21. | 22:12

Posle jednog, na klupu Novosađana mogao bi drugi bivši kapiten Crvene zvezde

Nenad Lalatović je najavio odlazak iz Vojvodine nezadovoljan načinom na koji klub funkcioniše, a u novosadskom superligašu brzo su se dali u potragu za njegovim naslednikom.

Portal 021 piše da je želja klupskog rukovodstva još jedan bivši kapiten Crvene zvezde, nekadašnji trener omladinskog tima crveno-belih, a od septembra prošle godine šef stručnog štaba Radnika iz Surdulice - Slavoljub Đorđević.

Izabrane vesti

Više o toj temi trebalo je da se razgovara na sednici Upravnog odobra ovog petka, ali je ona pomerena na ponedeljak. Može se u fudbalskim krugovima čuti da je dogovor na pomolu, a na dolazak Đorđevića mogao bi da utiče sportski direktor Milan Kosanović, s kojim se poznaje iz Crvene zvezde i kog je nahvalio u intervjuu za Mozzart sport.

Pored trenera, Upravni odbor Lala raspravljaće i o finansijskoj situaciji i produžetku saradnje sa pojedinim igračima. Po pisanju novosadskog portala, klub je odlučio da promeni pristup u građenju tima i da se u narednom periodu koncentriše na Omladinsku školu, kao i smanjenje troškova. Cilj neće biti jurenje rezultata, već stvaranje tima koji bi bio kandidat za osvajanje trofeja na domaćoj sceni i igranje u Evropi.

Vodeći Zvezdine omladince, Đorđević se dokazao u radu sa mladim fudbalerima, a karijeru je nadogradio radom u Surdulici. Od njegovom dolaska Radnik je u 29 mečeva osvojio 51 bod. Preuzeo je klub u zoni ispadanja i sa 15 pobeda i šest remija, uz osam poraza, odvegao ga iz zone ispadanja do petog mesta na tabeli Superlige.

Ugovor sa Surduličanima ističe po završetku sezone, a videćemo hoće li mu naredna destinacija biti Novi Sad. Zanimljivo je i gde će Nenad Lalatović nastaviti karijeru. Pričao je da ima nekoliko ponuda, isticao da bi rado u inostranstvo, a prethodnih dana dovidio se u vezu sa Radom.


tagovi

Slavoljub ĐorđevićNenad LalatovićFK VojvodinaRadnik Surdulica

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara