Komentari na vest

Voša dovela još jedno pojačanje iz Portugalije: Mamadu Traore dve godine na Karađorđu

g

gg454

pre gotovo 2 godine

Mislim da su se konacno nasi klubovi dozvali pameti i da rade pravi posao, okrenuli se trzistu Portugala nije bitno koja liga. Jer tamo ima stvarno odlicnih igraca koji sve znaju a skoro svi anonimni. Naravno treba traziti i na drugom mestu ali je dobro sto dovodimo strance iz vise razloga a ne samo kvaliteta mada je to najbitnije, ali bi bilo dobro sada povecati i bonusa igrace ali i da moze da se zadrzi kavlitet povecati i broj stranaca. Ovaj igrac moze da bude odlicno pojacanje ali kada se malo bolje pogleda i analizira Vosa je mogla iz te druge lige Portugala dovesti i bolje igrace ali i mladje kojima istice ugovor. Saigrac Coreia je sa 22 godine je mozda bolja opcija, ima bolji ucinak ali moguce da bi trazili da se plati zbog godina. Ali Heliton Brazilac 195 cm i 26 godina kome je istekao ugovor stoper levonog medju najboljim stoperima sto se tice golova u ligi, moze i kao zadnji vezni iz Covilja je po svi parametrima bolja opcija. Ali dobro videcemo na kraju. Vosi trebaju krilni igraci ali i ofanzivni srednjak brzi, pa i defanzivni, neki drugi napadc, spic dosta pokretniji... Pominjali su ovde Severnokorejca, Sumu, Prestiza, Mustafu, neke Kostarikance iz Makedonske lige, Maronga... da bi napravili konkuretntniji i bolji tim. Pa valjda mogu dovesti te bez ugovora ili iz nase lige tog Prestiza, Mustafu ne da Zvezda mada bi i on bio pojacanje, ove iz Makedonske lige a kazu da vrede. Malo je nejasno sto Vojvodina dovodi stranca na stoperu zbog ogranicenja broja, sto znaci da nece imati strance u napadu i na sredini a tu su potrebniji i manje ima izbora nasih domacih igraca. Ali dobro je i ovo dok pojacavaju tim
C

Chiske

pre gotovo 2 godine

Na stoperu je trebalo da se dovede nas igrac medjutim svi su odbili vojvodinu, ovo je bila pa recimo neka 5ta opcija, sto ne znaci da je los igrac cak po snimcima se moze videti da je onako dosta agresivan i pokretljiv. Vojvodina pravi tim sa igracima koji mogu da igraju 2 ili vise pozicija zbog rotacija. Ovaj decko po transfermarketu igra 2 pozicije defanzivnog veznog i stopera. Baraye igra na 3 pozicije, levo, desno krilo i centarfora. Nemanja Nikolic igra centarfota levo krilo i laznu devetku. Milosavljevic igra isto 3 pozicije u sredini. Carevic je sweeper keeper. Uros Nikolic napadacki srednjak i desno krilo... Vosa se za sada ne pojacava samo da bi se pojacavala vec se pojacava pametno i igracima koji mogu da odgovore modernom fudbalu rekao bi da se pojacavaju sa iracima koji imaju razlicite vrline umesto sto ce dovesti jednog top igraca oni prave tog top igraca od 5 novih sto je za pohvalu. Za sada na pripremama se vec moze videti promena u nacinu igranja, Milosavljevic ce da bude igrac iz "senke" Odlicno povezuje i proigrava. Strasan igrac!!!
V

Voša NS

pre gotovo 2 godine

Čoveče, peta opcija, a ko je to odbio da dodje? Šta li se desava u vasim glavama? Ni najveci i najbogatiji kkubovi ne mogu da dovedu koga hoce, pa tako ni Real Mbapea nije mogao da dovede, razlog, zar je vazno ali ga nije uspeo dovesti! Vi citate ko dolazi, ko je meta ko je pred potpisom i onda ide prica odbili su, ne nisu vec nisu ni bili kombinacija, neko jer je skup, neko jer ne zeli u Srbiju, neko jer nije ni opcija, a ima i ko je odbio ali nemate pojma ko! Inače dolaze bar dva zvucna pojacanja, zvucna za nasu ligu pa i jače!
C

Chiske @Voša NS

pre gotovo 2 godine

Boze... Ocemo se sada vredjati na cinjenice. Oladi malo...
P

Prijatelj

pre gotovo 2 godine

A Radovanovic obestecenje 1 m trazili, L Cirkovic nije po ukusu trenera, zbog slabe igre sa loptom u nogama. M Satara mora da igra evro kval sa svojim timom. L Rosic je trazio 450 K. Mery je preko menadzera trazio 850k. Tesko je dovesti kvalitetne igrace u Srbiju. Trazi se kvalitetna 10ka i levi bocni.
i

istovar kase

pre gotovo 2 godine

Maritimo B tim, Estrela koja se jedva spasila ispadanja u trecu ligu, Platense iz Hondurasa i Americka Florida Adrenalin liga jacine treceg ranga Srbije . svaka vama cast i srecno vam bilo sa ovakima
V

V V

pre gotovo 2 godine

Odličan posao bolje dovesti slobodnog odličnog igrača koji sa 27 ulazi u najbolje fudbalske godine nego plaćati iz bankomata igrača 2 m evra a dužni samo na porez berzani 10 m evra. Zato odgovor na komentar zašto Mandara ne kupi Vojvodinu. Eto zato što država se uvlači projektima za koje je rekao onaj nedavno 91 posto. A l iako je netačno onoj 9 ppsto je 700 hilja nsbijača a Vojvodina sigurno od tih 700 ima bar 300 hiljada navijača simpatizera koji se raduju potezima Gbiljića i Rastavac koji prave soj biserne Vojvodinine mladosti i iskusni vrlo dobri igrači ko Baraj i yTraorea prave odličnu strategiju. Da uz lepršavi igru ušu bar u Ligi Evrope ili LK oa da Vojvodinaše da se raduju ko pre 50 60 il 70 godina gledajući u grupnoj fazi baf Jrdan veliki Evro klub i 2 dobra sa kojim možemo izrksko da budemo i grupi LE ILI BAR LIGE LIHI Konferencije. Ovaj stručni štab zna i kako i gde. Bravo pobedili
C

Chiske

pre gotovo 2 godine

brt...
Z

Zbunjen

pre gotovo 2 godine

Pojačanje iz ekipe koja se borila za opstanak u drugoj ligi?
G

Gostw

pre gotovo 2 godine

Šta im vredi,kad će morati da se sklone državnoj miljenici
J

Joakim

pre gotovo 2 godine

Znaci Partizan neće biti ni medju prvih 5 sledece godine auuu
j

jako do mojega

pre gotovo 2 godine

da ovaj nas bas uplasio sa spasavanjem svoje ekipe da ne ispadne iz druge lige Portugala
F

Firma1989

pre gotovo 2 godine

Sta ces moramo ovako ispod radar,nadam se da cemo makar razdvojiti vecite jer ajde sve znamo vrlo dobro dok je vucko tu da ce zvezda osvajati.Jednostavno dobijaju najvise para oni pa njihov blizanac crno-beli.Nadam se samo da ce Vosa raskrstiti sa sumnjivim tipovima koji izvlace pare od kluba.
S

Srpska Atina

pre gotovo 2 godine

Fora je dovesti igraca koji je ispod "radara vecih klubova" i koji nije toliko poznat a moze da pravi razliku. Lako je placati skupe strance tudjom lovom...
n

navukli vas ko kondom

pre gotovo 2 godine

da ovaj ce da pravi razliku vidi samo gde je igrao
A

Audi 234

pre gotovo 2 godine

Dovedose 2 crnca sa dna portugalske B lige od 2 hiljade eura i ovde neki napisu konacno se Vosa pojacava 😂 da bar nesto vrede uzeo bi ih neki osrednji tim iz Azerbejdzana ili Kazahstana.
G

Gost 4321

pre gotovo 2 godine

oni mozda vrede 2000 eura, ali su placeni po 200000, mora da se ispumpa lova, sportski sektor radi punom parom na punjenju dzepova...
V

Voša Toša

pre gotovo 2 godine

Dobro je da sve znate, a radite za 300 e i sjajno vam je, ni firmu ne znate da promenite a ovamo znate kako ko igra a da ga uzivotu niste gledali.
A

Archie

pre gotovo 2 godine

Belenenseš je igrao prvu portugalsku, ali nek si ti živ i zdrav. To ''da vredi ne bi došao u Vojvodinu'' može da se upotrebi onda baš za svakog igrača kojeg Vojvodina ili neki drug klub dovede i šta onda? Da Vojvodina ne dovodi nikoga? To je tvoje rešenje?
@

@audi

pre gotovo 2 godine

Pa takvi osrednji igraci iz Azerbejdzana dolaze u partizan...
A

Ab

pre gotovo 2 godine

Mogao bi se Mozzart potruditi da napravi neki napucan "magazin" o Superligi na 30ak stranica....tipa, grafika prvih 11, zvezda tima, slike igrača, stadiona, najveći uspjesi, grupna fotografija ekipe, izgled dresova, trofeji, najbolji rezultati i sl....neke dnevne novine to rade, al to je na jako slabom nivou....Ja bi lično volio uoči svake sezone nabaviti takav jedan "magazin"...aj vi ste maštoviti i inovativni potrudite se...neću vam traziti procenat za ideju:D
D

Dzoe

pre gotovo 2 godine

Bravo za predlog!
G

Gostgost

pre gotovo 2 godine

E hvala Bogu da je Vojvodina pocela da dovodi igrace, da se ne smejem vise njihovim navijacima ovde dok nabrajaju imena uzalud 😁
S

Sabago

pre gotovo 2 godine

Daj Boze da imamo bar jos neki jak klub u Srbiji ! Iako sam Zvezdas, zelim da se u nasoj zemlji igra malo jaci fudbal i da veciti mogu jos ponegde da pokleknu. Bice neizvesnije prvenstvo, a i mnogo vise gledalaca.
t

tesko more

pre gotovo 2 godine

Buahahahaha.Kasno Marko na Kosovo stize.Ovo je najjadnija liga na svetu,99% nacije navija za dva kluba.A najjace kad mi pomenu isto je u Skotskoj.Ahaaaa,kako da ne.Rendzers,Seltik,Hibernian,Harts,Dandi i Dandi Junajted...
P

Prilika

pre gotovo 2 godine

Zašto Mandarić ne preuzme Vojvodinu, napravio bi pravi bum, uz podršku još nekog sponzora recimo Nisa, i kvalitetnih stručnih kadrova do grupne faze Evropskog takmičenja.
L

Lfv

pre gotovo 2 godine

Zato sto hoce da se on pita, a u vosi se pita skupstina sumljivih tipova ko god da je predsednik. Ne postoji zakon o privatizaciji.
v

v1ad

pre gotovo 2 godine

Kako si to dobro smislio...
G

Grga Cvarak

pre gotovo 2 godine

Pa, zato sto nije lud da se petlja sa nasim narodom. Sta mu treba u zivotu da dolazi u Srbiju i ulaze svoj novac u nesto za sta ce mu nas narod u roku od manje od godinu dana zvizdati najcrnje i govoriti mu da se vrati odakle je dosao? Pa, ne treba mu tako nesto uopste i covjek je toga apsolutno svjestan. Ko kod se vratio nazad kod nas – a bilo je dosta slucajeva – na kraju se pokajao sto se vracao.
b

bilo je pokusaja

pre gotovo 2 godine

Mandaric je navijac Vose,hteo je da ulozi novac,ali kada je video koga bi sve morao da namiri,naravno da je odustao.
g

gde ti zivis

pre gotovo 2 godine

pa nije lud ...firma da mu vodi klub
Н

Нс бој

pre gotovo 2 godine

Па то и јесте поента способног спортског директора да за мале паре,за нас анонимусе,нађе што бољег играча.Траоре је са 27 година формиран играч,јасног квалитета,нема ту изненађења,једино што је нашој јавности непознат. Марко Јовановић и Раставац би требало да су упознати са његовим квалитетом и ја им верујем да ће бити појачање.Са 191 цм,27 год,играо за репрезентацију Малија,па немамо ми Канавара ни милионе па да бирамо боље.По снимцима 10 у главу за Стевановића,уз овакве играче напредоваће Јеличић и Јеленковић.
b

boze sacuvaj

pre gotovo 2 godine

haha formiran je ovaj bas ...27 godina vidi mu biografiju klubova
G

Gost123

pre gotovo 2 godine

Odlicno, samo napred!!!

stanisavljevicivan5@gmail.com

pre gotovo 2 godine

Dobar posao Više, nema rezultata bez internacionalaca, u našoj ligi odavno nema kvaliteta,nažalost.. A i to malo sto ima odmah ugrabe večiti.
D

Deyan X

pre gotovo 2 godine

Nadam se da znaju koga dovode, jer ova dvojica nisu videli kvalitetan fudbal. A Vosi trebaju pravi igraci, koji ce doneti kvalitet za Evropu I vrh Srpskog fudbala.
Б

Блок

pre gotovo 2 godine

1.Друга лига Португала,клуб се борио за опстанак... 2.Уговор на две године,добра сезона и продаја или нов уговор. 3.Срећно и да га здравље служи и да одигра добро. 4.Да л су га икад гледали или по принципу Живковић,Бакајоко,Диони... 5.Ови што јављају кога Воша доводи те играча који је из С.Кореје те овог те оног све су "погодили".
G

Gost e

pre gotovo 2 godine

Bakajoko bi u Partizanu bio kapiten,a Dioni je za Meninga,Ševčenko.
G

Gost Pana

pre gotovo 2 godine

Konačno se i Voša pojačava,tako i treba,još da se pojača Radnički, Napredak, Spartak i pored ovih iz vrha, eto solidne lige.
C

Cjepka123

pre gotovo 2 godine

Bravo za vošu, skockaće to Rastavac lepo.
T

Tubeki

pre gotovo 2 godine

Na kilo kupuju, kazem lepo
@

@tubeki

pre gotovo 2 godine

U svakom slucaju, kvalitetnije se pojacavaju nego partizan...
i

istovar kase

pre gotovo 2 godine

ja bi konkretnije rekao da kupuju u mraku
D

Dragan 1985

pre gotovo 2 godine

Rekao sam ja da ce drzava da projektuje i treci klub u ligi, jer sad kada treci tim ima zagarantovanu Evropu, drzavi se ne isplati da doo Cukaricki koji je van politike bude taj treci klub. Sad sam gotovo siguran da je Vosa treca.
M

Mop

pre gotovo 2 godine

Čukarički van politike? Dobra šala
Б

Блок

pre gotovo 2 godine

Како знаш? Гледао си овог играча? Пратиш другу лигу Португал? Упути нас какав је играч...или "помно" пратиш...ууу странац ,мора да кида
L

Lala88

pre gotovo 2 godine

Zašto uporno fk Vojvodina zovete Lale. Lale su iz Banata, a fk Vojvodina je iz Bačke. Tako da klub iz Bačke ne može da ima nadimak ljudi iz Banata.
L

Lala8989

pre gotovo 2 godine

Lale, Lale!!! 🤣
B

BokiUSA

pre gotovo 2 godine

Ko moze da im zabrani kako ce da se zovu?
t

tri srca junacka

pre gotovo 2 godine

Tacno je da su Lale vise Banat ali su i Backa.U Sremu su Sremci.
D

Drvo

pre gotovo 2 godine

Voša favorit za drugo mesto. Drugo mesto se vraća u Srbiju.
G

Gost999

pre gotovo 2 godine

Zar u sezoni kad se ide diretkno u LS mislis da ce Zvezda biti treca? Konacno svjestan vaseg nekvaliteta..
n

nemoguce

pre gotovo 2 godine

Da je u piitanju REAL MADRID,pa da eventualno razmisljaju o drugom mestu.Tu su blizanci tako da NE MOZE.
v

videcete

pre gotovo 2 godine

ovaj ce zavrsiti u hajduku iz divosa cisto da se ne vraca u svoje pleme
N

Nevera

pre gotovo 2 godine

Ne znam šta da kažem ali zar je moguće da se dovode drugoligaški igrači koji su se tamo borili za opstanak i koji su pre toga igrali 4 i 5 rang?!Zar mora da se uzima stranac tek tako samo da se uzme ili zar u zemlji Srbiji stvarno nema igrača koji su bolji od ovih drugoligaša iz Portugala?!
P

Postic

pre gotovo 2 godine

Mozda on ima to nesto sto trener trazi á nema jedan nas stoper ,sto je bio problem u Vosi recimo prekid, imaju í Dinga ..
I

Isnogood

pre gotovo 2 godine

Aj prvo da vidimo kakav je igrac, pa onda da opljunemo. Mozda bude pogodak, mozda ga je neko skautirao i analizirao. Vardi je igrao petu ligu, pa je dve godine kasnije resetao u PL.
G

Gostivarski

pre gotovo 2 godine

Ako ti na nasim livadama mozes da nadjes snaznog a pokretljivog stopera evo izvoli...nije poenta da je bolji nego da odgovara stilu igre i da odgovara cena. Ne mozes od dobrih ali sporih stopera da napravis ekipu koja izlazi visoko, jer rizikujes da primas dosta golova na kontru. Trziste je ogromno, koji klinac ima kvalitet uspece ako ne u maticnom klubu onda negde drugde, imas Javor, IMT, Kabel, Smederevo, toliko klubova, zasto bi neko bio privilegovan da igra ako nije jos na tom nivou, samo zato sto je mlad. Vosi trebaju rezultati neki, a rezultati se ne postizu sa vrticem od prvog tima.

Norwegianviking

pre gotovo 2 godine

miljan vukadinovic otiso? I to besplatno? eee voso
G

Gost18

pre gotovo 2 godine

Otiso druze da uzme neki dinar... On nemoze da igra u nasoj ligi po losim terenima ako me razumes...ima godina a istekao mu ugovor...
M

Milojko Arsenic's

pre gotovo 2 godine

Mislim da su navijači Vojvodine srećni zbog takve vesti jer on veze nije imao
V

Voša NS

pre gotovo 2 godine

E da si gledao kako je igrao proslu sezonu siguran sam da bi pozeleo da on prvi ode, bez emocija, bez volje, bez želje da nesto uradi, inace po znanju mogao bi i u jacim ligama ali to nikad nece ostvariti jer je i pre Vose imao isti ucinak u drugim klubovima!
g

gost0221

pre gotovo 2 godine

bijr slučajno tkoidali si siguran da je besplatno?(tue neko opario)
G

GostLazar

pre gotovo 2 godine

Svidja mi se kako Vosa posluje. Cuka isto, TSC takodje. Nadam se da ce ove godine makar biti zanimljivo prvenstvo, a Zvezda sampion!