Voša i Čuka imaju po jednu minu, izbeći Heken i Žilinu

Vreme čitanja: 1min | sre. 16.06.21. | 00:09

Šveđani i Slovaci najozbiljniji potencijalni protivnici

Vojvodina i Čukarički su prilično dobro prošli kada je u pitanju skraćivanje potencijalnih protivnika za drugo kolo kvalifikacija Lige koneferencija. Lale su se našle u grupi 9, gde kao nagazna mina deluje Heken iz Švedske, dok od protivnika Čukaričkog na prvi pogled najozbiljnije izgleda slovačka Žilina.

Ipak, treba imati na umu da je Heken trenutno poslednji na tabeli tamošnjeg šampionata, sa svega šest bodova iz osam utakmica, i prilično je daleko od one igre koja mu je prošle sezone donela treće mesto na tabeli. Žilina je plasman u Ligu konferencija izborila pobedom nad ekipom Zlate Moravce u plej-ofu za ovo takmičenje.

Izabrane vesti

Svi ostali potencijalni rivali deluju sasvim prihvatljivo za oba srpska tima. Vojvodina može još da naleti na pobednika okršaja između Hafnarfjordura i Sligo Roversa, a tu su još i Tobol iz Kazahstana, Torpedo iz Belorusije i Panvezis iz Litvanije.

Čukarički pored Žiline, ukoliko prođe Dilu Gori iz Gruzije, može da se sastane još sa pobednikom okršaja Noa - Kups, zatim Sumagitom iz Azerbejdžana, Šahtjor Karagancijem iz Kazahstana i bugarskom Ardom.

Žreb je sutra u Nionu od 13.30. Prvi mečevi drugog kola su zakazani za 22. jul, a revanši sedam dana kasnije.

GRUPA 9

Povlašćeni

Hajduk Split

VOJVODINA

Aberdin

Kopenhagen

Rozenborg

Nepovlašćeni

Hafnarfjordur/Slajgo

Tobol

Haken

Torpedo Žodino

Panevezis

GRUPA 1

Povlašćeni

Apolon Limasol

Hapoel Ber Ševa

ČUKARIČKI

FCSB

Vorskla

Nepovlašćeni

Noa/KuPS

Žilina/Dila Gori

Sumgait

Šahtjor Karagandi

Arda


tagovi

Liga konferencije

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara