Voša na startu kvalifikacija za LK protiv bivšeg kluba Vladana Milojevića

Vreme čitanja: 2min | sre. 21.06.23. | 13:22

Izbegnuti Bešiktaš i FCSB

Moglo je gore, moglo je i bolje! Šta je tu je - Vojvodina je za rivala u drugom kolu kvalifikacija dobila kiparski Apoel!

Ime dosta zvučno, klub respektabilan, u četiri navrata učesnik grupne faze Lige šampiona, više puta u grupama Lige Evrope, međutim u ne baš sjajnom momentu. Iliti u ne baš dobroj finansijskoj situaciji.

Izabrane vesti

Taj podatak svakako podgreva nadu Novosađana da bi mogli da se domognu treće kvalifikacione runde i tako uspešno započnu novi evropski ciklus za srpski fudbal. Ili da budemo skromniji - da se makar valjano 'porvaju' sa Kipranima.

Podsetimo, APOEL je u protekloj sezoni vodio nekadašnji trener Crvene zvezde Vladan Milojević, dugo je bio u igri za titulu, da bi na kraju klub iz Nikozije ipak posustao. Srpskog stručnjaka potom je na mestu šefa stručnog štaba zamenio drugi bivši trener beogradskih crveno-belih, Rikardo Sa Pinto.

Mogući rivali Vojvodine bili su još turski Bešiktaš, rumunski FCSB, koji bi bili teži rivali, odnosno Nefči i bolji iz dvomeča Alaškert - Arsenal Tivat, čini se ipak laganije opcije i od Apoela.

Prvi meč između Apoela i Vojvodine biće odigran u Nikoziji 27. jula, dok je revanš na programu sedam dana kasnije u Bačkoj Topoli.

GLAVNA STAZA LIGE KONFERENCIJE - 2. KOLO KVALIFIKACIJA

ŠAMPIONSKA STAZA

U drugom kolu kvalifikacija za Ligu konferencije učestvuje i 13 klubova eliminisanih u prvoj rundi kvalifikacija za Ligu šampiona, odnosno tri tima što ne budu uspela da kroz preliminarnu rundu obezbde prolaz u prvo kolo kvalifikacija za LŠ.



tagovi

Liga konferencije

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara