Komentari na vest

Voša na testu karaktera: Isterati crva sumnje

A

Aebre

pre 9 meseci

Poginuti protiv Partizana jedina svrha Vose zadnjih 10 godina...
E

Esex

pre 9 meseci

Partizan bolji za klasu.Vosa i njen trener nisu ni za plej of po trenutnoj formi.
M

Mirko_11

pre 9 meseci

Vreme je za Batakov ultra ofanzivni fudbal, svi nazad, i uz Bozju pomoc da izvuce 0:0
D

Dragan 1985

pre 9 meseci

Milosavljevic zlocin koji traje. Jel moguce da u tom rosteru nema nekog ko bi zamenio Milosavljevica?
A

Ajmoo

pre 9 meseci

Ajmo Vošo, ajmo Srbi!
M

Miror

pre 9 meseci

Tacan rezultat 1:3 za Partizan
K

Kumovi Vrbas

pre 9 meseci

Cukaricki je jedini nas klub u Evropi od 5 klubova koji su igrali ili koji ce igrati Evropu da sve igrace ima u startnih 11 na prirodnim pozicijama, dok Zvezda, TSC, Vojvodina i Partizan ili imaju laznu devetku, ili imaju lazne bekove, ili lazne defanzivne vezne.
p

prijatelj

pre 9 meseci

Nema nista od pojacanja iz Uba. Treba platiti i Lanetu junioru bi se zatvorila pozicija sa kvalitetnim resenjem. Trener tera startnog levog beka, zato sto je suvise ofanzivan. Isti trener je insistirao na Kajevicu, pre Vulica. Vukica je zavrsio Zbiki.
C

Cipiripi LE2

pre 9 meseci

Batak ako stavi ono pojacanje umesto Vukica u spicu i izmisli resenje na poziciji zadnjeg veznog gde im duva promaja jer kao da ga nisu imali protiv Apoela, mogu i da se nadaju necemu
g

gost iz ns

pre 9 meseci

Jovanovicu ugrobario si nas ovu sezonu a da nije jos ni pocela. Povedi i svog druga Bataka i vracajte se u Nis njih da upropastite
v

v1ad

pre 9 meseci

I jedni i drugi imaju slican problem. Slabe odbrane. Kod Partizana je problem u stoperima i bekovima, dok Vojvodina ima lose bekove I zadnjeg veznog. Napad je i jednima i drugima jaci deo ekipe. U Partizanu Menig, Severina, Natho i Saldanja, za kod Vojvodine Zukic, Cumic, Nikolic, Radulovic, Bolingi, koji bi meni igrao pre Vukica.
Б

Бск

pre 9 meseci

Војводина вечерас може да буде само на добитку. Ако победе, супер, ако не, можда још и боље јер вероватно госн. Батак лети из клуба, што би можда било и највеће појачање. Срећно и Сланинарима и Чарапанима данас.
g

goblinkofkv@gmail.com

pre 9 meseci

Ovoj ekipi je potreban jedan dobar zadnji vezni i trener stranac i mogli bi da se borimo za drugo mesto

Chiske

pre 9 meseci

I kad samo skontas da Batak istavlja 2 defanzivna vezna od kojih nijedan nije defanzivni vezni. Dodje mi da placem majke mi...
V

Vožd79

pre 9 meseci

Glavni problem je struka. Batak je bezobrazno neobučen za posao kojim se bavi. Njegove izjave protiv kiprana pre i posle meča i igra koju je igrala Vojvodina su za momentalni otkaz. Samo strani trener pa neka košta koliko treba. Talentovanih igrača imamo.
S

Sve

pre 9 meseci

Crve izbaciti iz Vojvodine pa neće biti sumnji u uspeh
s

samori

pre 9 meseci

Ako budemo takticki igrali kao protiv Apoela, sa malo centarsuteva, po meni je Vukic tu igrac manje. Vukic zna da igra samo glavom a pored visokih stopera nece dobiti loptu ni na dugacke lopte nego samo na centarsuteve. Vosa ga igra i na to da se on svuce malo dole primiri loptu i posalje na krilo, ali mislim da imamo igrace koji ce to bolje raditi. Bolingi nam mnogo vise treba u mecu sa partizanom jer se Uros Nikolic moze povlaciti na lopte i primirivati je u sredini a kad lopta ode na krilo Bolingi i drugo krilo mogu dobro ispratiti napad i mnogo brze ce delovati nego sa Vukicem.
g

gost 12345

pre 9 meseci

Naši treneri su zarobljeni u rane 90te, cast izuzetcima a i oni su gotovo svi negde napolju, da se razumemo i vecina koja je napolju su 3liga.Bez zelje da se igra i napada vec iskljucivo da se nesto sacuva a ni to im ne uspeva. Dovedes prosecnog igraca za 15-20k eura a neces trenera za 30-40 koji bi i sa onim što ima napravio mnogo bolje nego vecina nasih. Voši treba stranac i svim klubovima koji hoce Evropu. Pored toga treba rukovodstvo koje radi i ima vuziju a ne samoproklamovani znalci, razno razni strucnjaci kao Zbiljic koji kaže da je stručnjak za marketing a marketing je ravan m arketingu Vojvodine iz B. Gradista, pa dres je isti vec treca ili cetvrta sezona, sta dalje pricati!?
M

Mene me zanima

pre 9 meseci

da me vi mene kažete, hoće li Voša da izađe protiv Partizana sa odmornim igračima ili će ipak a pošalje ove koji su umorni od utakmice sa APOELom na teren? Stari su to partneri, sve je moguće...
S

Sima Arauho

pre 9 meseci

Ti si nasao da postavis ovakvo pitanje?!Protiv vas u kombinovanom sastavu plus penal,crveni i auto-gol i jos se javljate?!
M

Mene me zanima

pre 9 meseci

da me vi mene kažete, šta je to sporno kod penala i kartona? Reci objektivni Grobaru (da, znam da je to oksimoron). Ako je bilo, treba i 10 penala da se svira, nebitno ko igra. Čak je Zvezda oštećena za još jedan penal. A šta tačno cenzurišete ovde?
V

Vilmoš

pre 9 meseci

Nema testa jer nema ni karaktera. Svako ko je bio na utakmici je to jasno mogao da vidi. Voša je na toboganu…
F

FkpCascais

pre 9 meseci

Najjači naši timovi Vojvodina, Partizan, Čukarički, Radnički Niš, su za mene veliko razočarenje, jer prvenstveno volim srpski fudbal i teško mi je da gledam propadanje naših elitnih klubova. Još nešto malo se nadam da će Duljaj učiniti nešto sa Partizanom, za ostale po meni nema nade, jer naši klubovi nemaju prave trenere. Bruka je kako je Voša odigrala sa Kipranima. Ne verujem ni da će Čukarički biti bolji u LK. Zar nije bruka da su Voša i Radnički Niš fenjeraši u SLS?! U našim klubovima vlada pomodarstvo za dovođenjem drugorazrednih Afrikanaca, koji nikakvu prevagu na terenu ne donose, umesto da dovode strane trenere! Primer Voše i njenih Afrikanaca (Traore, Baraj) nam je ogolio istinu protiv Kiprana!
n

nR

pre 9 meseci

Ti si decko slep kada ne vidis sta se radi. Jedan klub mora da vlada ostali kako hoce. Nebitni su.
Б

Белграно

pre 9 meseci

А Дуљај је по теби врхунски тренер?
@

@nR .

pre 9 meseci

Mora, ali samo u grobarskim teorijama zavere. Vi ste prethodnih goina na igrače trošili u najmanju ruku isto, ako ne i više nego Zvezda. Pa kod vas bre onaj klinac Jović sa 3 solide utakmice ima milion godišnje! Ej, klinac, milionče!!! I vi pričate o nekom moranju. Ne majstore, nego kod nas rade bivši sportisti, a kod vas profesori, spin majstori i Vazura, šta god da je on po struci, ako ima struku. Troše isto, dovode 3x gore igrače. I tu je razlika.