Emil Rockov (©Starsport)
Emil Rockov (©Starsport)

Voša ostaje bez Rockova, ali dobija 350.000 evra

Vreme čitanja: 1min | uto. 14.07.20. | 22:32

Golman Lala ide u Fehervar

Koliko simbolike po završetku poslednje utakmice u sezoni: Emil Rockov je od Nikole Drinčića dobio kapitensku traku i čast da podigne prvi trofej Kupa Srbije.

Kao da je iskusni as znao da je to bio oproštajni golmanov meč od dresa Vojvodine. Jer, Emil Rockov je već otputovao za Mađarsku, gde bi trebalo da koliko sutra potpiše ugovor sa Fehervarom.

Izabrane vesti

Posao još nije skroz završen, Rockov je dogovorio svoje uslove sa Mađarima, ali je preostalo da i Vojvodina pečatira transfer. Kako saznaje MOZZART Sport, klubu sa Karađorđa bi trebalo da pripadne 350.000 evra na ime obeštećenja.

Ima Vojvodina spremnog već naslednika, pošto je i tokom prolećne polusezone Nikola Simić, koji je dve godine mlađi od Emila Rockova, dobijao šansu da brani. Čuvao je mrežu i na utakmici protiv Partizana u Novom Sadu.

Što se tiče Rockova, on je u izjavama nakon finala i završetka sezone i najavljivao, u neku ruku, da mu je vreme da ode preko granice. Dete je Vojvodine i uz povremene pozajmice Proleteru i Slogi iz Temerina, celu karijeru je proveo na Karađorđu. Stigao je i do poziva za A reprezentaciju.

Kada se pogleda cela slika, nakon podizanja trofeja Kupa možda je zaista idealan trenutak da se otisne sa druge strane granice.


tagovi

Emil RockovVideotonVojvodina

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara