Nikola Simić i Mladen Devetak (©Starsport)
Nikola Simić i Mladen Devetak (©Starsport)

Voša produžila ugovore sa Simićem i Devetakom

Vreme čitanja: 1min | pet. 04.09.20. | 13:07

Do 2023. godine

Nema odlazaka za bagatelne cene. Takav je bar plan čelnih ljudi Vojvodine, pa su tako golman Nikola Simić (23) i Mladen Devetak (21) produžili ugovore sa novosadskim klubom do 2023. godine.

Simić je u Vojvodinu došao pre dve godine iz beogradskog Sinđelića i tokom prethodne dve sezone je bio zamena Emilu Rockovu, da bi ovog leta postao prvi čuvar mreže Stare dame i brzo uverio Nenada Lalatovića da je pravo rešenje za gol liniju. Štaviše, Lalatović je već govorio o tome da će Simić uskoro konkurisati i za mesto u reprezentaciji Srbije.

Izabrane vesti

Devetak je ponikao u Vošinoj školi “Ilija Pantelić“, a dobre igre na poziciji levog beka omogućile su mu da postane mladi reprezentativac naše zemlje, te se, zajedno sa klupskim saigračem Mirkom Topićem, trenutno nalazi u Letoniji, gde Orliće danas protiv domaćina očekuje meč kvalifikacija za Evropsko prvenstvo.

Na kraju, Voša je potpisala i profesionalni ugovor sa krilnim napadačem Nemanjom Ivanovićem, rođenim 2002. godine, koji je u omladinsku školu stigao pre godinu i po dana iz Loznice, kao i sa Milanom Majstorovićem (2005), koji igra na poziciji štopera i zadnjeg veznog i koji je ponikao u Novom Sadu. Obojica su potpisali ugovore do juna 2023. godine, s tim da će u nastavku sezone i dalje nastupati za mlađe kategorije Vojvodine.


tagovi

Nikola SimićMladen Devetak

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara