Komentari na vest

Voša se na pripremama pretplatila na remije, zaigrao i Marko Petković

?

???

pre 10 meseci

Ocaj vosa. Verovo sam da ce ove god biti dobri.
V

Veljko9

pre 10 meseci

Nema nista od Vose nazalost..
L

Lala1914

pre 10 meseci

Da sam na Zbiljicevom mestu, sad bi novac od Topica i SMSa ulozio u inostranog sportskog direktora koji bi imao 4 godisnji plan i da dovede stranog, ambicioznog trenera. Tipa neka Nemacka, Spanija i da se napravi sistem. Oterao trenera, sportskog direktora, dir mladjih selekcija. Svako ko je na Karadjordju 20+ godina vidi da ovde Vosa nije na prvom mestu ni direktorima, ni trenerima... Vec interes, dzep, pa klub.
Z

Zbiljiću,

pre 10 meseci

provaljen si ...ne savetuj sam sebe
G

Gossss

pre 10 meseci

Svaka cast pravo u srz problema
W

WTF 1978

pre 10 meseci

svacega sam se nagledao ali ovo cudo nisam jos video!!! gori mu na mestima veznog i beka a oni dovode neke levatore! stoper mu Busnic????! wtf gde su Traore i Vitas? zukica gotivim ali decko je ozbiljno zalutao isto kao i Busnic i Antonijevic pa i ovaj novi Kajevic kako su ga predstavili i nije im neko pojacanje iskreno zelim da pobedite i prodjete dalje ali vec sada mi jee sve jasno! srecno!
V

Vosa ole ole

pre 10 meseci

sta se desava sa Traoreom i Vitasom? zasto nisu na pripremama??
i

imaju

pre 10 meseci

boginje...
z

zoki nis

pre 10 meseci

Pitajte sportskog direktora i Bataka,koja je sema u pitanju
H

Hajberi

pre 10 meseci

Vitas ceka transfer u Arsenal
C

Capri

pre 10 meseci

Dosta zaj... I trenera i sportskog sektor!!! Stop izmisljanju novih pozicija i dovedite vise napadaca i defanzivnog veznog!!!! Strance, aftikance, juzno amerikance! Sad sevajte i na posao! Batak minus, MJ Maradona minus!!!
B

Buksnaaaa2

pre 10 meseci

Dovode trećeg desnog beka, a nemaju jednog krštenog na levom beku. Marko Jovanović ovo radi radi sopstvenog interesa i procenta od dovođenja igrača.
Z

Zozon LS

pre 10 meseci

Zbiljo hamidou traore i ze turbo zavrsi da se dovedu. Ne slucaj MaradonuMJ, Rasu, Jocu, Mirka, Vladu.
F

Fudbalski radnik

pre 10 meseci

Mrtva trka Maradona Jovanovic i Rasa Batak, prvi nagomilava igrace na popunjenim pozicijama, a ignorise zadnjeg veznog i spica, drugi izmislja igracima nove pozicije. Da se trude da vise zaje.. mislim da bi tesko mogli. Nedostaje pravi zadnji vezni, komadant i robusni napadac. Digli bi vrednost i kvalitet tima 60-70 posto
f

forumas

pre 10 meseci

Ako ce Busnic igrati stopera a Zukic zadnjeg veznog ili sta god to bilo bolje da ne idemo na Kipar odma da im damo 3 0 pa mozda u revansu i imamo neke sanse,a ako na Kipru bude drugi par stopera zasto se on ne uigrava????
m

mecava

pre 10 meseci

Vosi treba napadac, oni pokusavaju nesto sa krilima i laznom 9 ali treba neko da primi i zagradi tu loptu, mozda i da je odigra. Zato i daju tako malo golova jer se ceka Cumic.
t

troli

pre 10 meseci

Zao mi iskreno Cumica decko bas voli Vosu al nema nikoga da mu odigra kvalitetan pas, najbolje mu je da ide i obezbedi sebe i porodicu ako je tacno da ima dobre ponude!
D

Dexa24

pre 10 meseci

Sta je sa Ljubisavljevićem?
K

Kac FCV

pre 10 meseci

Dovesti Hakmana i Cristiana iz Gata, Zubairua u napadu i dobijemo na brzini i snazi.
K

Kabić treba

pre 10 meseci

Da igra centarfora a ne krilo. Ovaj stavlja Malbašića na centarfora koji celu karijeru igra po krilu. I jel moguće da neće da ulože milion od Topića i 1.5 m od Sergeja u vrhunska pojačanja. Jel hoćeš da budeš predsednik Velike Vojvodine. Imaš para zavuci ruku u džep il se povuci iz Vojvodine
u

upss

pre 10 meseci

Sd mislio da je vaznije da skautira novi auto u odnosu na pojacanja...
M

MazohistaFKV

pre 10 meseci

Ze Turbo, Zubairu, Traore iz partizana, Hrstic, Vulic, Geferson, Kingsley Michael, Medojevic, Radoja, Katai... Bilo ko?
B

Batak zvani

pre 10 meseci

Remi. Bolje da igra karte neg da mu tim ovako igra. Šurnest centaršuta u gol aut 10 m od gola nepovezani. Kombinuje sa Busnić em koji je peta rezerva ove 2 godine i u vezi a kamoli centarhalf koji gleda na 2 utakmice kako mu otimaju loptu na peter u i daju gol. Veza bez veze. Dobijate pare od Sergeja 1.5 m evra pa vajna upravo kupi 3 odlična igrača strana u vezi i napadu. Dosta više dovođenja igrača koji u kineskoj ili litvanski ligi ne mogu da igraju
b

budisavac

pre 10 meseci

Sportski direktor i trener su za Kabel. Samo Zbilja je na nivou Vose, ali ne moze sam. Nema pojacanja, a trener ne bi ni znao da ih iskoristi. JB vas Petko, Asmir i Vuk.
i

ice ice

pre 10 meseci

Gori na zadnjem veznom i spicu, oni dovode treceg desnog beka. Ili je licni interes ili totalno nemaju pojma da vode klub! Zuka nije zadnji vezni, Busna nije stoper, Vukic nije prvi spic. Pojacanja, Hitno! Traore iz partizana, Ze Turbo!!! Dosta sa kombinacijama! Apoele budi nezan. A trener samo neka cuti i cuva poziciju, oktobar nece prebaciti.
D

Dane od s do b

pre 10 meseci

Koliko je sve jadno, od trenera do sportskog direktora i mnogobrojnih savetnika... Puno babica, kilavo dete. Zbiki spic i zadnji vezni, ne bek, lazu te 🙃
f

ff

pre 10 meseci

Antonijevic, Busnic, Zukic, pa i Kajevic nisu igraci za klub kakav je Vosa.
g

giop

pre 10 meseci

I ovaj Kabic je kriminal!
g

gost369

pre 10 meseci

Gotivim Bataka, ali je ovde ne vidim ideju u igri. Sta je zelja, stil, cilj... Jos to da stoperi igraju bekove, vezni stopere, ofanzivni defanzivne vezne... Ne vidim progres, prostor za napredak... Da nema Cumica i da im stavis opremu Radnika, bilo bi isto... Sportski sektor, braca Jovanovic, Tanasijevic, Borzan, Vavan, Tanjga zajedno ne mogu da nadju stranog zadnjeg veznog i spica??? Uslugu mogu da dobiju od kluba!? Apoele = Lask
g

gost369

pre 10 meseci

Anton i Zuka su dobri!