Komentari na vest

Voša u ciljnoj ravnini: Bubakar Sane na pragu potpisa, traži se bek

y

yyyyyuuuu

pre preko 2 godine

Nepotrebno skroz, godinama cekaju i najavljuju stranca koji pravi razliku ili barem stranca i dovedu ovog Sanea koji sa visinom oko 180cm ako sam razumeo ne moze biti ozbiljan stoper. A sto je najgore Vojvodina ima dovoljno stopera, cak su onog klinca vratili u Kabel. Ok nije igrao dugo, jedino sto moze da daje neku nadu a to da je Sane igrao Belgijsku ligu koja je fizicki zahtevna i to kao stoper, ali opet ne moze biti pojacanje koje ce praviti razliku kako je napisano u tekstu. Na kraju momak ima 27 godina sto vec govori da nece biti izlazni transfer neki niti zarada na njemu. Ali videcemo na kraju. Ovde je problem ako su hteli stranca vec, kad nema domacih kvalitetnih, onda su trebali na krilo dovesti nekog brzog sto im fali i bilo je reci da dolazi iz Rudara Prjedorskog Josef Amoah desno krilo od 20 godina medju boljim strelcima lige uz to istice mu ugovor na leto. Veoma talentovan decko, mogao je da bude pun pogodak i kao igrac i kod prodaje. Na kraju nista ne kosta skoro i da ne uradi nista. Isto se pojavljivalo ovde na Mozart komentarima da bi trebalo razmisliti da se dovede i njegov klupski drug takodje od 20 godina vrlo dobar igrac samo na levom krilu Brazilac Klarizmario, kome isto istice ugovor na leto takodje koji je opet medju najboljim asistentima lige. Da bi stvarno bila odlicna stvar upariti dva igraca koji se znaju i koji vuku Rudar uz to rizik je minimalan. Evo pominje se bek sada desni mnogi takodje komentarisu da treba Djejsona Prodanovica dovesti, pokusati sa njim, nas decko iz mesovitog braka prosao Borusiju i jos neke nemacke vrhunske skole fudbala. I stvarno kad se pogleda decko deluje kao vrh pojacanje za vecinu nasih klubova. Jos nije kasno da se ovo ispravi i da se malo oladi sa menadzerskim igracima i kombinacijama makar da se klubu dozvoli da ima korist i da uzme vazduha. Ako je vec bilo reci da ce mladi imati sansu ako imaju kvalitet onda evo kad se ukaze sansa onda treba dovesti mlade igrace, mada mora se imati i iskusniji igrci. A Vosa ima iskusnijih igraca dosta dok mladih talenata i nema toliko. Tako da znaju valjda jednu stvar konacno dobru sta treba ciniti u upravi i da ne dozvole da neko drugi sa ovih prostora bivse Juge pokupi ove talente kao sto je do sada bio obicaj i ako su ti klubovi za Vojvodinu mala maca.
f

fkv

pre preko 2 godine

Ne njajke....
M

Monteroo

pre preko 2 godine

Rockov se vratio pa on bi bio pojacanje za mladost sa novog naselja,gde on moze da brani.... Ovo ostalo mesavina onih koje niko nece kao taj Matic i klinaca ciji matorci imaju visak para pa placaju bavljenje sportom,od talenata ,mladih nada nista,bas nista.
S

Spiritus movens

pre preko 2 godine

Dokle vise sa (A)bubakarima? Dajte sansu nasoj deci i razvoju domacih igraca.
s

sansa za decu

pre preko 2 godine

Novije generacije su poprilicno metiljave, plus se ocajno radi sa njima, placaju roditelji itd..to je realnost, voleli bi svi da nije tako
g

gfgfg

pre preko 2 godine

Jesi ti na promaji bio ovih dana pa si dobro nazebao? Vojvodina ni sama ne zna kad je poslednji stranac igrao u njoj, igrala su "nasa deca" sve vreme, tacnije ne znam cija su deca ali dobrog nisu doneli. Ovo sto dovode ovog Gambijca je vise prestiz ili hir da pokazu da najzad imaju i oni stranca, jer se pricalo da svi znaju i da beze od kluba. Niti njima treba stoper, narocito od 180 cm, pa bekovi su svi visi kod nas, niti je on pojacanje neko. Na kraju bolje da su doveli nekog mladjeg na krilu ili sredini gde im trebaju igraci a mogu kasnije i porodaju napraviti, oni dovode ovog koji nije fudbal igrao 6 meseci a nece ni zarada biti na njemu nikakva
0

0211

pre preko 2 godine

A fora sto Sane uopste nije los igrac
t

te

pre preko 2 godine

A jos veca fora je sto nije ni dobar
V

Vojvodina V

pre preko 2 godine

Sad zaseda uo. Verovatno će ga sutra predstaviti. Stigao je u NS. Sutra je i trening utakmica 2 tima Vojvodine.
D

Dumdjerski reaguj

pre preko 2 godine

Treba zvati Dzejsona Prodanovica na probu. Odlican igrac!
C

Cjvv

pre preko 2 godine

Uprava napolje! Sem Rockova, sve su ovo menadzerski igraci i samo zbog toga su tu. Od prica o podmladjivanju ekipe nije ostalo naravno nista.
N

Nazalost

pre preko 2 godine

Martinkevic odlican ugrac a oni ga poslali u Kabel. Boze...
@

@nazalost

pre preko 2 godine

Martinkevic ako nije nabacio 10 kila, ništa čudno što su ga poslali u Kabel. Jer nema kilažu za seniorski fudbal.
@

@Koja kilaza?

pre preko 2 godine

Ti nemas pojma. Mali je dovolno fizicki jak sa svojim 193 cm a zna i fudbal.
g

gost 021

pre preko 2 godine

opet će se umešati neki general?

Norwegianviking

pre preko 2 godine

malo morgen :) smesni ste
D

Dosadan si

pre preko 2 godine

Omalovažavaj nekog drugog ,Voša je za tebe nedostižan san.