Voša u danu predstavila osam pojačanja (VIDEO)

Vreme čitanja: 3min | pet. 08.02.19. | 19:03

Najzvučnije je svakako napadač Bojan Matić...

Fudbalski klub Vojvodina danas je predstavio osam novih igrača! U sportskom centru „Vujadin Boškov“, u prisustvu predsednika kluba Dušana Vlaovića i šefa stručnog štaba Radovana Krivokapića, javnosti su zvanično predstavljeni Vuk Mitošević, Seku Kone i najnovije pojačanje Bojan Matić, odnosno omladinci koji su ove zime potpisali prve profesionalne ugovore sa klubom: Nemanja Toroman, Marko Bjeković, Andrej Jakovljević, Igor Jeličić i Milan Vidakov.

Obraćajući se novinarima, predsednik Vlaović izjavio je da je Vojvodina uglavnom uspela da uradi sve ono što je planirano u ovom prelaznom roku.
"Juče je u Srbiji zvanično završen prelazni rok, tokom kojeg je klupska služba koja se time bavi vredno radila. Poznato je da ove zime nismo planirali dovođenje mnogo igrača, već da su nam potrebni bili fudbaleri na samo tri pozicije, od čega smo na dve uspeli da pronađemo odgovarajuća rešenja. Ipak, veoma smo zadovoljni zbog toga što smo uspeli da dovedemo jednog vrsnog napadača kao što je Bojan Matić, koji je bio naša, a naročito moja velika želja još letos", poručio je prvi čovek kluba.

Izabrane vesti

Radovan Krivokapić optimista je po pitanju drugog dela sezone, posebno sada kada je crveno-bele pojačao Bojan Matić.
"Tokom priprema smo imali skoro idealne uslove za rad po pitanju terena i vremenskih uslova i mogu da budem zadovoljan radom igrača. Da li smo došli do onoga što nam je potrebno - videćemo kada krene prvenstvo. Iskreno, nadam se da će Vojvodina na proleće biti drugačija nego što je bila jesenas. Analizom prvog dela sezone evidentno je bilo da nam škripi u napadu i potreban nam je bio gol-igrač, što se pokazalo i u Turskoj", poručio je Krivokapić.

Vezista Vuk Mitošević (27) ove zime se, posle pet i po godina, vratio u klub u kojem je započeo karijeru, te prošao kroz njegovu omladinsku školu.
"Izuzetno mi je drago što sam ponovo ovde. Svestan sam situacije u kojoj se nalazimo, kao i ciljeva koji su ispred nas, te se nadam da ću dati svoj maksimalan doprinos tome da Vojvodinu vratimo tamo gde joj je mesto, odnosno da što uspešnije odigramo ovaj drugi deo sezone". 

Nakon uspešne probe, ugovor sa Vojvodinom ove zime potpisao je i napadač poreklom iz Liberije Seku Kone...
"Za ovih meseca dana uverio sam se u to da trener ima dobru strategiju i da forsira timski rad. Nadam se najboljim mogućim rezultatima i mislim da smo svi spremni da pružimo svoj maksimum za to. Vojvodina je veliki klub i srećan sam što sam ovde", naglasio je Kone.

Bojan Matića (27) potpisao je dvogodišnji ugovor sa Starom damom, a bio je nadomak dresa Voždovca...
"Pre svega želim da se zahvalim svima koji su učestvovali u mom transferu u Vojvodinu, prevashodno predsedniku kluba i šefu stručnog štaba. Ovo je veliki trenutak za mene, jer mi se ostvario dečački san da zaigram u jednom ovako velikom klubu. Već u nedelju ću se uključiti u ozbiljan rad sa ekipom. Tu sam da pružim maksimum kako bih pomogao timu da bude što bolje plasiran na kraju sezone". 

U ime omladinaca Vojvodine koji su ove zime potpisali prve profesionalne ugovore sa svojim klubom, kapiten omladinskog tima Igor Jeličić izrazio je zadovoljstvo i spremnost da nastave istim putem kojim su išli u mlađim kategorijama...

 


tagovi

FK VojvodinaBojan MatićDušan VlahovićRadovan Krivokapić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara