Komentari na vest

Voša vratila Kup heroja: Rockov na Karađorđu traži vaskrsenje posle osam meseci bolovanja

4

4589

pre preko 2 godine

Ovo moze samo da nasteti Simicu koji top golman SLS. Prica se ako ne bude opet spin da ce doci Josef Amoa iz Rudara Predjora sto bi bio konacno dobar potez uprave. Ali zar nije greska pred nosom ti je da ne dovedes i Brazilca Klarizmaria koji mozda ako ne bolji isti nivo kao Amoa. Isto imaju 20 godina i dobijas dva krilna igraca i levo i desno koja mogu da postanu top i da zaradis na njima kasnije a da ne pricamo koliko mogu srortskog uspeha da donesu. Vec je neko pisao ovde da da treba da ih dovedu u paketu posto su drze ceo napad Rudara i da bi to bio mozda najbolji potez uprave. Ovako ako dovedu jednog a drugog ne to ce biti polovican uspeh ove uprave a mogu da dobiju samo dolaskom a nista ne gube.
S

Srpska Atina

pre preko 2 godine

Simic je operisao lakat i nece braniti do kraja sezone, a Rockov je na pozajmici do leta. Ne razumem kako to moze da steti Simicu?
G

Gugaa

pre preko 2 godine

Ceka se Amoa iz Rudar Prijefora.

vcv

pre preko 2 godine

Ako dodje mada sumnjam bice nesto konacno dobro da je uradila uprava. Ako uz njega dovedu i klupskog druga mu Brazilca Klarizmaria isto momka od 20 godina samo sto je levo krilo i takodje mu istice ugovor. Amoah je najbolji strelac dok je Klarizmario najbolji asistent ekipe. Bukvalno Rudar zavisi od njih. Ne vidim razlog da ne dovedu i Brazilca, jer bi napravili potez za divljenje i za perspektivu u buducnosti koju uprava retko koja u Vojvodini je imala. Ako uspeju da to urade uz neka jos pojacanja ali i ovo bi bilo dovoljno za sada imali bi naklon i veliki plus kod svih navijaca, jer su do sada imali minus do minusa. U ovom roku zimskom su uradili neke dobre stvari pre svega Topic i ostlai mladji igraci sto su ugovor produzili to su odlicne vesti. Ali bilo je opet losih poteza kao sto je vracanje Matica gde smo mogli da imamo boljeg igraca od Ezea preko Skuletica ili nekog drugog. Isto je i Rockov koji nista nije uradio u Madjarskoj a sada se bojim da ce ugusiti Simica koji je medju 3 golmana lige sigurno. Ok je i dovodjenje mladog Crnogorca iz Zete
V

Vojvodina V

pre preko 2 godine

Bravo. Emil je pravo pojačanje. Al najveće je Topić koji je pre sat vremena potpisao novi ugovor sa svojom i našom VOJVODINOM do juna 2024.Srećno na pripremama uz uverenje da se posle pruže odlične igre i da konačno u Evropi prođemo u grupnu fazu Evro Kupa. Al za to će biti potrebno kad odu Vukadinović i Čović dovesti na leto bar 2 vrsna stranca AfroLatinoamerikanca vezistu i napadača
Г

Гост

pre preko 2 godine

Објективно по квалитету није за првог голмана Фехервара. Данијел Ковач и Адам Ковачик су бољи и искуснији голмани. Нажалост ниво фудбала у Мађарској је на много вишем нивоу у односу на нашу лигу изузев вечитих. Жао ми је што је Емил имао неугодну повреду јер је сјајан момак. Желим му све најбоље у нашој Војводини.
R

Realnost

pre preko 2 godine

Ne znam,bilo bi zanimljivo da se sastane opet neko sa njima,Vosa je onomad pre 7-8 godina tukla MTK i Honved,da vidimo sada kako bi to prošlo.
B

Box

pre preko 2 godine

Steta. Imao je potencijal da bude dobar golman u madjarskoj ligi.
h

hmmm

pre preko 2 godine

rockov najbolji golman u srbiji
V

ViscaBarca

pre preko 2 godine

@hmmm Jeste, ali posle Borjan Milana.