Komentari na vest

Vošin vezni red – nikad jači

S

Slaninari

pre 3 meseca

Zbiljicu teraj te pijavice od kluba da mi nebi terali tebe.
P

Prijatelj

pre 3 meseca

Kao sto sam pisao skoro; Zbiljić je odsutan u potpunosti, kao da je digao ruke od Vojvodine. Ovo poslednje sto su pustili u medije preko Bakmaza da dolazi neki Danac je vec ozbiljno posrnuce kluba. U potpusnosti ga prate ovakve vesti o nikad jacem veznom redu, ponavljam Savicevic je nekoliko puta losiji igrac od Kajevica ogromna prevara za jak ugovor ( sad vi saberite 1+1 kome je to u interesu ). Lane/ Jovanovic insistiraju na svojim igracima, menadzeri jednostavno ne zele da pregovaraju sa ovom dvojicom, bukvalno niko ovde ne zeli da dodje na neki duzi ugovor.
G

Gost emisije

pre 3 meseca

On da digne ruke gde ima novac, ta, mani se! Niko mimo njega ne radi nista to su samo price, on polaze racune nekom drugom a ovi oko kluba su samo maska i izgivor, kao on je dobar ali saradnici ne valjaju, smejurija i prica za naivne.
?

??

pre 3 meseca

To je sve mazanje ociju, presipanje iz supljeg u prazno. Nosioci igre ce da odu na kraju sezone, nece nikog dovesti tek kad ispadnu iz kvalifikacija za evropu i tako u krug. Kad prodju kvalifikacije i udju u bilo koje evropsko takmicenje tek tad ce moci da se kaze kako su nesto napravili. To vazi za sve nase klubove. Ne racunam ovo od tsca i cuke koji su kroz ligu imali obezbedjene grupe (na racun drugih). Svaki tim iz nase lige koji prodje kvalifikacije bar za lk imace ekipu koja ce sigurno biti medju prva tri tima u nasoj ligi, ako ne cak da se bori za prvo, drugo mesto. Ovo, pravljenje ekipe koja ce nesto uraditi u banana ligi pa biti vreca za udaranje u kvalifikacijama nekim tamo nizerazrednim timovima su klasicne bajke za nasu decu koja prate nas fudbal. Evropa je merilo, kako vosi tako i ostalima, a znamo kako nasi timovi prolaze u evropi
H

Hodam sad kao zombi

pre 3 meseca

Najaci vezni red na svetu, Real, Barsa, Siti, Liverpul, Arsenal, Bajern, PSZ mala deca za Vosu.... Xaxaxaxaxaxa, svaka cast....
A

Archie

pre 3 meseca

Čemu ovaj komentar? Pokušaj duhovitosti ili nemogućnost da se pročita i razume naslov ako već ne ceo tekst?
h

humaka pfc_pfc

pre 3 meseca

Vojvodina moze da napravi najmoćniji tim u poslednjih 20 godina, da kidaju, sve do utakmice sa cz, a onda stize naredjenje da mora da se sklone, i krece rasulo u Vojvodini.. Scenario vec vodjen.. posle toga igrace boli ona stavar za utakmice, osim kad igraju sa Partizanom, jel tada dobijaju ozbiljnu lovu i ginu na terenu.. Zato nemoj da se lozite i pise te ovde gluposti..
K

Ksko

pre 3 meseca

Pregovara ju. Juče je Lazo Bakmaz javio da je Jakob Rasmunsen koji je za mlađe selekcije Danske odigrao čak 56 mečeva na putu za Larnaki.. Pitajte Lazu gde je.. On već 30 g ima informacije iz prve ruke o Vojvodini.. Ko god da je bio il je sad prva ruka
U

Uprava

pre 3 meseca

Vojvodine po rečima zbiljića je teška milijardu evra. Kako je rekao za rtv samo njegova firma ima promet 400 m evra. I da ne mogu da odvoje svi zajedno bar 3 m evra da srede stadion za kategoriju A 4 koja je za Ligu Šampiona čak. Kad je grad izdvojio samo 1 2 m evra što nije dovoljno jer treba 4. I još pride 5 do 7 m evra za pojačanja prava i za uspehe u Evropi kamoli ovde za 3 mesto. To je 10 m evra ili 1 odsto bogatstva privatnog uprave Vojvodine. Onaj plus od 4 m evra je od prodaje letos 5 igrača kad je zarađeno 7 m evra. E pa tako i oni sa minimalcem mogu voditi Vojvodinu i biti 7 i u plusu 4 a možda i 5 m evra. Dosta blamaže i demagogije 2 g o osvajanju Titule. Mi Vojvodinaši bi bili zadovoljni da smo bar uvek 3 i da igramo svake godine grupu Lige Evrope. Bar to uradite ove jubilarne 110 g Vojvodine ili dajte ostavke i latite pare i obećavajte u svojim firmama. I gde je Danac.. Jel i to fatamorgana ili stvarnost. Kao i pravi centarfor tipa Abua nekad...
R

Rimini

pre 3 meseca

Od Mrdje i Abua, Vosa nema pravog napadaca, da postigne 15-20 golove, da podigne vrednost tima za 30-40 posto. Ne mozes 3 igraca na pozajmicu dogoditi u odbrani, a Radule samo 50 posto pripada klubu. Ko ce da daje golove, da gradi igru? Ocigledno ima neki problem sto se ne dovodi plej, spic, krilni napadac... Dovedu neku zver u napadu, pa ako eksplidira, kupis. A ne stopera i zadnje vezne. Sve vise imaju smisla pisanja o mestima u timu i minutima.
D

DonkeyKong

pre 3 meseca

Zbiljic pravi covek sistema, maze nam oci, obecava a ja majmun sve slepo verujem i nadam se... Nada umire poslednja!
Z

ZapadVerni

pre 3 meseca

Zbiljic svoj deo posla radi veoma, veoma dobro! Minus su neke izjave i najave. Problem se sportski deo, savetnici, sportski direktor, predsednik omladinske skole.
a

alinjevokupio

pre 3 meseca

sponzori srbijagas..best..vega..juzna backa..bulevar kompani..bobar..gat..jos fali hercegovac i matijevic i mogli bi da pariraju al itihadu..a zvezda milenium..brigate..gotar..gasprom..jadran..i bin zajed ne moze da im parira..jos prodaja i igraca a ovi nemaju skolu i samo kupuju...dobro i ovi nasi rerko ko ima skolu ne fudbalsku mislio na obrazovanje..
z

zapad verni

pre 3 meseca

ti hoces da kazes da on nadje sponzore ali ga zeznu bajatovic ..vukicevic i jovanovic?
C

Chiske1

pre 3 meseca

Vojvodina nema dinara od Srbijagas! Jako vazno za napomenuti! Direktno naredjenje od stranackih "prijatelja" isto tako je naredjeno iz stranke da ne talasamo previse! Pametnom dosta! Vojvodina je i uvek ce biti najveca pretnja blizanackoj bagri! Cuka, tsc to sve podguzne muve ove vlasti!
F

Firminjoo

pre 3 meseca

Levo krilo, desni bek i klasicni gol spic nedostaju! Da li ce konacno struka ubosti sa nekim strancima na krilu i spicu???
D

DonkeyKong

pre 3 meseca

Ovakav naslov mi zvuci bas napredno! Fali nam stoper i napadac. Idemo po Evropu na jubilej!