Vošina akcija iz udžbenika donela pozitivan rezultat na devet minuta, a onda je Carević pokvario izvrsno veče (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | čet. 27.07.23. | 20:33

Ekipa Radoslava Bataka nakratko uspela da stigne do izjednačenja u Nikozili, ali je domaćin ponovo došao do vođstva

Nije Vojvodina blistala u prvom poluvremenu prvog meča 2. kola kvalifikacija za Ligu konferencije protiv kiparskog APOEL-a, što je rezultiralo i zaostatkom od jednog gola, ali je Radoslav Batak na poluvremenu donekle uspeo da razdrma ekipu, koja je nakon 11 minuta igre u nastavku meča došla do izjednačenja preko Dejana Zukića. Ipak, pozitivan rezultat je bio aktivan samo devet minuta, kada je Laša Dvali vratio prednost domaćinu.

Batak je na poluvremenu umesto Đorđa Crnomarkovića i Ivana Vukčevića na teren poslao Igora Jeličića i Stefana Vukića, što je značajno promenilo dešavanja na terenu, odnosno ublažilo terensku dominaciju domaćina, a sve to je ubrzo rezultiralo izjednačenjem.

Izabrane vesti

Novosađani su u 56. minutu odigrali svoju najlepšu akciju na meču. Iv Baraj je lukavo proturio loptu između dvojice protivničkih igrača, ona je došla do kapitena Nikole Čumića iskosa sa leve strane, a ovaj je izuzetno precizno centrirao. Na pravom mestu da loptu glavom pošalje iza leđa nemoćnog Vida Beleca bio Dejan Zukić.

Ekipa Radoslava Bataka je došla do pozitivnog rezultata u važnom trenutku utakmice, ali je ponovo doživela veliki pad u igri. Lazar Carević je blistao na svom golu do 65. minuta i sa nekoliko izuzetnih intervencija uspeo da sačuva prednost lala, ali je onda "zaplivao" u prazno kod kornera APOEL-a, sam je ostao Laša Dvali, koji je uspeo da pronađe put do mreže ispred koje nije bilo golmana Vojvodine.



tagovi

APOELDejan Zukić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara