Komentari na vest

Vošina odbrana spavala i dobila ozbiljnu lekciju od Azera!

Г

Гост 1914

pre preko 1 godinu

Ова екипа данас што је истрчала у првом делу,у првих 60 мин тотално разочарала,рецимо да су нас надиграли у свим сегментима фудбала а то су три Т-значи и у техници,и у трчању и у тактици-мене би било срамота да сам тренер,или председник или спортски директор па Чукарички и ТСЦ су за нас галактикоси,ми смо ту са Н.Пазаром и Крагујевцем тако да ће бити све ово узалуд.Прво коло на Рајку Митићу,не смем ни да помислим ,човече још 15 дана до те утакмице,одераће нас,а ТСЦ и Чука има да нам побегну бодовно још више !!!
g

gost54321

pre preko 1 godinu

zato je druga ekipa bila odlicna, realno!
S

Samo Vosa...

pre preko 1 godinu

Rastavac je jedan od nasih najboljih trenera,ovde se oko sastava pitaju kombonacije ,samo treba neko da kaze zbiljicu i jovanovicu da tata carevic vise nije gradonacelnik Budve,oteran...
V

Voša NS

pre preko 1 godinu

Resetuj se!
N

Nedović trojka

pre preko 1 godinu

Rastavac je prespavao jesenju sezonu i još je u dubokom zimskom snu! Neka se ne ljuti, ali nije se dokazao i njegov rad je za mene veliko razočarenje. Voša i g. Zbiljić moraju ozbiljno razmisliti šta i kako dalje! Ovo nije dobro! Ne znam da li su u Voši čuli za trenere Okuku i Rajevca?! Oni čekaju kao zapeta puška! I u Čuki je slična situacija kao i u Voši. Nemojte da dođete u situaciju da nemate koga od trenera od integriteta da dovedete!
k

klasicna prica

pre preko 1 godinu

sutra citamo...teske noge jel radimo kao nikad ranije. Oni su vec u zavrsnoj fazi a mi ...eksperimentisali smo neke stvari pa zato ...
V

V V

pre preko 1 godinu

Kako su oni individualne pripreme imali a i zajedničke kad nemaju snage za 45 m kako je reko Rastavac za sajt Vojvodine posle meča. Bolje da razmisli šta eksperimente i kombinuje kao sa Topićem na mestu centarhalfa kad već ima dokazane i dobre igrače na tim mestima ko Jeličića Traorea..
d

dogodine bice

pre preko 1 godinu

jak je Sabah uvek bio a pogotovo ove godine
K

Koan

pre preko 1 godinu

Vojvodina i Čukarički da menjaju trenere Idealna su prilika da dovedu nekog trenera iz Španije ili Portugala,ima ih toliko i nisu ni skupi a mogli bi da donesu nešto novo u naš fudbal.Rastavac i Kerkez nisu pokazali baš ništa a imali su vremena.
V

Voša NS

pre preko 1 godinu

Kao sto kaže Rastavac, napredujemo iz utakmice u utakmicu, vidljivo je, bez da nam kaže! Kako god kup je naš, tako biti MORA, i biti ce! Svemogući je tako rekao zar njemu neko da ne veruje a jos više da mu se suprostavi! I onda se neko čudi sto je Milosevic toliko insistirao da ode!