Komentari na vest

Vošini biseri najbolji u regionu! Dinamo pao na penale, junaci Popović i golman Bogunović

p

pravda

pre gotovo 2 godine

pa cekajte ljudi ja ne vide da je partizan nekad osvojio pa kako to kako pa oni imaju neku kao najbolju skolu sami sebe lazu i hvale hahahahaha zemljo otvori se.
a

abc

pre gotovo 2 godine

Vojvodina je i 2019 osvojila turnir, a nijedan igrač iz te generacije nije dobio šansu u prvom timu..
P

Plavi10

pre gotovo 2 godine

Pa ovo je 3 ekipa Dinama. Prva ekipa igra u Saudijskoj Arabiji turnir. U 1/4 su izbacili Valenciju u 1/2 finalu Real a u srijedu u 15 sati igraju finale sa Sporting Lisabonom. Veoma jak turni,a na Zlatibor su poslali sto su uspjeli skrpati od ostatka. Tako da se ne tjesite daleko ste jos od Dinama.
C

Chiske

pre gotovo 2 godine

I ovo je drugi tim Vose, u cemu je problem? Igrali bez 5 standardnih koliko znam. Samo neki izgovori, sta je trebalo? Da se DInamu pokloni trofej jer je sa drugim (ne trecim) timom dosao? Ovo je turnir da se deca pre svega druze a ne da se matorci preko njihovih ledja prepucavaju. Treba da nas je sve sramota! I niste vise zanimljivi sa nacionalizmom i tim glupim fazonima.
P

Plavi10

pre gotovo 2 godine

5 igraca i cijeli tim od 20 igraca nije isto. Dinamo netreba poklonjene trofeje, da im je bitan dosli bi sa prvim timom i osvojili trofej. Dinamu su bitni Medjunarodni jaki turniri, jer takav turnir kaona Zlatiboru ima cijelu godinu kroz ligu. Al oni imaju uvijek zelju doci na turnir jer su uvijek lijepo i korektno docekani, sto je za svaku pohvalu domacina.
r

ranGo

pre gotovo 2 godine

Decko u imenu ucesnika stoji Dinamo a ne dinamo a,b,c ili 1,2,3.... razumes ucesnik je bio Dinamo i osvojili su 2 mesto lepi su se proveli domacini korektni zato i dokaze redovno... e sada zasto nema,takvih turnira tamo kod vas ne znam ali dali bi se nasi igraci osecali tamo da su dobrodosli pitanje je....
A

Archie

pre gotovo 2 godine

Pa nije ni ovo najjači tim Vojvodine. Nekoliko najboljih su prebačeni da odrade pripreme sa seniorskim timom, četvorica koja su igrala EP U17 su dobila pauzu za odmor, a jedan je sa U19 reprezentacijom koja za koji dan igra EP. Uzgred ako su Dinamovi klinci toliko talentovani zašto Hrvatska nije igrala ni U17 ni U19 EP?
P

Plavi10

pre gotovo 2 godine

ranGo. U Dinamu igraju i Hrvati i Crnogorci i Makedonci i Bosanci i Albanci i Srbin i Slovenci. Iz svih republika bivse Juge smo imali igrace prosle godine. Ajde mi ti nabroji u Zvezdi otkud igraju. U Hrvatskoj su svi dobrodosli normalni ljudi. Za Djokovica se vise navija kad igra negu u Srbiji.
G

Gost899

pre gotovo 2 godine

zvezda bla bla bla zvezda bla bla bla...dosadno ste vise sa zvezdom.Ne mora svaki Srbin da je cigan ili grobus.
K

Kalabasas

pre gotovo 2 godine

Nzm sto ne pozovu neki strani tim Ren,Ajaks,West Hem ,Soso....da vidimo gde smo... Dinamo ozbiljan takmicarski tim,Vosa onako fizicki dosta jaka sa dobrim golmanom,stoper odlican...bosanci kanalcina,makedonci imaju par bas dobrih kreativnih igraca,partizan i zvezda ocaj...bas se vidi nenormalna plati pa igraj tendencija....izguracemo vec nekoga na medijsku pompu...
Z

Zvlat BG

pre gotovo 2 godine

Razvijajte infrastrukturu (podignite na nivo prave Akademije), Omladinsku školu i redovno igranje u Evropi i klub mozete da transformisete od trenutno seljacke ekipe do modernog kluba! Budite pametni i pokazite da u Srbiji ne postoji samo 1,5 klub!
D

Dejani

pre gotovo 2 godine

Svaka čast. Ajde razvijajte sada te potencijale.
d

dA gost

pre gotovo 2 godine

Eh,da smo jos odigrali sa prvom ekipom,jbga od prve postave nema nijednog igraca,to samo dokazuje koliko smo bolji od ovih iz Beograda-NAPRED VOSO,ODERI IH SVEEEE!!!
B

BokiUSA

pre gotovo 2 godine

Pa ni CZ nije igrala u punom sastavu. Kakva glupa uporednjega. Treba pohvaliti turnir. I kamo srece da umedto ovih silnih skupih priprema na Zlatiboru ili negde vec skupe se i prvi timovi i odigraju turnir a ujedno i pripreme odrade...bilo bi gledano samo tako.
N

No no Bockey

pre gotovo 2 godine

Bilo bi gledano Boki mozda u tom tvom vremenu tamo neka 1978.god. Sada ne. Pripreme treba da budu skupe i kvalitetne.
r

ranGo

pre gotovo 2 godine

Bravo momci svaka čast👍
G

Gost 3579

pre gotovo 2 godine

Zvezda igrala u najboljem slučaju sa trećim timom
Z

Zabrinut

pre gotovo 2 godine

Ma sa cetvrtim......
R

Rolje78

pre gotovo 2 godine

Kako je naš narod samo zavidan?!? SC Vujadin Boškov jeste malo zapušten ali svako koje je bio na istom je vidio kakav je divan kompleks u pitanju i da malo ko raspolaže sa takvom bazom za mlade naraštaje. P.s. nadam se da je gotov teren sa vješakom. Aj Voša, Aj Borac :)
M

Mikiliki

pre gotovo 2 godine

Jedna od najboljih skolu u evropi. Zamislite da imaju uslove kao u Ajaksu? Zvezda i Cuka godinama preko men i pol cerupaju. Samo reci Katai, Ivanic, graficar, Tedic...
n

ne razumem

pre gotovo 2 godine

te bas najbolje kako mislis zvezda cerupa vojvodinu a katai dosao zaobilaznim putem znaci iz vojvodine u olimpijakos pa u zvezdu kao vec kreiran igrac.Isto vazi i za ivanica koji je otisao u bate napravio zavidnu karijeru i onda dosao u zvezdu.Da imaju odlicnu skolu i ne zvezda ih ne cerupa
B

Brdo

pre gotovo 2 godine

Tedić otišao zbog par neplaćenih stipendija, o školo svemirska. Što ugovarate ono što ne možete da ispunite? Ili ste potcenili momka? A Mićin? A Ergelaš?
ц

црно на бело

pre gotovo 2 godine

Звезди нису интересантни играчи у том узрасту,већ их доведу као формиране играче за 1,5 до 2 милиона...може им се,јер донације града и државе стижу свакодневно...
P

Panticevi

pre gotovo 2 godine

Ma najbolji je Partizan samo to nikako na terenu da dolaze. Panticevi vjesnici
M

Mop

pre gotovo 2 godine

Ma ne bre bolji ovi vaši što ih Dinamo na.... A da to je treći tim. Izvini. Zaboravio da vi imate preko 300 igrača od pionira do seniora.
G

Gostimir

pre gotovo 2 godine

Gdje su oni od juče!!! Dinamo ima super modernu školu omladinsku, prate trendove bla bla bla...niko od Srba nije ni blizu. Omladinska škola Srbije je 100 puta jača od Hrvatske, jasno ko dan!!
S

Sf

pre gotovo 2 godine

Naravno. Voša ih pobedila a onu u omladinskoj ligi 4 il 5. I kada kazes da Zvezda nije igrala sa prvim timom omladinaca neki misli da se vadimo zbog poraza. A svako ko malo prati taj fudbal zna da je ovo bio neki Š sastav Zvezde . Za Zvezdu znam sigurno. Ali odmah su neki poleteli da uzdizu Hrvate a nas spustaju. Kao njihova skola fudbala ovo , ono a njih dobila Vojvodina koja je cetvrta ilj peta u Srbiji ajde bre . Sta sada kazete.
M

Mop

pre gotovo 2 godine

@Sf aj navedi prvu ekipu omladinsku više ekipu Zvezde? Molim da ne izmišljaš
G

Gost123456789

pre gotovo 2 godine

Marinkovic, Marinkovic, Mimovic, Melentijevic, Krsmanovic, Radojevic, Maric, Bjelanovic, Lecic, Brankovic, Milosavic, Pirgic, Bojovic, Kahvic, Nikolasevic, Bubanj, Radonjic, Sljivic, Mijatovic, Djuric, Miladinovic, to je sto se na prvu moze nabrojati ko je imao pravo sve da nastupi za Zvezdu, toliko
G

Gostimir

pre gotovo 2 godine

Mop - pa juce primio Mrkela 8 omladinaca Zvezde koji su sa reprezentacijom Srbije se plasirali na EP, logicno da nisu igrali ovde za Zvezdu kad im pocinje EP 18.juna, a prije 7 dana su pobjedili u grupi sa Holandijom, Ukrajinom i Norveskom. Evo ti jedan samo pokazatelj - omladinsku reprezentaciju Hrvatske koju vodi Josip Simunic i gdje igraju svi najbolji omladinci te zemlje (ne moze se niko vadit da nisu igrali svi) dobila Srbija lagano 3-0.
H

Hrvoje

pre gotovo 2 godine

Naravno da su najbolji, zar ste sumnjali u to, uvek su i bili.
M

Milojko Arsenic's

pre gotovo 2 godine

Sreća pa je medjunarodni turnir inače bi zvezda i ovde uplela prste.
K

KIMI 85

pre gotovo 2 godine

Bravo za Vosu. Zasluzeno.
S

Srpska Atina

pre gotovo 2 godine

Svaka cast momci!!!
J

Jedna jedina

pre gotovo 2 godine

Bravo momci, napred Voša!