Milan Majstorović (MN Press)
Milan Majstorović (MN Press)

Vošino čudo od deteta otišlo u Dinamo

Vreme čitanja: 1min | sre. 17.08.22. | 16:44

Potvrdili iz novosadskog kluba

Jedan od najtalentovanijih Vojvodininih fudbalera Milan Majstorović karijeru će nastaviti u Dinamu iz Moskve, zvanično je ove večeri potvrdio i novosadski klub.

Ruski mediji su transfer Majstorovića najavili još juče, a danas je stigla i potvrda iz novosadskog kluba. Odlazak perspektivnog štopera je potvrdio sportski direktor Vojvodine Marko Jovanović.

Izabrane vesti

„Da, istina je. Sve smo dogovorili oko transfera Majstorovića u Dinamo“, rekao je Jovanović za ruske medije.

Majstorović je već doputovao u Moskvu gde ga očekuju lekarski pregledi, upoznavanje sa novim klubom i i potpis ugovora. Baš kao ni finansijski detalji transfera. Vojvodina je samo saopštila da će pored obeštećenja dobiti i procente od narednog transfera.

Vošin omladinac ima 17 godina pa po zakonu o zabrani registracije maloletnika iz drugih država, neće moći odmah da se priključi novom klubu. Dogovor je da ostane u Vojvodini kao pozajmljen igrač Moskovljana do februara naredne godine kada će napuniti 18 godina i steći uslove da se priključi prvom timu kojim trenutno komanduje naš stručnjak Slaviša Jokanović.

Mladi štoper je drugi igrač kojeg je Vojvodina prodala ovog leta. Pre njega je u redove italijanskog drugoligaša Palerma otišao i levi bek Mladen Devetak.

Majstorović nije još ni debitovao za prvi tim Vojvodine, a u prošloj sezoni je odigrao 18 mečeva za omladince i postigao jedan gol. Bio je i član kadetske reprezentacije koja je na prethodnom Evropskom prvenstvu dogurala do polufinala.



tagovi

Letnji prelazni rok 2022Milan Majstorović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara