Komentari na vest

Vošino čudo od deteta otišlo u Dinamo

P

Prijatelj

pre gotovo 2 godine

Postoji ponuda za Traorea 1m, Simica isto. Milosevic i Majstorovic nisu zeleli da produze ugovore. Stigla je ponuda sa Kipra za N Nikolica.
P

Prijatelj

pre gotovo 2 godine

Prva ponuda je bila ispod 1m, po principu uzmi ili ostavi. Klub je insistirao na 1.5 i procente. Na kraju je umalo stopirano zbog procenata. Roditelji i menadzer Joca Tanasijevic su insistirali na transferu.
Z

Zvlat BG

pre gotovo 2 godine

1,5 miliona evra u 2 rate.
S

Sremac 2924

pre gotovo 2 godine

Do juce su Tedic i Micin prelazili u Cuki za dzabe, a sad ne valja kad igrac ode za 1.5m i procente od naredne prodaje. Klasicni sindrom razmazenih Novosadjana, gde sad necu ni kako ja hocu. 99 posto njih na ulici da stoji ne bih prepoznala igraca. Roditelji i menadzer su insistirali na odlasku, ovo je maksimum. Umesto da se sutaju nogom u gu..., krenula kuknjava.
B

Bazazq

pre gotovo 2 godine

Svu srecu zelim decku, ali nadzire se epilog 3-4 godine sedenja na klupi i onda povratak u tsc, cukaricki ili vojvodinu na neku pozajmicu sa pravom otkupa. Tu su vec neki igraci koji trebaju da se prodaju i ne dobija sansu i ide u jos manji klub sve dok ne prestane da igra u tridesetoj
L

Lokki

pre gotovo 2 godine

Isto je radio Terzić u Zvezdi kada je došao. Prodaja Jovića, Rajkovića, Grujića i itd. Vraćanje dugova i ulaganje u iskusne igrače. Rezultat ne trpi mlade igrače.
M

Miki9

pre gotovo 2 godine

Rasprodaju kad imaju gladnu upravu treba onog debelog Zbiljica nahraniti taj izgleda moze dobro da sabije u mesinu.
v

v1ad

pre gotovo 2 godine

Samo objasnite zasto "cudo od deteta" ako moze.
E

Esex

pre gotovo 2 godine

Da je cudo nije,da je dobar jeste..pitanje je zasto prodaja sada a ne za par godina kada stasa
g

gost021

pre gotovo 2 godine

95% ovih što kukaju nemaju ni pojma da decko igra u voši, a sada plaču što se dec-vundrkindi, prodaju?
V

Voxii

pre gotovo 2 godine

Ovi prodaju sve sto su zatekli da valja odmah se vidi da su klasicni indijanci valjaju decu koja nisu minut odigrali za njih kao da leba ne maju da jedu.
V

V V

pre gotovo 2 godine

Zato goste 123 najbogatiju Vojvodinu krade najpokvareniji bg pa nam ni cvonjka ne ostane. Gde ti živiš il se praviš lud il si sa lopovima iz bg
Н

Нс бој

pre gotovo 2 godine

Ми сад јуримо да купимо штопера а продајемо најталентованијег у Србији,ко је овде луд.За годину дана би Мајсторовић могао да игра прву поставу.Фали му мало навикавања на сениорски фудбал,то би решио ове сезоне,штопери се најбрже уклопе.Ако следеће сезоне планирамо Европу овакви играчи су неопходни.Зар није боље за клуб да га продамо после игри у Европи.Ово је расуло,како која понуда стигне и играч ако хоће,он одлази.Сад ће да доведу неког осредњег штопера у годинама који ће само угушити развој Јеленковића.Боље да врате Рубежића из Пазара,за коју годину озбиљан трансфер,поготово ако Пазар настави стабилно.
V

Voša NS

pre gotovo 2 godine

Njega treba čekati da bi bio prvi stoper, on je talentovan a da bi postao stoper mora vreme, retki su oni koji postanu vec na startu ozbiljni, seti te se Babica, Veselinovica, Dinge, Pankova i da ne nabrajam sve veliki talenti sada su prosecni ili cak ispod toga, ni jedan od njih ni blizu ozbiljne karijere, reprezentacije ili ozbiljnog tima iz lige 5. Neminovnost naseg sporta je prodaja, samo je razlika ko koliko uspe da naplati, nadam se da je Voša uspela u tome.
V

V V

pre gotovo 2 godine

Jel to obećanje Zbiljić da neće najboljeg 17 g centarhalfa Evrope prodati. Il su novci koji se ne odbijaju a rekao je da vredi 5 m evra sad a iduće g i 10.Milan se lakše povredio na pripremama i od tad nije u prvih 20.Imao je ugovor još od 15 g profi sa VOJVODINOM a ako su ga prodali za par miliona evra onda su isti ko i svi pre. Da brže bolje vrate 4 m evra koliko su uložili da vrate 1.5 m evra duga za pojačanja i Trenera oko 2 m evra. Pa su se namirulu prodajama Devetka Ivanovića i Majstorović za ukupno oko 4 m evra pa su i u malom plusu. Ne bi čudilo da sad prodaju Jovana Miloševića najboljeg 17 g kadeta Evrope za par miliona iako se kunu da ga neće pustiti ispod 10 m evra. Mislili su mnogi ovi su bolji od svih unazad 30 g al isti samo drugo pakovanje
G

Gost123

pre gotovo 2 godine

Ma daj bre?!?!!! Taman pomisli covek da Vojvodina pokusava da postane opet veliki i ozbiljan klub, sto i zasluzuje po svemu, i onda procitas ovako nesto. Gde to toliko gori da mora ovo dete da se proda u klub i ligu koji nece videti evrokupove jos godinama?????????? Dinamo Moskva trenutno, a iinace, ni po cemu nije veci klub od Vojvodine!!! Bivsi igraci Vojvodine imaju ozbiljne karijere po Evropi, a ne mogu da se setim ni jednog iz Dinama koji igra bilo gde. Ja kao zvezdas se bas iznervirah.....
1

1992

pre gotovo 2 godine

Reći da Dinamo Moskva nije veći klub od Vojvodine je uistinu smiješno. Vojvodina ne pamtim kad je bila ozbiljan klub, a imam 36 godina. Po svemu je Dinamo veći. Organizaciono prije svega. Sa svim ostalim se slažem.
G

Gost123

pre gotovo 2 godine

1992-mozda nisam objektivan, ali meni je Vojvodina veci klub. Makar po znacaju igraca koje je stvorila u svojoj istoriji. Kod Dinama ja znam samo za legendarnog Lava Jasina. Mislim da bi ovaj momak bolje napredovao tu gde jeste, nego u Moskvi...
L

LA[K]I

pre gotovo 2 godine

Mucno mi je da gledam kad nasi klubovi prodaju igrace od 17-18 godina u inostranatvo. 90% ih se izgubi tamo, posebno odbrambeni. Pa i Vidic i Ivanovic su karijere gradili preko Rusije, ali su tamo isli sa 22-23 godine, kad su imali 3-4 dobre sezone u nogama, kad su u klubove dosli kao formirani igraci, dali im najbolje i napravili korake napred u karijerama posle njih. Ovaj decko dok se dokaze u Dinamu... Proci ce ko Pavlovic u Monaku.
G

GrobarNS

pre gotovo 2 godine

Otiso Miha, ode Majstorovic, nek ode i Milosevic i gurajte Zukica i Topica do smrti, vec 4 godine su u prvom timu i niko ih ne zeli, pitam se zasto...
v

vojns1914

pre gotovo 2 godine

Sa tim nikom imas samo pravo da cutis.
L

Lalall

pre gotovo 2 godine

Ko je sve u talu?!?

ST8

pre gotovo 2 godine

Pitanje je da li je odlazak u Rusiju dobra stvar za ovoga momka. Nisam bas ubeđen da je ta sredina idealna za razvoj igrača.
r

reb8888

pre gotovo 2 godine

...samo vidic i ivanovic su dovoljni kao primer da to nikako nije dobra sredina za mlade...

ST8

pre gotovo 2 godine

Branislav Ivanovic je otisao sa 22 godine a Nemanja Vidic sa 22 godine u Rusiju. Oni su tada bili vec formirani igraci. Samo pogledas koliko je Rusija izbacila talentovanih igraca u poslednjih 15 godina I bice ti jasno kako rade sa mladim igracima.

Bürgermeister

pre gotovo 2 godine

Formiran igrac sa 22 godine. Sa 22 su jos balavci, deca.
A

AS-AS

pre gotovo 2 godine

zelim mu da se provede kao i svi srbi
S

Sega89

pre gotovo 2 godine

Majstorovic je u svojoj generaciji verovatno najbolji stoper u Evropi a zasto Rastavac i ekipa iz uprave to nije znala da prepozna i odmah ga gurne u igru to je vec nesto drugo.Samo se nadam da ce nastaviti da napreduje jer srpska reprezentacija moze puno da dobije s njim u buducnosti…
I

Igor78

pre gotovo 2 godine

A detalji transfera? Jel Voša privatni Zbiljićev klub ili javno sportsko udruženje?
@

@igor 78

pre gotovo 2 godine

Koliko sam ja primetio, jedino Zvezda objavljuje detalje transfera i kolike su plate igrača.
Г

Гост 1914

pre gotovo 2 godine

Збиљић и компанија,причају једно,а рсде сасвим десето, срам вас било,поклонили дете ,могао је остати код нас и да игра и улази полако,међутим,ма шта вреди причати,уталили се вероватно и напуниће своје џепове,а за клуб,баш их брига......
@

@1914

pre gotovo 2 godine

Ljudi hvalili tog Zbiljića, meni se uopšte ne svidja kako radi ova uprava. Ako je taj momak i onaj što je otišao u Italiju pre njega, toliko talentovan, kao što pričaju. Pa neka odigraju u prvom timu makar godinu dana, par utakmica u Evropi i ode cena pet puta više. Ovako uzmu milion eura, a to je u današnjem fudbalu smešna cifra a još mladi igrači.
I

Istina

pre gotovo 2 godine

To da ih je bas briga dokazuje i cinjenica da nista nisu pokusali da urade povodom kriminalnog sudjenja protiv Vojvodine do sada. Normalan covek bi odmah ulozio zalbu protiv sudija.
G

Gostvv

pre gotovo 2 godine

sramota sta rade ostavite mlade igrace vise neka igraju u prvom timu pa nije ovo pijaca
c

cirkus

pre gotovo 2 godine

situacija u srpskom fudbalu je ista kao i u drzavi uopste - beznadezna, tako da bar je ako nista drugo za dete dobro da karijeru zapocne u zdravijoj sredini.
g

gost 021

pre gotovo 2 godine

e p nismo mi državni ljibimci pa da imamo bankomat?
G

Gostttttt

pre gotovo 2 godine

kad doprinesete ijedan milipromil nacionalnog koeficijenta mozda i budete...
G

Gostnssss

pre gotovo 2 godine

@Gostttttt Vidim,prati se Vosa.Ako.A sto se tice boda,slabo ti je uciteljica rekla.Donela je Vosa dva prosle godine.A ako je jos neko donosio,onda je to Vojvodina uz Zvezdu i Partizan.Zaboravio si Bursu,Sampdoriju,Dinamo Minsk,MTK,Honved,Olimpik Baku,Suduva...sve su to lepi bodovi.
G

Gost123

pre gotovo 2 godine

021-druze zaista ti je glup komentar!!!!!!! Zvezda nema nikakve veze sa tim sto ova navodno dobronamerna vasa uprava prodaje decu budzasto po Evropi!!!!!!!!!!!!!! Vojvodina je najbogatiji deo Srbije, i morala bi nekako da bude u stanju da izdrzi jedan veliki klub kao sto je Vojvodina. Nismo vam mi nista krivi za vase probleme. Isijavas kretensku mrznju koju si negde po internetu pokupio......