Vladimir Ivić (©Shutterstock)
Vladimir Ivić (©Shutterstock)

Votford izabrao Vladimira Ivića!

Vreme čitanja: 2min | sre. 29.07.20. | 14:52

Srpski stručnjak prvi pik Stršljenova

Rešio je Vladimir Ivić da posle druge uzastopne titule u Makabiju digne sidro i ode u neku jaču ligu i uskoro će mu na sto stići više nego primamljiva ponuda.

Srpski stručnjak je prvi pik uprave Votforda za novog menadžera, kao ekskluzivnu informaciju je objavio engleski Futbol insajder. Posle neuspešne akcije da dovedu ponovo Slavišu Jokanovića, crveno-žuti su se okrenuli drugom srpskom trofejnom treneru – Vladimiru Iviću.

Izabrane vesti

Mladi stručnjak je pre desetak dana u drugoj sezoni na klupi Makabija iz Tel Aviva osvojio drugu titulu, poobarao je brojne rekorde u izraelskom fudbalu i rešio da ode, da potraži novi izazov. Pominjalo se da će se Ivić vratiti u PAOK, te da je na meti klubova iz Holandije i Portugalije, pa i iz Bundeslige, ali velike su šanse da će mu nova adresa biti Votford.

Biće to prilika i Iviću da mu Stršljenovi budu odskočna daska ka najvišim trenerskim krugovima, kao što je bila i Jokanoviću. Slaviša je uspeo da Votford iz Čempionšipa dovede do Premijer lige, ali ne i da ga vodi u elitnom takmičenju, pošto se razišao sa čelnicima kluba. Ono što nije učinio tada, uspeo je nešto kasnije sa Fulamom, koji je proveo istim putem, a onda ga vodio i u Premijer ligi.

Čelnici Votforda baš i nemaju strpljenja za menadžere, pa su tokom prošle sezone smenili Havija Garsiju, Kikea Floresa i Najdžela Pirsona, što se na kraju odrazilo ispadanjem u Čempionšip. Sada traže četvrtog stručnjaka koji će vratiti klub u elitnu diviziju, a pravi čovek za tu misiju, kako smatraju na Vikeridž roudu je Vladimir Ivić.

Nekadašnji fudbaler Partizana je trenersku karijeru počeo u PAOK-u, gde je u prvoj sezoni osvojio Kup Grčke, a onda je u Izraelu osvojio i dve titule. Za sada Ivić u ovom poslu ima sjajno prolazno vreme. Nije to promaklo ljudima iz Votforda...


tagovi

Vladimir IvićvotfordČempionšip

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara